Hislerimi anlayamıyorum

Beni nasil buluyorsun

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
25 Ocak 2011
1.224
978
323
Kızlar merhaba. Önceki konularımdan mütevellit bir ilişkim vardı. 4 senedir evliliğe taşınmayan hep bahaneler sözler verilen. En sonunda beyefendiyi dinleyip bitirmiştim ilişkiyi. Kendince sebepleri vardı ve bende daha fazla katlanmayarak son vermiştim.. Hemen ardından başkasıyla görüştüm daha önceden tanıdıgım biriydi onu tanımayı cok istiyordum.. Dolu dolu harika vakit geçirirdik. Ailesine arkadaşlarına herkese beni anlatıyordu.. İlerde de isteği benli bir hayattı.. Çocuklar gibi şen şakraktık.. Tabi bir kaç hoşuma gitmeyen davranışı da olmuştu.. Evlenip ayrılmış biriydi o da.. Kafam gayet rahat başlamıştım bu ilişkiye... Ve bir gün o eski erkek arkadaşım birden karşıma evlilik teklifiyle cıktı.. 1 ay da bütün hatalarının farkında olarak. Reddettim kovdum ilişkim oldugunu söyledim ama yinede bırakmadı peşimi. Hep bir affedilme telaşındaydı.. Ailemin karşısına cıkmaya benide ailesiyle tanıştırmaya hazır. Pişmanlığını evlilik olayını cok büyüttüğünü hep söyledi.. Var olan ilişkimi bitirdim cünkü yoruldum bu kafamın meşguliyetinden fazlasıyla.. Şimdi bu eski beyfendiyle beraberim ama ona olan hissiyatım eskisi gibi değil.. Ne hissettiğimi anlayamıyorum. Düşünmekten delirmek üzereyim.. Şuan tam ideal bir eş adayı ama beni o kadar yordu ve soguttuki 4 sene boyunca.. Önceden dans bile etmeyen adam benımle dans ediyor ama ben keyiflenemıyorum.. Oley be diyemiyorum.. Neden mutlu hissedemiyorum kendimi.. 30 yaşındayım ve bu saatten sonra sizce cok düşünmemem mi lazım

İlla evlencem diyorsun yani?
Bu arada 30 ne ki?
Sakin sakin askla evlenmek varken, kimseyi terkedıp evlenmek zorunda bırakmadan...
Neden boyle bir evlilik? Ya da neden illa evlilik?
İlla evlilik değil ama ömrümü eşimle mutlu mesut geçirmek istiyorum.. Yani devamlı sonu belli olmayan ilişkiler yaşamak istemiyorum.. 4 seneye yazıkmı edicem diye kafam kurcalanıyor

İlla evlilik değil ama ömrümü eşimle mutlu mesut geçirmek istiyorum.. Yani devamlı sonu belli olmayan ilişkiler yaşamak istemiyorum.. 4 seneye yazıkmı edicem diye kafam kurcalanıyor
Dort seneye neden yazık etmıs olasın ki, yaşandı bitti guzel günlerdi dersin.
Hayatına bakarsın.
Esinle mutlu mesut omur gecırmek istiyorsan, karsılıklı asık olmanız saygılı sevgı dolu ılıskı ıcınde olmanız lazım.

Bu ılıskı bir ayrılık gormus, araya baskası gırmıs. Senin duygular gıtmıs.
Mutlu mesut olması mumkun gıbı mı sence?

Bu adamın aragazı geçip normal Haline dönünce, keşke eğlenmeye devam etseydim demez misin?
Kendinden o kadar emin ki.. Ben ev ve tv insanıyım diyen adam meğerse öyle değilmiş yanılmış... Bunca sene boşuna eve kapanmışım diye söylenip durdu.. Belki gerçekten değişmiştir belki de kendini bulmuştur bilemem ama ben artık onunla bişeyler yapmaktan bile keyif alacak noktada değilim

Hevesin kaçmışsa bir kere demek ki. Şimdi ağzıyla kuş tutsa yaranamaz. Işte bi kadın nasıl soğurmuş görüyoruz
Ondan bir gün soğuyacağım hiç aklıma gelmezdi. Hani birini eviniz gibi hissedersiniz sığınırsınız ya benim için öyleydi.. Şimdi kendimi ait hissedemiyorum .. Bulamıyorum o hissi.

