Hislerini anlayamamak..

Seni ruyamda gordumde, kabotaj bayramın kutlu olsun yazan eski sevgili ezikliği gordum kusura bakmayın.

Otururken eli omza atmak, instagram dururken Twitter istemek. Hayatın merkezınde tutmak ama, hıcbısey yapmamak.
Olan ilginin farkında adam ve hosuna gidiyor. Somurecek yani.
Insallah en kısa zamanda anlarsınız bunu

Seni ruyamda gordumde, kabotaj bayramın kutlu olsun yazan eski sevgili ezikliği gordum kusura bakmayın.

Otururken eli omza atmak, instagram dururken Twitter istemek. Hayatın merkezınde tutmak ama, hıcbısey yapmamak.
Aynısını düşündüm. Ego tatmin edip sonra da izin verilirse kullanmak.

Aynen oyle. Bir erkek hoslanacak ve karsılıgı olacak ama adım atmayacak? Olacak is mi?
Zaten konu sahibi yaptıkları ile hoşlandığını apaçık belli etmiş ki, bu kadar yakın mesafede olup anlaşılmaması imkansız. Bu durum ona eğlence olmuş belli ki, omzuna dokunmuş izinsiz laçka bir şekilde ıyyy yapıştıracaksın tokadı o esnada! Ay neyse konu sahibini işinden edicez :D

Bence duygusal bi hoşlanma sözkonusu değil sana karşı....Hoşlansaydı elini omzuna koymazdı ve patlamış mısır yerine daha hoş bişi yapardı...Ama zaman gösterir..

Maalesef.. Amacı sizi kendisine hayran bırakmak egosunu tatmin etmek, sonrasını da bilemiyorum sizin duruşunuz, tavrınıza bağlı olarak başka türlü yakınlaşma meyli falan da olabilir. Omzunuza dokunması tacizdir bu arada, ben olsam asla müsaade etmezdim.
aslında sizlere sorduğum iyi olmuş farklı açılardan bakmamı sağlıyorsunuz. teşekkür ederim

rüya meselesi yalan konuşmaya bahane aradı demek istediniz sanırım öyle anlıyorum ama ..
instagram kullanmıyormuş daha önce bi konuşma da söylemişti. twitter kullanıyorum sadece demişti.
diğer yorumlarda sizin gibi cevaplarla dolu. teşekkür ederim farklı açıdan bakmamı sağlıyorusunuz

Zaten konu sahibi yaptıkları ile hoşlandığını apaçık belli etmiş ki, bu kadar yakın mesafede olup anlaşılmaması imkansız. Bu durum ona eğlence olmuş belli ki, omzuna dokunmuş izinsiz laçka bir şekilde ıyyy yapıştıracaksın tokadı o esnada! Ay neyse konu sahibini işinden edicez :KK70:
işten olmam ama daha az saf olurum belki :)

Bence duygusal bi hoşlanma sözkonusu değil sana karşı....Hoşlansaydı elini omzuna koymazdı ve patlamış mısır yerine daha hoş bişi yapardı...Ama zaman gösterir..
sanıyordum ki konuyu açarken herkes evet sana ilgisi var der falan ama dışardan bakınca ilgi değil beni kullanma isteğini sezdi herkes ve demekki ben çok safmışım :) biraz gözümü açmam lazım sanırım

Yalan söylemicem... ilk bakışta evet sana ilgisi var gibi. Ama bu sen ondan hoşlandığın için seni mutlu ediyor. Fakat adam sanki hoşlanıp güzel hayaller kurmak yerine biraz eğer gönlü varsa biraz takılırım der gibi... Allah bilir yinede günahını almıyım ama. Tarzı budur belkide oda bilemiyodur ne yapacağını.

Ne tatlısın beeeeee sen öyle.
Kuzum benim, :KK200:
Senin yönetici ilgi seviyor anladığım kadarıyla,
Hoşlanmak birinden etkilenmek bunların göstergesi bu cıvığın yaptıkları değil annem.
Sen üzerine vazife olmayan hiç bir şeyi yapma, çıkar gerçek yüzü.

Yalan söylemicem... ilk bakışta evet sana ilgisi var gibi. Ama bu sen ondan hoşlandığın için seni mutlu ediyor. Fakat adam sanki hoşlanıp güzel hayaller kurmak yerine biraz eğer gönlü varsa biraz takılırım der gibi... Allah bilir yinede günahını almıyım ama. Tarzı budur belkide oda bilemiyodur ne yapacağını.
Yani kaç yaşında adam aslında salak değilse anlar beni zaten. ama dediğiniz gibi takılırım der olabilir.. of çok mutsuz oldumm

Ne tatlısın beeeeee sen öyle.
Kuzum benim, :KK200:
Senin yönetici ilgi seviyor anladığım kadarıyla,
Hoşlanmak birinden etkilenmek bunların göstergesi bu cıvığın yaptıkları değil annem.
Sen üzerine vazife olmayan hiç bir şeyi yapma, çıkar gerçek yüzü.
teşekkür ederim :KK200: haklısınız kendimi su an kötü hissettim ama umut etmiştir hoşlanıyor mu diye ama belli ki pofpoflanmak hoşune gidiyor

ayyy güzel heyecanlar bunlar

ama sana tavsiyem dikkatini çekmek istiyorsan ilgiyi bıçak gibi keseceksin
ne oldu kübraya diyecek ,

busefer o ilgi göstermeye inşallah başlayacak

aklıma geldi bu arada yazarken önemli detayı atladım.

Ben 3 ay kadar önce işten çıkmak istedim. gittim evdeki sorunlardan dolayı işe gelmek istemiyorum, burayı seviyorum ama işten çıkmam lazım falan dedim. asla bırakmam seni dedi. iki saat konuştu. ben gitsem bile seni gittiğim şirkete götürürüm hayatta olmaz, kafamız çok uyuşuyor asla izin vermem çıkmana dedi, gerekirse ailen de gelsin onlarla da konuşurum. sorun neyse çözelim falan dedi ikna etti mesela.

o da hoşuma gitmişti :silah:

ayyy güzel heyecanlar bunlar

ama sana tavsiyem dikkatini çekmek istiyorsan ilgiyi bıçak gibi keseceksin
ne oldu kübraya diyecek ,

busefer o ilgi göstermeye inşallah başlayacak
evet çok güzel heyecanlar valla ama eğerki benim gibi değilse hisleri, ilgi manyağının tekiyse çok üzülürm..

Eğer ilgisi olsaydı çok önceden açılırdı bence.
Yarın öbür gün adamın nişanlısına kahvaltı servisi yapmak zorunda kalmayın.
Bu göreviniz dışındaki anlamsız işler böyle giderse zorunluluk haline gelecek.

Eğer ilgisi olsaydı çok önceden açılırdı bence.
Yarın öbür gün adamın nişanlısına kahvaltı servisi yapmak zorunda kalmayın.
Bu göreviniz dışındaki anlamsız işler böyle giderse zorunluluk haline gelecek.
umarım böyle olmaz :(

Back
X