hissediyorum arayacak ama ...........

cimenyesili1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
311
115
18
44
evet ayrıldık bitti aslında ayrıldık da demedik en son bana şizofren dedi bana mı dedin bunu dedim evet doktora git belirtiler vardedi sessiz kaldım vicdan yaptı o ara aradı ben de işinde dikkati dağılmasın diye açtım çok kısa konuştuk öylece kaldı
yalvardım ağladım gurur onu kalmadı her şey iki paralık oldu dünden bu yana da yataktan çıkmadım şimdi kahvaltı hazırlıyorum kendime neyse
kızlar ben çok pohpohladığım için onun kıçı tavan yaptı buna eminim
ve şuna da eminim ölsem de artık sessiz kalıcam buharlaşıcam onun hayatından ben onun için neler yaptım o bana 1 dakikasını ayıırmadı müstehak benim gibi andavala tabi
ben aylar da geçse yıl da geçse bunun beni arayacağını hissediyorum kesinlikle içimde hissediyorum bu adam arayacak ama ben bu kadar aşağılanmadan sonra tabi ki onu kabul etmeyeceğim
sorum şu o beni aradığında telefonu açsam önce alo der buyrun derim nasılsın der kimsiniz derim bu nasıl olur sizce? kız sesimi bile unutmuş desin istiyorum veya bu aradığıda cevapsız bırakayım döneyim buyrun kimsinzi diyeyim?
lütfen moralimi bozacak değil beni motive edecek şeyler yazarsanız sevinirim orantısız sevdim çok fedakarlık yaptım sap gibi kaldım ve ruh hastası damgasını yedim.kırılan gururumu tamir etmeliyim
bir de şunu desin çok istiyorum kızın üstüne fazla gittim yalvardı yakardı ama gururlu davrandı aramadı bak ne yapıyor acaba ben bunu bu kadar güçlü bilmiyordum desin istiyorum.
bu arada meditasyona başlayacağım arkadaşlar deneyen var mı aranızda? bu süreci atlatmamda yardımcı olur diye düşünüyorum

Belki şu an senin için imkansız bir şey söyleyeceğim ama o beni arayacak bana dönecek umudu besleme en baştan

Çünkü bu senin hayatına dönüp unutabilmeni tamamen engeller
haklısın bitecekse de son konuşmamız o olsun istemiyor olmuyor dedikçe daha çok üzülüyorum öylece kalsın zaten benden yana bitti artık kalmadı içimde.

Sana şizofren dedi ve sen sessiz kalınca vicdan(?) Yapıp aradı sende işte kafası karışmasın diye açtın öyle mi?
Neden o an basmadın engeli?
Ayrıca şu yazdıkların kusura bakma da fasa fiso. Bana dönecek kabul etmycem diyorsun ya, deme komik oluyor.
Seni aylar sonra arayacak sende açıp kimsiniz diyeceksin ve yıkılacak sanıyorsun dimi? Ah ah

daha iyi fikriniz varsa sizi dinliyorum?

haklısın bitecekse de son konuşmamız o olsun istemiyor olmuyor dedikçe daha çok üzülüyorum öylece kalsın zaten benden yana bitti artık kalmadı içimde.
Bak insanlar bir şekilde hissediyorlar onlar hakkında düşüncelerini sen o arasın biliyorum arayacak dedikçe adam senin vazgeçmediğini bilecek yada hissedecek

Nasıl olsa cepte deyip arayacağı varsa da aramayacak
Benim başıma lise de geldi benzeri sevgiliden ayrildiktan sonra bir ay kesintisiz ağladım iki ay arayacak dedim aramadi tam artık vazgeçtim başka birinden hoşlanmaya başladım onca ay aramayan adam tak diye aradı
Gerçekten bu ne diyorlar bilmiyorum çekim yasası mi adı neyse işte

Ayrıca birini hayatının merkezine koymamak lazım özellikle de Türk erkeklerini hemen vir tarafları tavana vuruyor

zaten sosyal medyanın hiçbir türünü kullanmıyorum telefondan da engellemedim engellemek de bir tepkidir tepkisiz kalmayı tercih ediyorum
Ararsa açmayacağının garantisi yok ama?
Açtığın an o senin hala orda durup onu beklediğine emin olacak

Cok eski bi erkek arkadasim vardi.kizim sen manyaksin bak kafayi yemissin doktorluk senin isin demisti. Ne gülmüştüm. Yakin bir zamanda arkadasim kocasini bosadi kocasida ayni bunlari dedi.
Erkeklerin klasik saldirisi.delisin sen delisin.evet ben deliyim deseydin.
Ve engeli bassaydin.

Şu anda çok taze olduğu için katlanması çok güç geliyor size. Ama emin olun kimse vazgeçilmez ya da unutulmaz değildir. Siz de unutacaksınız... siz de boşvereceksiniz. Ancak şu saatten sonra onunla ilgili senaryolar kurmak yerine kendinize kanalize olun. Bu süreci en kolay nasıl atlatabilirsiniz? Size öncelikli önerim eve kapatıp acılara boğmayın kendinizi. Kitap okumak acının en büyük ilacı bana kalırsa. Siz de sevdiğiniz bir kitabı okuyarak başlayın bu sürece. Arkadaşlarınızla görüşün, bol bol oksijen alın ve onu düşünmeyin.

