Hissettiğim aşk mı?

dilos_303

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
25
0
86
Kocaeli
Merhaba arkdslar. Bugünlerde çok karmakarışıklardayım. :/

Birisiyle 2 hafta ilişkim oldu ve erkek arkadaşım ayrılmak istediğini söyledi ayrıldık. Birşey hissetmiyor musun dedim hissediyorum ama ayrılmak istiyorum dedi. Nedenini söylemedi. 2 gün sonra nedenini öğrendim konusmaya gittim konuşmak istemedi. Daha düzgün tanıyamadık bile birbirimizi ve anlayamadığım bir duygu var içimde ona karşı. 2,5 hafta sonra falan tekrar konusmak istedim tekrar reddetti. Konuşabilsem halledilemeyecek bir sebep degil. Bu olaylar yaklasık 3 ay önce oldu ve hala aklımdan çıkmıyor. Aklıma geldikçe deliriyorum. Kısacık bir ilişki olmasına rağmen hala unutamadım onu.

Sizce reddedemiyeceği şekilde sıkıştırıp konusmalımıyım ?
Hissettiğim aşk mı yoksa hazmedememe durumumu ?

Ne yapmam gerekiyo akıl verin noluur... :25:

seni istemeyeni sen daha fazla isteme bence...ısrar insanı kaçırı açıkçası ben öyleyim mesela ilgiyi sevmem...bence onun hayatında başka birisi var... olay budur^^

bende beni istemeyeni bende hiç istemiyorum diyorum ama sonra o gelince aklıma neden son kez konuşmayı denemiyorum diyorum.Bu zamana kadar hiçkimse için gururumu bu kadar ayaklar altına almamıştım. Çok zoruma gidiyor açıkçası. :S Hayatımda kimseyi istemiyorum diyor inek çıktı biraz bu sene öss ye hazırlanıyoruz. Erkeklerde ilk defa böyle birşeye rastladım.

Son kez konuşma telaşına girme boşuna..henüz kendine inandıramamışsın ama çocuk seni sevmiyor..çocuğu sıkıştırınca düzelir diye düşünce var kafanda onu bi kere at..çünkü aranızda bir problem yok.. sadece sana aşık değil...acı ama gerçek..

kesınlıkle arama ve ustune dusme senı sevdıyse bıraz olsun önemsediyse arar aramazsada boswer zor bılıorum ama baska uğras bul kendıne..

erkekler kadınlardan asla uzak kalamazlar öss ye çalışacağım demekle aslında seni kırmadan senden ayrılmak istemiş ya da başka birine tutulmuş muhtemelen. bir de erkek milletinin ne kadar üzerine gidersen o kadar kaçar senden. bence sen hırs yapmışsın biraz beni nasıl sevmez diye

arkadaşım seni istemeyeni boşver gitsin
niye güzel canını sıkıyorsun
bence sen reddedilmeyi hazmedememişsin
sen arama sorma
sonra görceksin o peşine düşecek

bence kesinlikle aşk değil bu. bu kadar kısa sürede aşk olabileceğini düşünmüyorum. kesinlikle hazmedememek bu daha önce benimde başıma gelmişti bi türlü hazmedemiyodum sinir küpü olmuştum. ama zaman geçtikçe bunun hazmedememe olduğunu anladım. sırf hazmedememe olayından dolayı kendinizi onun karşısında ezik göstermeyin bence

Peki öyle yapıcam. Numarasını fln herşeyi de sildim. Artık yüzüne bile bakmıcam. Zor olacak ama en iyisi bu olsa gerek. tesekkürler hepnize fikirleriniz içinnn... Kafamı rahat tutucam bundan sonra.

Canım,bir an önce kendi aklına hakim olmalısın. Çünkü bu hissettiğin kalpten değil.. Egoların zedelenmiş ve hazmedemiyorsun. emin ol, aşk daha güzel ilişkilere yakıştrılcak bir şey..
Sevgiler..

kızlarr sizlere sonuna kadar hak vermeye başladım. Saçma sapan duyguları aşkla karıştırmışım. üzerimdeki ağırlık kalktı kuş gibi hafifim valla. :66:

Sizin adınıza sevindim. Arkadaşlara tamamen katılıyorum. İnsan hele de bayan olarak kendine yediremiyor. O da içinde daha çok büyüyor. Hani o ilişki yürümeyecek diye bilseniz bile yeniden dönsün,beni istesin ,bunu bir göreyim,sonra biterse bitsin fikri yatıyor altta.

Back
X