Hislerine güvenmek

Sanırım hep olumsuz şeyleri hissediyorrsunuz ve gerçekleşiyor bu da 6. his degil bence evrene kotu enerji gonderiyorsunuz ve isleriniz rast gitmiyor.

Bazen artık isyan edecek vaziyete geliyorum hatta ediyorum da çabalarıma rağmen sonuç alamamak beni yıprattı galiba

Siz sadece negatif hislerinizi yazip sonucunu yazmamissiniz ki. Su haliyle sadece karamsarlik yasiyor gibisiniz.

Sonucunda net bişey yok ben olumsuz şeyleri düşünüyorum ve hep böyle düşünmeme neden olacak şeyler yaşıyorum git gide pekişiyor. Bazen hislerim yanılıyorum ama çoğu zaman doğru

Sonucunda net bişey yok ben olumsuz şeyleri düşünüyorum ve hep böyle düşünmeme neden olacak şeyler yaşıyorum git gide pekişiyor. Bazen hislerim yanılıyorum ama çoğu zaman doğru

Su anlattıklarıniz çökük duygu hali. Ama bana da olur bazen. Hissettigim sey olur ama cok da ustunde durmam. Olsa nolur olmasa nolur. Sonucta hayatta verdiğimiz büyük kararları 6. Hissimize gore yapmıyoruz.

Su anlattıklarıniz çökük duygu hali. Ama bana da olur bazen. Hissettigim sey olur ama cok da ustunde durmam. Olsa nolur olmasa nolur. Sonucta hayatta verdiğimiz büyük kararları 6. Hissimize gore yapmıyoruz.

Bende mantığı kullanma olayı pek yok :) o yüzden galiba kötü kararlar kötü olaylara yol açıp duruyo bunun farkına vardım ama düzeltemeyecek kadar geç kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…