Offff arasa ne olacak şöyle unutmuş gibi yapacağına unut .niye genç kızlarımız bu kadar erdirmeyi seviyor kendini.şizofren dedi diye zorla kendini düşüne düşüne şizofren yapacaksin

canım ne moralini bozacak ne motive edecek yorum yapacağım gerçekleri yazacağım
birincisi sen o telefonu açmasan emin ol işinde dikkati falan dağılmazdı, çünkü sandığın kadar umrunda değilsin

ikincisi "sorum şu o beni aradığında telefonu açsam önce alo der buyrun derim nasılsın der kimsiniz derim bu nasıl olur sizce? kız sesimi bile unutmuş desin istiyorum veya bu aradığıda cevapsız bırakayım döneyim buyrun kimsinzi diyeyim?" yani neredeyse seninle yaşıtız ama gerçekten çok ergence hatta çocukca hayaller kuruyorsun

üçüncüsü vaktini ve enerjini daha fazla boşa harcama lütfen, sen bu adamı takıntı haline getirmişsin ama üzgünüm bu adam seni sevmiyor ve evlense bile bu kadın sen olmayacaksın

yani kusura bakma bunları seni kırmak için söylemiyorum, belki zor bi dönemden geçiyorsun, geçmişte yaşadıkların seni çok yıprattı belki olabilir insanlık hali herkesin başına gelebilir ama kaldıramıyorsa insan doktora gitmeli, bunu ihmal etmemeli

Sevgili çimen,

Öncelikle yalnız değilsin .Dünya üzerinde yasadığım durumu yasayan senin gibi takıntılı ilşkiler kuran binlerce insandan birisin.Öncelikle bunu bil ,tek değilsin bunları yasayan.Ve tabiki çözümü de var. Kendini yenilemelisin,olaylara bakış acını onun gözünden okumalısın birde.

Eski konularını okudum.
Detaylı bir şekilde tabi.
Şimdi sana aşağıda erkek arkadaşının gözündeki seni yazıyorum.

Onun gözünde sen:
-Tek başına bir hayatı idame ettirecek bir kişi değilsin.Bir kişiye bağımlı olarak anca yaşam sürebilir çimen (Parazit kişilik) {kim isterki böyle birini}
-Sürekli ayrılacakmısın benden diye soran -sürekli beni hiç bırakma diye yalvaran
-Sensiz yasayamam diyen
-Ayrıldığımda arayan yalvaran
-Acayip takıntılı çimen konu özellikle ben olduğumda
-Psikolojik tedavi görmesi şart, çimen şizofreni çünkü .
-Ayrılırsam ilerde başıma bela getirecek bu gidişle ,kendine de bişey yapabilir çimen.
-Ancak benimle mutlu olabilen başka hiçbirşeyden zevk alamayan çimen.
-Çimen sürekli beni pohpohlar.Aslında doğruları söyler çünkü çimen bi işe yaramaz bense hint kumaşıyım.bulunmaz insanım beni alan yasadı .çimene mi kaldım.

Şimdi soruyorum sen böyle bir kişiyle beraber olmak istermiydin .Tabiki hayır.
Adam doğru adam mı yanlış adam mı bilemem ..Seninle başlarken Evliliği istiyordu çünkü henüz bu kadar takıntılı yğzünü görmemişti. Şimdi ise Sana tam bir bela gözüyle bakıyor.

Gecen gün de konu açmıştın "ayrılalım sinemaya tiyatroya git sonra bişeyler olur belki "demişti sana. Bunu kültürsüz gördüğü için değilde sanki şöyle demek istemiş.- git biraz iş güç edin kendine benim üzerimden elini cek,cok sıkıp boğdun.Biraz arkadaş edin sosyalleş hep "hayatın ben olmuşum"Kendin ol artık bende kayboldun." Demek istedi aslında.Yoksa kültürel anlamda yetersiz görme durumu yok ortada.

Şimdi de ayrılmışsınız. Zaten takip ettiğime göre ilşkiyi devam ettiren zorla sendin .Yani adamın içinde coktan bitmişti hersey.

Gelelim sonuca,
Böyle bir adamla değilde başka bir adamla da beraber olsan kimse seni bu takıntılı halinle istemez. Böyle herkes soğur,zamanla uzaklaşır. Kimi anında iletişimi keser,kimi ise kırmamak adına yavaş yavaş uzaklaşır.
Takıntılı aşk hastalığı seninki.O varsa var o yoksa yok olmuşsun .Hayatının merkezine koymak bile bu deyime az kalır hayatının kendisi o olmuş zaten .
O ararsa mutlu aramazsa mutsuzsun.o varsa yediğin içtiğinden zevk alıyorsun yoksa hersey haram zıkkım ,ölüm.

KENDİn olmalısın. Çimen yeşili kim? Ne yasadı ne yaptı bugüne! Şimdiden sonrası ne istiyor! Çimen yeşili hayattan zevk alan , insanlarla iletişimi güçlü, işinde başarıyı hedefleyen ,KIRMIZI ÇİZGİLERİ olan , kimseye MUHTAC OLMADAN hayatını yaşayabilen ,güçlü biri mi? Yoksa kendisini haketmeyen için gözyaşı döken ve günlerini ömrünü böyle harap eden, sürekli yalvaran ağlaşan beni bırakma diye ,Aciz birimi????

Kimsin çimen yeşili ?Hangsi olmak istiyorsun yada ?? Sen değişirsen çevren de değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…