Hislerimi mi yitirdim

nurkarli

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
69
31
18
33
1 yıldır hayatımda kimse yok şükürler olsun ki elime yüzüme bakılcak bir kızım yanımda olan benden hoşlanan nadir de olsa beni seven erkekler var çevremde ama ben hiç bir şey hissetmiyorum 18 yaşımda bir nişanlılık durumu geçirdim 2 yıl sürdü bitti.Kafamda bitti o çocuğa birşey hissetmiyorum ama tekrar birini de sevemiyorum.

1 yıldır hayatımda kimse yok şükürler olsun ki elime yüzüme bakılcak bir kızım yanımda olan benden hoşlanan nadir de olsa beni seven erkekler var çevremde ama ben hiç bir şey hissetmiyorum 18 yaşımda bir nişanlılık durumu geçirdim 2 yıl sürdü bitti.Kafamda bitti o çocuğa birşey hissetmiyorum ama tekrar birini de sevemiyorum.

anlamadım
1 yıldır hayatında kimse yok
daha önce hayatında biri vardı yani
hoşlanmadan, sevmeden mi vardı?
öyleyse neden vardı?

yok o zaman hoşlanıyordun da şimdi hoşlanmıyorsan 1 yıl uzun bir süre değil ki
insan sürekli birilerinden hoşlanacak diye bir şey yok ki

anlamadım
1 yıldır hayatında kimse yok
daha önce hayatında biri vardı yani
hoşlanmadan, sevmeden mi vardı?
öyleyse neden vardı?

yok o zaman hoşlanıyordun da şimdi hoşlanmıyorsan 1 yıl uzun bir süre değil ki
insan sürekli birilerinden hoşlanacak diye bir şey yok ki
Eksik anlatmış oldum pardon 20 yaşımda nişanlımdan ayrıldım sonra bir kaç kişiyle çıktım hislerim yok olmuş gibi sanki son 1 yıldır kimse yok ama bu sorun 5 yıldır var yaklaşık sevemiyorum heycanlanmıyorum. Mantıkla hareket ediyorum ve rahatsızım artık

Birini sevmek için kendini zorlamamalısın. Bu işler toprağa tohum ekmek gibidir. Şöyle üç, beş tohumu birden atarsin. Hangisi filizlenecek? Ya da filizlenecek mi diye beklersin? Sen şu an kırgınsın. Aynı kolun yerinden çıkması gibi bir zamanin var senin. Önce bir kendine bak. Geçmiş zamanı düşün. Sonra neden bu adamla olmamıştı. Yahu ben ne istiyordum, diye sor kendine. Aşık olsan birine güle oynaya alırdın. Şu an aşık değilsin ve aslında bu senin karına. Acele etsen hata üstüne hata olurdu. Biraz gönlümüzu nadasa bırakmakta fayda var. Sonra her şey düzelir. Gez, eğlen keyfine bak. Sonra her şey daha güzel olacak zaten. Az sabır...

Doğru insan çıkmamış çünkü karşınıza sizi heyecanlandıracak, seveceğiniz birisi illa ki gelecektir. Ben de iki yıldır aynı durumdayım kimse yok hayatımda görüşmek isteyenler oluyor ama ben oralı olmuyorum doğru kişi gelince kendini belli eder nasılsa diyorum. Yalnız günlerinizin keyfini çıkartın bence. :)

Demekki sevecek biri çıkmamış. Dert edilecek bir mesele değil. Zamani gelince yaşanır

18 yaşında nişanlanacak derdine ne ki? daha yaşın küçük. bi dur bi soluklan. hayatta daha önemli şeyler olmalı şu an senin için. okumak gibi gezip tozmak gibi.

Doğru kişi çıkmamış çıkınca tüm hesaplar yok oluyor :KK49::KK74:

Eksik anlatmış oldum pardon 20 yaşımda nişanlımdan ayrıldım sonra bir kaç kişiyle çıktım hislerim yok olmuş gibi sanki son 1 yıldır kimse yok ama bu sorun 5 yıldır var yaklaşık sevemiyorum heycanlanmıyorum. Mantıkla hareket ediyorum ve rahatsızım artık

belli ki doğru kişi karşına çıkmamış. çok da şaapma yani olur öyle..

Şu 'doğru' kişi şu an yiyor, içiyor! Belki de bir cafede bir kızı kesiyor. :bicak:İnanabiliyor musunuz?:olamaz:

Back
X