• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hislerden emin olamamak

kugununagiti

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
57
31
18
Hanımlar merhaba,

Hislerinden emin olduğumuz kişi bunları bir şekilde hissettir(e)miyor, siz bunları ifade etmek zorunda kaldıkça da bir nevi umursamıyorsa yapmamız gereken nedir? İşin garibi böyle oldukça emin olduğumuzu iddia ettiğiniz hisleri de sorguluyorsunuz...

Deveyi mi gütmeli diyardan nı gitmeliyiz? :deli:

Cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ediyorum, iyi günler :)

Hanımlar merhaba,

Hislerinden emin olduğumuz kişi bunları bir şekilde hissettir(e)miyor, siz bunları ifade etmek zorunda kaldıkça da bir nevi umursamıyorsa yapmamız gereken nedir? İşin garibi böyle oldukça emin olduğumuzu iddia ettiğiniz hisleri de sorguluyorsunuz...

Amaaaan adam mi yok secenegini tercih ediyorum ;)

O umursamiyorsa bende umursamam elindekni kaybetmek istemiyrsa bana karsi ne hissetgni ifade etmeli bence :KK15:

Hissettiremiyorsa hislerinden nasıl emin oluyorsunuz? :işsiz:

Bu soruyu bekliyordum paragraf sonunda dediğim gibi bazen ben de şüpheye düşüyorum. Sevip de gösteremeyen insanlardan. Bazen gözümün içine bir bakışı, herhangi bir dokunuşu ya da ses tonu bunu gösteriyor. Ama genele vurduğumuzda hiçbir şey yok sanki. Böyle olunca da kafamda soru işaretleri oluşuyor hissettiremiyorsa nasıl seviyorum diyorum ben de kendime.

Hanımlar merhaba,

Diyardan deveden gitmeli :)

Back
X