- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
6. hisleriniz kuvvetlidir sezgileriniz açıktır. Burcunuz sezgileri açık olan burçtur :) benim de rüyalarım çıkar arada ve sezgilerim güçlüdür inanırım yani ama mantığımı da elimden bırakmam :)
Benim genelde cikar. Genelde kotu bir sey hissederim ve cikar. Bi gun de boyle efendim zengin olacakmisim gibi bir his gelmedi bi kerecik....
Okul işinden dolayı canın sıkkın, canın sıkkın olduğu için de her şey kötü gidecek gibi geliyor sana.
İyi şeyler düşün :)
Ben de kötü şeyler olduğunda derdimi anlattığım kişilerin benden sıkıldığını düşünüyorum. Ama sıkılmıyorlar. Yani öyle diyolar
Ben de oyle. O yüzden kendime benzettim seni. Kotu dusunme işlerin hallolur inşallah :) hem en azından bi sozlun var benim gibi platonik degilsinDoğru valla benim bi derdim olduğu zaman resmen yerlebir oluyorum :/
Ben de oyle. O yüzden kendime benzettim seni. Kotu dusunme işlerin hallolur inşallah :) hem en azından bi sozlun var benim gibi platonik degilsin
Vesvese degil mi ya bu? Bence his farkli bir sey. Ama ben ikisini de pek sallamiyorum genelde. Somut candir.
Olumlama diye bir olay var arastir istersen. Forumda guzel topikler var hatta.Somut şeyler beni tam kötü hislere yönlendiriyo keşke vesvese olsa ve herşey tam aksi çıksa....
Ama inan ki böyle çok düşününce de hiç bir şey duzelmiyor kendini yiprattiginla kalıyorsun. Benim bu hayatta öğrendiğim bişey varsa o da her zaman sabırla beklemek gerektiği. Biliyorum zor ama rahat ol, su akar yolunu bulur :)Sözlümü de çok seviyorum ama öyle bi dert ki benimki eğer hallolmazsa sözlüm de elden gidecek o yüzden bazen keşke olmasaydı diyorum keşke herşey düzene girdiğinde olsaydı çünkü bi de onu kaybetme korkusu yaşamak var berbat bişey..
Ama inan ki böyle çok düşününce de hiç bir şey duzelmiyor kendini yiprattiginla kalıyorsun. Benim bu hayatta öğrendiğim bişey varsa o da her zaman sabırla beklemek gerektiği. Biliyorum zor ama rahat ol, su akar yolunu bulur :)
Olumlama diye bir olay var arastir istersen. Forumda guzel topikler var hatta.
Her sey olmazDuydum ama hiç bakmadım aslında bi baksam iyi olur teşekkür ederim:) belki iyi düşünürsem iyi olur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?