- 22 Ağustos 2017
- 311
- 115
- 18
- 44
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
haklısın bitecekse de son konuşmamız o olsun istemiyor olmuyor dedikçe daha çok üzülüyorum öylece kalsın zaten benden yana bitti artık kalmadı içimde.Belki şu an senin için imkansız bir şey söyleyeceğim ama o beni arayacak bana dönecek umudu besleme en baştan
Çünkü bu senin hayatına dönüp unutabilmeni tamamen engeller
+1Belki şu an senin için imkansız bir şey söyleyeceğim ama o beni arayacak bana dönecek umudu besleme en baştan
Çünkü bu senin hayatına dönüp unutabilmeni tamamen engeller
daha iyi fikriniz varsa sizi dinliyorum?Sana şizofren dedi ve sen sessiz kalınca vicdan(?) Yapıp aradı sende işte kafası karışmasın diye açtın öyle mi?
Neden o an basmadın engeli?
Ayrıca şu yazdıkların kusura bakma da fasa fiso. Bana dönecek kabul etmycem diyorsun ya, deme komik oluyor.
Seni aylar sonra arayacak sende açıp kimsiniz diyeceksin ve yıkılacak sanıyorsun dimi? Ah ah
Her yerden engelleyip geri döneceğine dair hayal kurmaman ve ararsa da açmaman. Gayet basit bakdaha iyi fikriniz varsa sizi dinliyorum?
zaten sosyal medyanın hiçbir türünü kullanmıyorum telefondan da engellemedim engellemek de bir tepkidir tepkisiz kalmayı tercih ediyorumHer yerden engelleyip geri döneceğine dair hayal kurmaman ve ararsa da açmaman. Gayet basit bak
Bak insanlar bir şekilde hissediyorlar onlar hakkında düşüncelerini sen o arasın biliyorum arayacak dedikçe adam senin vazgeçmediğini bilecek yada hissedecekhaklısın bitecekse de son konuşmamız o olsun istemiyor olmuyor dedikçe daha çok üzülüyorum öylece kalsın zaten benden yana bitti artık kalmadı içimde.
Ararsa açmayacağının garantisi yok ama?zaten sosyal medyanın hiçbir türünü kullanmıyorum telefondan da engellemedim engellemek de bir tepkidir tepkisiz kalmayı tercih ediyorum
evet ayrıldık bitti aslında ayrıldık da demedik en son bana şizofren dedi bana mı dedin bunu dedim evet doktora git belirtiler vardedi sessiz kaldım vicdan yaptı o ara aradı ben de işinde dikkati dağılmasın diye açtım çok kısa konuştuk öylece kaldı
yalvardım ağladım gurur onu kalmadı her şey iki paralık oldu dünden bu yana da yataktan çıkmadım şimdi kahvaltı hazırlıyorum kendime neyse
kızlar ben çok pohpohladığım için onun kıçı tavan yaptı buna eminim
ve şuna da eminim ölsem de artık sessiz kalıcam buharlaşıcam onun hayatından ben onun için neler yaptım o bana 1 dakikasını ayıırmadı müstehak benim gibi andavala tabi
ben aylar da geçse yıl da geçse bunun beni arayacağını hissediyorum kesinlikle içimde hissediyorum bu adam arayacak ama ben bu kadar aşağılanmadan sonra tabi ki onu kabul etmeyeceğim
sorum şu o beni aradığında telefonu açsam önce alo der buyrun derim nasılsın der kimsiniz derim bu nasıl olur sizce? kız sesimi bile unutmuş desin istiyorum veya bu aradığıda cevapsız bırakayım döneyim buyrun kimsinzi diyeyim?
lütfen moralimi bozacak değil beni motive edecek şeyler yazarsanız sevinirim orantısız sevdim çok fedakarlık yaptım sap gibi kaldım ve ruh hastası damgasını yedim.kırılan gururumu tamir etmeliyim
bir de şunu desin çok istiyorum kızın üstüne fazla gittim yalvardı yakardı ama gururlu davrandı aramadı bak ne yapıyor acaba ben bunu bu kadar güçlü bilmiyordum desin istiyorum.
bu arada meditasyona başlayacağım arkadaşlar deneyen var mı aranızda? bu süreci atlatmamda yardımcı olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?