İlk gebeliğinizse pek mümkün değil. Hatta arkadaşım ben 12.hafta hissettim dedi . Bende üzüldüm ben niye hissetmiyorum diye . Doktoruma söyledim adam güldü dedi ki o bağırsak hareketleridir bebek değil. Bende 19+4 te hissettim gerçekten diğerleri hiç bebek değilmiş hissedince anladımhanımlar 13. Haftanın içindeyim çok şükür. Dünden beri sol tarafım pıt pıt oluyor. Hatta hareket gibi oluyor. Oturunca daha çok oluyor.İlk kez oluyor bu. Hemen göbek deliğimin sol alt kısmında. Arada daha altta oluyor. Annem bebektir o dedi bende de oluyordu dedi. Doktorum iki gün önce baktığında bebeğimin çok hareketli olduğunu söyledi. Acaba hissetmem mümkün mü. Değilse o pıt pıt atan şey ne
Bazen kalbimiz başka yerimizde atiyor gibi oluyor ya sizin de öyle olmuş olabilir mi hissetmek icin küçük sanırımhanımlar 13. Haftanın içindeyim çok şükür. Dünden beri sol tarafım pıt pıt oluyor. Hatta hareket gibi oluyor. Oturunca daha çok oluyor.İlk kez oluyor bu. Hemen göbek deliğimin sol alt kısmında. Arada daha altta oluyor. Annem bebektir o dedi bende de oluyordu dedi. Doktorum iki gün önce baktığında bebeğimin çok hareketli olduğunu söyledi. Acaba hissetmem mümkün mü. Değilse o pıt pıt atan şey ne
Yaaa ne bileyim. Zaten hareket olarak değil pıt pıt ediyor sadece. Birde gittim şimdi doktoruma sordum mesaj olarak kadın gülmez inşallah banaİlk gebeliğinizse pek mümkün değil. Hatta arkadaşım ben 12.hafta hissettim dedi . Bende üzüldüm ben niye hissetmiyorum diye . Doktoruma söyledim adam güldü dedi ki o bağırsak hareketleridir bebek değil. Bende 19+4 te hissettim gerçekten diğerleri hiç bebek değilmiş hissedince anladım
Pıt pıt etmesi çok değişik geldi bilmiyorum. Dediğiniz gibi de olabilir. Sanırım biraz daha beklemek lazımBazen kalbimiz başka yerimizde atiyor gibi oluyor ya sizin de öyle olmuş olabilir mi hissetmek icin küçük sanırım
Hayırlısı olsun inşallahPıt pıt etmesi çok değişik geldi bilmiyorum. Dediğiniz gibi de olabilir. Sanırım biraz daha beklemek lazım
Yaa canımmm çok teşekkür ederimmHayırlısı olsun inşallahbenim ki sadece tahmin yoksa beni bile heyecanlandırdı yazdiklariniz hiç gebe kalmayan biri olarak
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin RabbimYaa canımmm çok teşekkür ederimm
Yok ya gülmez belki kalp atışını hissediyorsunuzdurYaaa ne bileyim. Zaten hareket olarak değil pıt pıt ediyor sadece. Birde gittim şimdi doktoruma sordum mesaj olarak kadın gülmez inşallah bana
ilk gebelikse mümkün değil bağırsak hareketi falandır 16 dan sonra hissedilir geneldehanımlar 13. Haftanın içindeyim çok şükür. Dünden beri sol tarafım pıt pıt oluyor. Hatta hareket gibi oluyor. Oturunca daha çok oluyor.İlk kez oluyor bu. Hemen göbek deliğimin sol alt kısmında. Arada daha altta oluyor. Annem bebektir o dedi bende de oluyordu dedi. Doktorum iki gün önce baktığında bebeğimin çok hareketli olduğunu söyledi. Acaba hissetmem mümkün mü. Değilse o pıt pıt atan şey ne
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahSağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Herkes bağırsaktır o diyorYok ya gülmez belki kalp atışını hissediyorsunuzdur
Pekiilk gebelikse mümkün değil bağırsak hareketi falandır 16 dan sonra hissedilir genelde
ÜZÜLME 20 HAFTADAN SONRA DUR ARTIK DİCEKSİN BİZ 31+4 ÜZ DURDURAMIYORUM KENDİSİNİ
Atsında durmasa da olurÜZÜLME 20 HAFTADAN SONRA DUR ARTIK DİCEKSİN BİZ 31+4 ÜZ DURDURAMIYORUM KENDİSİNİ
Merak etme bende öyle diyordum ama hissedince öyle güzel oluyor ki iyi ki beklemişim diyorsun annesi çoğu gitmiş azı kalmış sabırHerkes bağırsaktır o diyor
Ay evettt inşallah geçsin günlerMerak etme bende öyle diyordum ama hissedince öyle güzel oluyor ki iyi ki beklemişim diyorsun annesi çoğu gitmiş azı kalmış sabır
Gerçekten öyle ama kimse bebektir demiyor. Ama ben hala hissediyorum. Aynı yerlerde üstelik. Kıpır kıpır yaniKipirdama gibiyse bence olabilir neden olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?