Hislerimi söylemeli miyim yoksa hiç konuşmamalı mıyım?

Ben bu tarz iletisim ve iliskilerde insanların çok umursamaz olmaları gerektiğini düsünenlerdenim. Evet ortada bir belirsizlik, netsizlik var ama karsı taraf çakalsa sana da kafasını bulandırmak düser.
Bence sevdiğinizi söylemeyin, biz neyiz diye de sormayın. Hiç umrunuzda olmasın. Sonuçta ayrılan o, gelen o, yazan o. Tüm bunlar olurken yazanın cabalaması da, sevdiğini söylemesi de adamın bi’ tarafını allahu ekber dağlarına kaldırmıs olur.

Devam edin konuşmaya bir müddet. Mesajlarına, aramalarına geç dönün. Hatta günler sonra dönün. Bir şekilde nerdesin, yazmadın diye sorarsa sende hemen atlarsın “yazıp yazmamam senin ne kadar umrumda” diyip hemen konuya geçebilirsin “neyiz” diye. Pat diye sorma yani. O sana nasıl belirsizlik hissettiriyorsa sende ona aynısını yap.

Bence niyeti ne sorabilirsiniz. Sizin duygulari araya katmadan neden aradin, ne pesindesin, ne istiyorsun tarzi seyleri sorabilirsiniz.

Cnm aklındaki soru işareti varken nereye kadar kesinlestirmek için mecburen konuşman gerek sorman gerek mesela biz suanda görüşüyoruz ama arkadaş olarak mi yoksa sevgili olarakmi de. Ona göre davranırsın hayatını Ona göre yonlendirirsin
teşekkür ederim evet haklısın sadece arkadaşça demesinden korkuyorum. işte hala hislerim oldugu için iletişimde olmak bile iyi geliyor ama genel anlamda baktıgın zaman kötü gerçekten. o yüzden dediğin gibi netleştirmeye çalışacağım.

söyleyip tepkisini görün ki sizde hayatınızla ilgili kararınızı net verin.
eğer amacı sadece zaman geçirmekse, uzaklaşır yolunuza bakarsınız.

Ben bu tarz iletisim ve iliskilerde insanların çok umursamaz olmaları gerektiğini düsünenlerdenim. Evet ortada bir belirsizlik, netsizlik var ama karsı taraf çakalsa sana da kafasını bulandırmak düser.
Bence sevdiğinizi söylemeyin, biz neyiz diye de sormayın. Hiç umrunuzda olmasın. Sonuçta ayrılan o, gelen o, yazan o. Tüm bunlar olurken yazanın cabalaması da, sevdiğini söylemesi de adamın bi’ tarafını allahu ekber dağlarına kaldırmıs olur.

Devam edin konuşmaya bir müddet. Mesajlarına, aramalarına geç dönün. Hatta günler sonra dönün. Bir şekilde nerdesin, yazmadın diye sorarsa sende hemen atlarsın “yazıp yazmamam senin ne kadar umrumda” diyip hemen konuya geçebilirsin “neyiz” diye. Pat diye sorma yani. O sana nasıl belirsizlik hissettiriyorsa sende ona aynısını yap.
evet aslında haklısın. ben aslında bilerek hiç duygusal konuşmalar yapmadım özleidğimi kıskandığımı belli etmedim hatta çok mutluymuşum gibi konuşuyorum bu durumda sorun yokmuş gibi. sizin gibi düşündüm umursamaz olayım onun gibi dedim. artık biraz canımı sıkmaya başladı bu durum. ama dediğin gibi biraz daha bekleyebilirim aslında o ayrıldı zaten o yüzden geri duruyorum aslında. hatta ben mesaj bile atmıyorum o atmazsa. o atıyor hep bir şey diyor

teşekkür ederim evet haklısın sadece arkadaşça demesinden korkuyorum. işte hala hislerim oldugu için iletişimde olmak bile iyi geliyor ama genel anlamda baktıgın zaman kötü gerçekten. o yüzden dediğin gibi netleştirmeye çalışacağım.
Öyle düşünürsen sen yalnızca kendini kandırırsın netlestirki aklında şüphe kalmasın kimse için de kendine o kötülüğü yapma

evet aslında haklısın. ben aslında bilerek hiç duygusal konuşmalar yapmadım özleidğimi kıskandığımı belli etmedim hatta çok mutluymuşum gibi konuşuyorum bu durumda sorun yokmuş gibi. sizin gibi düşündüm umursamaz olayım onun gibi dedim. artık biraz canımı sıkmaya başladı bu durum. ama dediğin gibi biraz daha bekleyebilirim aslında o ayrıldı zaten o yüzden geri duruyorum aslında. hatta ben mesaj bile atmıyorum o atmazsa. o atıyor hep bir şey diyor
Ne yap ne et hic adım atma. Senden ayrılan adama hislerini hic acma. Kendi ayrıldı kendi kendine yazıyor konusuyor belirsizlik var ortada. Senden bir seyler beklediği kesin yani. Eger gerçekten hislerini açmazsan biz neyiz diye sormazsan ulasılmaz olursun daha da çok oturur düsünür “bu kız böyle değildi ya ne oldu böyle” diye. Ne kadar bie erkeğin kafasını bulandırır ve gizemli olursan o kadar şansın artar. Merak; gizem, ulasılmaz ol. Erkekler neden macera filmlerini sever hic düsündün mü? Ortada bir çözülmemis bir durum var, aksiyon, belirsizlik, heyecan var filmin sonuna kadar izlerler. İliskilerde de böyledir.
Tabi bunlar benim tavsiyelerim. Hicbir sey kaybetmezsin.Simdiden basla cevap vermemeye. Gerekirse mesajını uzun bir süre açma full çevrimiçi ol, içine şüpheler düşür. Eğer gerçekten seni önemsiyor ve seviyorsa sorar zaten neden dönmüyorsun yazmamıssın diye. Bu şifrelerle çözersin.

