- 25 Ocak 2011
- 1.224
- 978
- 323
- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
-
İlla evlilik değil ama ömrümü eşimle mutlu mesut geçirmek istiyorum.. Yani devamlı sonu belli olmayan ilişkiler yaşamak istemiyorum.. 4 seneye yazıkmı edicem diye kafam kurcalanıyorİlla evlencem diyorsun yani?
Bu arada 30 ne ki?
Sakin sakin askla evlenmek varken, kimseyi terkedıp evlenmek zorunda bırakmadan...
Neden boyle bir evlilik? Ya da neden illa evlilik?
Dort seneye neden yazık etmıs olasın ki, yaşandı bitti guzel günlerdi dersin.İlla evlilik değil ama ömrümü eşimle mutlu mesut geçirmek istiyorum.. Yani devamlı sonu belli olmayan ilişkiler yaşamak istemiyorum.. 4 seneye yazıkmı edicem diye kafam kurcalanıyor
Kendinden o kadar emin ki.. Ben ev ve tv insanıyım diyen adam meğerse öyle değilmiş yanılmış... Bunca sene boşuna eve kapanmışım diye söylenip durdu.. Belki gerçekten değişmiştir belki de kendini bulmuştur bilemem ama ben artık onunla bişeyler yapmaktan bile keyif alacak noktada değilimBu adamın aragazı geçip normal Haline dönünce, keşke eğlenmeye devam etseydim demez misin?
Ondan bir gün soğuyacağım hiç aklıma gelmezdi. Hani birini eviniz gibi hissedersiniz sığınırsınız ya benim için öyleydi.. Şimdi kendimi ait hissedemiyorum .. Bulamıyorum o hissi.Hevesin kaçmışsa bir kere demek ki. Şimdi ağzıyla kuş tutsa yaranamaz. Işte bi kadın nasıl soğurmuş görüyoruz
Kıyamam sana ya . Üzülme akışına bırak bakalım. Aceleye getirme hiç biseyi aceleye gelmesine de izin vermeOndan bir gün soğuyacağım hiç aklıma gelmezdi. Hani birini eviniz gibi hissedersiniz sığınırsınız ya benim için öyleydi.. Şimdi kendimi ait hissedemiyorum .. Bulamıyorum o hissi.
Bu ilişki defalarca ayrılık gördü ve hep toparlandı. Şimdi de eskisi gibi değil.. Bu ilişkimden sonra ilk defa başka biriyle cok mutlu hissettim kendimi. Değerli hissettimm.. Ben yine böyle hissederek evlenmek istiyorum ama malesef olmuyor.. Kaç gündür uyuyamıyorum düşünmekten.. Ne hissettiğimi gercekten anlayamıyorum..Dort seneye neden yazık etmıs olasın ki, yaşandı bitti guzel günlerdi dersin.
Hayatına bakarsın.
Esinle mutlu mesut omur gecırmek istiyorsan, karsılıklı asık olmanız saygılı sevgı dolu ılıskı ıcınde olmanız lazım.
Bu ılıskı bir ayrılık gormus, araya baskası gırmıs. Senin duygular gıtmıs.
Mutlu mesut olması mumkun gıbı mı sence?
Terk ettiğin kişiyle kiyasliyor musun peki?
İşte kendi ellerinle yazıyorsun defalarca ayrılık gordu diye.Bu ilişki defalarca ayrılık gördü ve hep toparlandı. Şimdi de eskisi gibi değil.. Bu ilişkimden sonra ilk defa başka biriyle cok mutlu hissettim kendimi. Değerli hissettimm.. Ben yine böyle hissederek evlenmek istiyorum ama malesef olmuyor.. Kaç gündür uyuyamıyorum düşünmekten.. Ne hissettiğimi gercekten anlayamıyorum..
Herkesin karakteri yapısı farklı.. İkisininde eksileri artıları var.. Kıyaslama yapmıyorum sadece bana bakarken gözleri gülen sacıma çiçek takan bir insanı hayatımdan cıkardım... Bir yanda benle mutlu olan cocuklaşan biri ve diğer yanda vaktiyle kıymet bilmeyen biri olarak kıyaslarım sadece..Terk ettiğin kişiyle kiyasliyor musun peki?
Herkesin karakteri yapısı farklı.. İkisininde eksileri artıları var.. Kıyaslama yapmıyorum sadece bana bakarken gözleri gülen sacıma çiçek takan bir insanı hayatımdan cıkardım... Bir yanda benle mutlu olan cocuklaşan biri ve diğer yanda vaktiyle kıymet bilmeyen biri olarak kıyaslarım sadece..
Dün gece hep okudum kaç kez beni üzdüğünü gözlerimle gördüm. Keşke hissettiklerimle kırgınlıklarımla ilgili daha daha örnek verip tekrardan o anları yaşasaydımm.. Coğu seyi hatırlamıyorum bile. Ama bu adama nedense şuan acıyorum.. Çabalıyor ve pişman.. Benim içim soğumuşken cok gec kaldı.Onceki konularini tekrar okumani oneririm.
Cocuk sayisiz defa uzmus, degersiz hissettirmis
4 yil birliktesin diye o yillarini sen yasamamis olmuyorsun
Kucuk yasta evlenip ayrilmissin, butun evliliklerin bir omur mutlulukla sonuclanmadigini da yasayarak ogrenmissin
Bu cocukla birlikte olmani saglayan motivasyon nedir? Bagimlilik? belli sure iliski icinde oldugun icin o konfor alani mi? Bence bunun uzerinde dusunursen daha hizli cozume ulasabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?