- 21 Temmuz 2015
- 510
- 222
- 303
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
Çok açık ve çok kibar bir şekilde reddetmiş. Ümitlenme bence. Bir de bunu nerden yazıyorsunuz? Eşimin ünlü bir kişisel gelişim uzmanıyla yakın iş ilişkisi var, sosyal medya hesabı eşimin hesabına da bağlı, ona gelen mesajları editörler eşim dahil en az 10 kişi görebiliyor
Okurken hisleriniz bana geçti neden bilmem ama . Bu tarz yazarların gerçek mi değil mi olduğunu bazen düşünürüm istemsizce . Gerçekten yazdıkları gibiler mi diye .
Belkı görüştüğünüzde sizin de duygularınız hayranlıktan öte olmayacak ..
kim olduğunun önemi yok ha ahmet ha mehmet ne fark ederHadin bilin bakalım kim bu ünlü sima
öyle bir yaklaşımı olacağını sanmıyorumHer x e geldiğimde görmek isterim seni
Adamı tanıyınca sanki hoş olmayacak şeyler olacak gibi.
İlişkim var,ya da sana ilgim yok ama gelirsem de boş kalmayalım havası sezdim.
Evet kötü düşünüyorum ,tecrübe.
teşekkür ederim bu içten güzel yorumun içinAy çok kırıcı bi durum allah yardımcın olsun.çok üzüldüm ya inşallah seni hak eden bi adamla olursun.
Rica ederim canım.teşekkür ederim bu içten güzel yorumun için
Kibarca red edilmişsiniz boşuna umutlanmayın.
Not: Burada bir üye var o da benzer bir yazara platonikti. Hatta ara ara yazarlara radyoculara aşık olan bir arkadaştır. Acaba ikinci üyelik mi aldı diye düşündüm okuyunca eğer oysan o adamın ilgisinin olmadığını sana söylemiştik inanmamaştın acı bir şekilde öğrenmene üzüldüm. Bundan sonrasında kapılma böyle ünlü şahsiyetlere derim naçizane
tuna kiremitçi mi yoksa biz ona aşıktık gençkene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?