Ne yap ne et hic adım atma. Senden ayrılan adama hislerini hic acma. Kendi ayrıldı kendi kendine yazıyor konusuyor belirsizlik var ortada. Senden bir seyler beklediği kesin yani. Eger gerçekten hislerini açmazsam biz neyiz diye sormazsan ulasılmaz olursun daha da çok oturur düsünür “bu kız böyle değildi ya ne oldu böyle” diye. Ne kadar bie erkeğin kafasını bulandırır ve gizemli olursan o kadar şansın artar. Merak; gizem, ulasılmaz ol. Erkekler neden macera filmlerini sever hic düsündün mü? Ortada bir çözülmemis bir durum var, aksiyon, belirsizlik, heyecan var filmin sonuna kadar izlerler. İliskilerde de böyledir.
Tabi bunlar benim tavsiyelerim. Hicbir sey kaybetmezsin.Simdiden basla cevap vermemeye. Gerekirse mesajını uzun bir süre açma full çevrimiçi ol, içine şüpheler düşür. Eğer gerçekten seni önemsiyor ve seviyorsa sorar zaten neden dönmüyorsun yazmamıssın diye. Bu şifrelerle çözersin.
evet mesajlarına çevrimiçi olup geç cevap vermem lazım aklıma gelmişti de bende anında cevap vrme huyu var. normalde anında yazdıgımı bilir bugune kadar öyle oldu. bunu uugularsam belki bi farklılık sezebilir. bir de sık sık çevrimiçi olabilirim whatsapta ne zaman baksa bu kız çevrimiçi diye olur mu

Konuşmayın ,soguk ve kisa kesin,
O arada başka olmus gecmistir,
Bu konusma doneminizde de baskasiyla flortlesir bilemezsiniz,
At gibi giden it gibi doner derler,siz kapinin onunde birakin yuz vermeyin,hemen neden saatlerce konustunuz ki ,
çok özlemiştim ben. ama konuşmayı falan ben uzatmadım kendisinin konuşası vardı öyle konuşmayı sever mesajlaşmayı sestan gibi yazar

Ben olsam sormam bir sey. Lay lay lom konusmaya devam ederim eger hosuma gidiyorsa gonul eglendiririm. Hep erkekler mi yapacak? Biz neyiz diye sorup da kendimi kucultmem

evet mesajlarına çevrimiçi olup geç cevap vermem lazım aklıma gelmişti de bende anında cevap vrme huyu var. normalde anında yazdıgımı bilir bugune kadar öyle oldu. bunu uugularsam belki bi farklılık sezebilir. bir de sık sık çevrimiçi olabilirim whatsapta ne zaman baksa bu kız çevrimiçi diye olur mu
Evet bunu anlatmaya çalışıyorum. İçine şüphe düsür gerçekten seviyorsa ve duyguları varsa sana soracaktır zaten. Benimkisi en son “kime çevrimiçisin” demişti 😂😂😂😂

Ondan bekleyin bi işaret bi ima vs. Yoksayine aynısı olabilir.

Evet bunu anlatmaya çalışıyorum. İçine şüphe düsür gerçekten seviyorsa ve duyguları varsa sana soracaktır zaten. Benimkisi en son “kime çevrimiçisin” demişti 😂😂😂😂

hadi ya 😀 bakalım yapacagım. ama dikkatini çeker mi bilmiyorum umarım fark eder 😊

bu da doğru evet. şimdiye kadar öyle yapmaya çalıştım
Konusmaktan hoslanmiyorsaniz tersleyin defolsun gitsin. Ama hosunuza gidiyorsa yazmaya devam edin. Hayat bu,bakarsiniz zamanla baskasiyla tanisirsiniz,bu adam da sadece arkadasiniz olarak kalmaya devam eder. İlle sevgilimizle yazisacaz diye bir kural yok nasilsa, ani yasayin derim. O hiyar da ayrilarak neleri kacirdigini gorsun 😂

hadi ya 😀 bakalım yapacagım. ama dikkatini çeker mi bilmiyorum umarım fark eder 😊
Bak eger gerçekten dikkatini çekmez ve sana sormazsa hicbir sey demiyor yapmıyorsa bırak gitsin. O nasıl davranıyorsa sende davran hic umutlanma aksine soğumaya bak. Gelismeleri haber et :)

Back
X