hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

yurtdışıyla şuan bir baglantım yok yurtdışıyla ilgili ne gördnz acaba ?

yurtdışında bir tanıdığın var mı? yurtdışından bir haber, aile bireyleren birinin bir anlaşmasıda olabilir ama daha çok ben sana yordum.sankiuzaklarda biri var ondan haber bekliyorsun gibi geldi bana.

yurtdışında bir tanıdığın var mı? yurtdışından bir haber, aile bireyleren birinin bir anlaşmasıda olabilir ama daha çok ben sana yordum.sankiuzaklarda biri var ondan haber bekliyorsun gibi geldi bana.

yurt dışından bir tanıdıgım yok yani şuan orda yaşayan bir tanıdıgım yok ama şuan türkiyede bulunan benim yasadgm yerde bulunan ispanyalı bir arkdşm var kız arkdşm ondanda bir haber beklemyorum kendiside 1 ay sonra faln yurtdşna gidicek dönücek artık ispnyaya eger aileden birisyse abim mart da mı mayısdamı ne yurtdşna gidcek ama belli değil henüz canım

yaaaa, kapıyı kapatsan da pencereden atlarımmm, orayı da kapatırsan hoo hooo hoo diyerek bacadan gelirim kiii
senden beklenir süpürgenle gelirsin artık nihahahahahaha özelden sorduğum soruya buradan cevap verebilirsin

kızlar ya nolur anlayn varsa aranızda benimkinide yorumlasın topik açtım bakarsanız

türkiye turuna hayır demem iyi geceler bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…