Ozaman sorun yokVasiyet yok.
Ama Kayınvalidem paylaşıp bizim oturmamıştı istiyordu.
Eşim de babasından kaldığı için başkasına satılmasını istemiyor.
2 kardeş %50 ortak.
Aslinda yarısını gorumceden alirken kredi cekeceklermis ve beraber odeyeceklermis. %25 hakkı oluyor normalde yani. Geri kalan matematiksel bir durum değilEe görümceniz hissesini satarsa hepsi kocanızın oluyor. Siz neden %50 hisse istiyorsunuz emeğinizin olmadığı, hissedar olmadığınız aile evi için?
Kredi vermiyor bankalar bu durumlarda, lise mezunu çalışmıyor yazıyor profilde nasıl beraber ödeyecekler ki? Kocasının baba malına %50 ortak olmak istiyor, yani tapuya hissedar olmak istiyor. Benim de babadan malım var asla ortak etmem, teklif edilse hoşlanmamAslinda yarısını gorumceden alirken kredi cekeceklermis ve beraber odeyeceklermis. %25 hakkı oluyor normalde yani. Geri kalan matematiksel bir durum değil
Buyuk ihtimalle ,kredi çekilecek ve kadında kısıp ödeyecekler çalışmıyor bile olsa. Miras yoluyla kalan malda boşanma durumunda kadının hakkı olmuyor normalde. Kadın da hak sahibi olmak için bu şekilde düşünmüş olabilir .Kredi vermiyor bankalar bu durumlarda, lise mezunu çalışmıyor yazıyor profilde nasıl beraber ödeyecekler ki? Kocasının baba malına %50 ortak olmak istiyor, yani tapuya hissedar olmak istiyor. Benim de babadan malım var asla ortak etmem, teklif edilse hoşlanmam
Ama yanlış düşünüyorsunuz.Kredi vermiyor bankalar bu durumlarda, lise mezunu çalışmıyor yazıyor profilde nasıl beraber ödeyecekler ki? Kocasının baba malına %50 ortak olmak istiyor, yani tapuya hissedar olmak istiyor. Benim de babadan malım var asla ortak etmem, teklif edilse hoşlanmam
E yarı payı kocasının yarısı görumcenin onlarda görümcenin payını alacaklar ben mi yanlıd anladım görümcenin payı kocanının olmuyor ve karı koca ödeyeceklerse tabiki hakkı olacakKredi vermiyor bankalar bu durumlarda, lise mezunu çalışmıyor yazıyor profilde nasıl beraber ödeyecekler ki? Kocasının baba malına %50 ortak olmak istiyor, yani tapuya hissedar olmak istiyor. Benim de babadan malım var asla ortak etmem, teklif edilse hoşlanmam
Dediğim gibi yasal olarak $25 hakkia var bu durumda zaten anlaşma yapmasına gerek bile yok her şey kanıtlı. Ayrılık gibi bir durumları olursa adamın hakkına çökecek kişi konu sahibi aslında. Ben de hoşlanmam böyle anlaşmadan yasal hakkın neyse odur benceKredi vermiyor bankalar bu durumlarda, lise mezunu çalışmıyor yazıyor profilde nasıl beraber ödeyecekler ki? Kocasının baba malına %50 ortak olmak istiyor, yani tapuya hissedar olmak istiyor. Benim de babadan malım var asla ortak etmem, teklif edilse hoşlanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?