Adam sizi mutlu etmiyor belli ki evliliğinizin yürümemesi muhtemel.
Yaşadığınız durumu yaşadım bizzat ama erkek arkadaşımla yeniden birlikte olunca varlığı yetti bana. Mutluluktan havalara uçtum. Benim için özel bir şey yapmasına gerek de duymuyordum mutlu olmak için.
Üzgünüm ama kaç yıl olursa olsun yürümeyecek (en azından sizin açınızdan) bir yola adım atarsanız evlenirseniz.

Ondan bir gün soğuyacağım hiç aklıma gelmezdi. Hani birini eviniz gibi hissedersiniz sığınırsınız ya benim için öyleydi.. Şimdi kendimi ait hissedemiyorum .. Bulamıyorum o hissi.
Kıyamam sana ya . Üzülme akışına bırak bakalım. Aceleye getirme hiç biseyi aceleye gelmesine de izin verme

Bu ilişki defalarca ayrılık gördü ve hep toparlandı. Şimdi de eskisi gibi değil.. Bu ilişkimden sonra ilk defa başka biriyle cok mutlu hissettim kendimi. Değerli hissettimm.. Ben yine böyle hissederek evlenmek istiyorum ama malesef olmuyor.. Kaç gündür uyuyamıyorum düşünmekten.. Ne hissettiğimi gercekten anlayamıyorum..

İşte kendi ellerinle yazıyorsun defalarca ayrılık gordu diye.
Defalarca ayrılık goren ılıskılerde saygı bitiyor ve dıkıs tutmaz.
Dort sene dıyıp yirmi dort senenı mı yakacaksın?

Terk ettiğin kişiyle kiyasliyor musun peki?
Herkesin karakteri yapısı farklı.. İkisininde eksileri artıları var.. Kıyaslama yapmıyorum sadece bana bakarken gözleri gülen sacıma çiçek takan bir insanı hayatımdan cıkardım... Bir yanda benle mutlu olan cocuklaşan biri ve diğer yanda vaktiyle kıymet bilmeyen biri olarak kıyaslarım sadece..

Onceki konularini tekrar okumani oneririm.

Cocuk sayisiz defa uzmus, degersiz hissettirmis

4 yil birliktesin diye o yillarini sen yasamamis olmuyorsun

Kucuk yasta evlenip ayrilmissin, butun evliliklerin bir omur mutlulukla sonuclanmadigini da yasayarak ogrenmissin

Bu cocukla birlikte olmani saglayan motivasyon nedir? Bagimlilik? belli sure iliski icinde oldugun icin o konfor alani mi? Bence bunun uzerinde dusunursen daha hizli cozume ulasabilirsin

Dün gece hep okudum kaç kez beni üzdüğünü gözlerimle gördüm. Keşke hissettiklerimle kırgınlıklarımla ilgili daha daha örnek verip tekrardan o anları yaşasaydımm.. Coğu seyi hatırlamıyorum bile. Ama bu adama nedense şuan acıyorum.. Çabalıyor ve pişman.. Benim içim soğumuşken cok gec kaldı.

Bazı şeyler vaktinde güzeldir.

İş işten geçmiş, her ne kadar geri dönmüşseniz bile bence bu ayrılık size bazı şeyleri öğretmiş. Bu yüzden eskiden olduğunuz kişi gibi değilsiniz ona karşı. İyi de olmuş bana kalırsa. Dedim ya. Bazı şeyler vaktinde güzel. Siz ona aşıkken kıymet verseydi herşey belki daha başka olurdu şimdi. İçinize sinmeyen bi ilişkiyi devam ettirmeyin. Önünüze bakın mutluluğu arayın kimsenin mutluluğu sizinkinden önemli değil.

İnanın bana siz kendinizi dusunmezseniz kimse düşünmez.

4 sene boyunca aklı nerdeymiş. Siz başkasıyla ilişki yaşayınca mı kıymete binmiş? Ve bunu bile bile sizi ondan ayırdı değil mi? Tabi siz de 2.kişiye yeterince bağlı olsaydınız ayrılmazdınız. Ama inanın araya soğukluk girdi mi hele bir de yeni kişi girdi mi bundan sonra hiç bir şey toparlanmaz. Yine biter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…