hıyarKonusmaktan hoslanmiyorsaniz tersleyin defolsun gitsin. Ama hosunuza gidiyorsa yazmaya devam edin. Hayat bu,bakarsiniz zamanla baskasiyla tanisirsiniz,bu adam da sadece arkadasiniz olarak kalmaya devam eder. İlle sevgilimizle yazisacaz diye bir kural yok nasilsa, ani yasayin derim. O hiyar da ayrilarak neleri kacirdigini gorsun
tamam çok sağol eskiden böyle durumlarımız olmazdı niye çevrimiçin kimle konuşuyosun diye ne o ne ben. bakalım ben deneyeyim zaten hiçbir şekilde bi şey belli etmezse bu durumu kabullenmek lazım. haber ederim bu arada canımBak eger gerçekten dikkatini çekmez ve sana sormazsa hicbir sey demiyor yapmıyorsa bırak gitsin. O nasıl davranıyorsa sende davran hic umutlanma aksine soğumaya bak. Gelismeleri haber et :)
Ben de söylerdim. Batacaksam tam batar, çıkacaksam tam çıkardım bu vaziyetten.Söyle tabii ki
Kesinlikle. Once kendi keyfinizi kendi caninizi dusunun. Sizden baska sizi dusunen olmaz. Buna hiyar da dahilhıyarevet bu bakış açısı da güzel bazen de böyle düşünüyorum ben de. hoşuma gidiyor konuşmak konuşuyorum o zaman gittiği yere kadar hayat ne gösterirse ya onunla olur ya da arkadaş diye kalır
hahah çok sağol canımKesinlikle. Once kendi keyfinizi kendi caninizi dusunun. Sizden baska sizi dusunen olmaz. Buna hiyar da dahilinsallah cok mutlu olun,hakkinizda hayirlisi
Ben de söylerdim. Batacaksam tam batar, çıkacaksam tam çıkardım bu vaziyetten.
Aynen öyle ben asla beceremedim. Öldüm bittiysem de öldüm bittim dedim aşkımdan. Ya da kırıldıydam üzüldüysem de zırıl zırıl ağladım. Kuyrupu dik tutmaya çalışmadım. Uzuuun bir ilişki sürdürebildim. Kolay da bir şey bu netlik. Herkese de önermişimdir.Bu kaçtı kovaladı davranışlarını kadınlar bile anlayamıyor erkeklerden çok fazla şey bekliyorlar ya
Konu sahibi yonlendirilmeye cok açıksın konunun başında evet söylemeliyim derken sonuna dogru evet surundurmeliyim moduna geçmişsin
Bir erkek seni seviyorsa seviyordur sevmiyorsa da sevmiyor arada kalmış erkekte sevmiyor sinifindadir. Yok cevrimici olayım yok şöyle yapayım sadece kendini yipratirsin
Her insan avucunun içinde olduğunu bildiği insana cok da kıymet vermez ama bu avuç içinde olmamak olayı kaçmak ya da bak başkalarıyla konuşuyorum ki olayı değil. Senin kendi sınırının ve isteklerinin olması demek
Ben bunu istiyorum ya da böyleyim eger sen bu çizgide değilsen ben burada yokum demek. Kendi duruşunun olması demek.
Yoksa taktik yaparak manipüle edilerek gelen kişiyle yaşanılan şeyler pek sağlıklı olmaz bence. Bir kere birbirinize uygun olmadığınızı gösterir ve uzun süreli ilişkilerde sürekli taktik yaparak bunu saglayamazsin
Bence kesinlikle söyleme hatta her attığı mesaja cevap da verme el altında mısın diye deniyor yada yenisini bulana kadar seninle takılıyor olabilir hem varsın hem yoksun aslında sana sorumluluğu yok en azından istediği gibi yaşayabiliyor.
Bence bi cevap ver bi verme gör ama o an yazma sonrada yazma kendisi atsın 2. Mesajı mesela yada görüldü yap 2-3 saat sonra cevap at yada kısa cevaplar yaz çok merak edip araştırıp soruşturma seninle ilgili kafası karışsın aklı sende olur elden gidiyor diye telaşlanıp netleştirmek isteyebilir sen bişeyler söylersen değersiz görebilir
Konuştunuz mu veya konuşacak mısınız ne yapacaksınız ?
Siz kisa keseceksiniz ,uumrunuzda degilmis gibi davranin ,terkedip giden ozlenmez,yuz verilmez daha gider gelir oyle yuz verirsiniz sizi hep cepte gorurçok özlemiştim ben. ama konuşmayı falan ben uzatmadım kendisinin konuşası vardı öyle konuşmayı sever mesajlaşmayı sestan gibi yazar
Gittigi yere kadar demissin de sen sanki baglanacak gibisin. Arada kalmak da yormaz mi insani? Beni yorar mesela. Ben yerimi bilmek isterim. Sevgili olarak mi vorusuyoruz yoksa arkadas olarak mi, hani ona gore davraniyim diye dusunurum. Ona soylemem. Bir sure bakarim baktim arkadas gibiyiz. Ee ben de giderek kapiliyorsam kendimi cekerim.hıyarevet bu bakış açısı da güzel bazen de böyle düşünüyorum ben de. hoşuma gidiyor konuşmak konuşuyorum o zaman gittiği yere kadar hayat ne gösterirse ya onunla olur ya da arkadaş diye kalır
bağlanmamaya çalışıyorum farkındayım onun hayatımda olmayacagını hatırlatıyorum kendimeGittigi yere kadar demissin de sen sanki baglanacak gibisin. Arada kalmak da yormaz mi insani? Beni yorar mesela. Ben yerimi bilmek isterim. Sevgili olarak mi vorusuyoruz yoksa arkadas olarak mi, hani ona gore davraniyim diye dusunurum. Ona soylemem. Bir sure bakarim baktim arkadas gibiyiz. Ee ben de giderek kapiliyorsam kendimi cekerim.
Aslinda ikinci defa geldiginde ikinize boslukta imissiniz. O boslugu doldurmak ikiniz icin de iyi gelmis. Ama beyefendi arkadas mi istiyor sevgili mi en azindan net olabilirdi ki sen de ona gore yolunu cizerdin. Simdi bu adamla da gorusuyorsun diye hayata kendini kapatma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?