Evet dünden beri benim öyle. Kimi değildir asla olamaz diyor. Bakalım bekleyeceğizBenim etrafımda da böyle seyirme gibi oluyor diyorlardı belki öyle bir şeydir bebek oralardadır
Galiba öyle. Her harekette bebek diyorumPek sanmıyorum açıkçası canım , çok erken gerçekten. Bende de oluyordu o haftalarda ama bebek daha çok minik kendini belli edemez yani, gaz olabilir veya farklı bir şey ama bebek olması çok düşük ihtimal :)
Herkes aynısını söylüyordur ana gerçekten bir iki ay sonra çok çok net şekilde kendini belli edecek merak etme :)) tatlı heyecanlar bunlar tabiki .Galiba öyle. Her harekette bebek diyorumama bu hep aynı oluyor ya belki de kese büyüyordur bilemiyorum
Hemde çokHerkes aynısını söylüyordur ana gerçekten bir iki ay sonra çok çok net şekilde kendini belli edecek merak etme :)) tatlı heyecanlar bunlar tabiki .
Hareketten çok böyle damar gibi atıyor üst üste ara ara tekrar ediyor. İlk benimki. ilkleri 20. Hafta anca hissedersin diyorlar. Ama hissediyorumBu olaya bizzat şahit olmasam size imkansiz derdim ama ablam 2.cocugunda 12. Haftadan itibaren hissetmeye başladı hani ona da dedim bağırsak hareketidir diye ama ikinci gebeliğim hareket ve bağırsak hareketini ayırt edebilirim dedi bilemiyorum
Bebeğinizin cinsiyeti erkek mi? Ben de ilk hamileliğimde çok erken haftalarda kuşun kanat çırpması gibi hissetmiştim ama kaç haftalıktı hatırlamıyorum. Ben de herkese sormuştum olmaz demişlerdi ama 19.haftada çok net hissetmiştim hareketleri orada ve öyleydi ard arda atıyordu. Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin.hanımlar 13. Haftanın içindeyim çok şükür. Dünden beri sol tarafım pıt pıt oluyor. Hatta hareket gibi oluyor. Oturunca daha çok oluyor.İlk kez oluyor bu. Hemen göbek deliğimin sol alt kısmında. Arada daha altta oluyor. Annem bebektir o dedi bende de oluyordu dedi. Doktorum iki gün önce baktığında bebeğimin çok hareketli olduğunu söyledi. Acaba hissetmem mümkün mü. Değilse o pıt pıt atan şey ne
Aynen sizin dediğiniz gibi tarif ediyordu eğer iç karnınız dar da hissedilebilir diye düşünüyorumHareketten çok böyle damar gibi atıyor üst üste ara ara tekrar ediyor. İlk benimki. ilkleri 20. Hafta anca hissedersin diyorlar. Ama hissediyorumbakalım zamanla belli olacaktır
Pardon cinsiyeti kız mı diyecektimBebeğinizin cinsiyeti erkek mi? Ben de ilk hamileliğimde çok erken haftalarda kuşun kanat çırpması gibi hissetmiştim ama kaç haftalıktı hatırlamıyorum. Ben de herkese sormuştum olmaz demişlerdi ama 19.haftada çok net hissetmiştim hareketleri orada ve öyleydi ard arda atıyordu. Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin.
Belki rahim hareketi de olabilir ama bende hissetmistim, bence bebek hareketiGerçekten öyle ama kimse bebektir demiyor. Ama ben hala hissediyorum. Aynı yerlerde üstelik. Kıpır kıpır yanipıt pıt atıyor oturunca üstelik
Bebeğinizin cinsiyeti erkek mi? Ben de ilk hamileliğimde çok erken haftalarda kuşun kanat çırpması gibi hissetmiştim ama kaç haftalıktı hatırlamıyorum. Ben de herkese sormuştum olmaz demişlerdi ama 19.haftada çok net hissetmiştim hareketleri orada ve öyleydi ard arda atıyordu. Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin.ten
erkek tahmin etti ama kesin olarak 15. Haftanda gel dedi. Yani hissediyorum bilmiyorum sürekli aralıksız bu şekilde. Bağırsak olsa bu kadar devam edemezdi ya. Atıyor damar gibi eminimPardon cinsiyeti kız mı diyecektim
Ablamda dedi şimdi. O da sağ tarafımda oluyordu diye bebektir o dedi. Demek ki kimi erken kimi geç hissediyor. Ama gerçekten hissediyorumBelki rahim hareketi de olabilir ama bende hissetmistim, bence bebek hareketitabiki ilerleyen haftalarda daha güçlü ve farklı oluyor
İRahmin de artan bir kan basıncı var kendi nabzı varmış gibi bir atma evet oluyor. Bebek hareketlerini hissetmeye baslayınca ikisinin farklı şeyler olduğundan emin olacaksın.Rahmin de artan bir kan basıncı var kendi nabzı varmış gibi bir atma evet oluyor. Bebek hareketlerini hissetmeye baslayınca ikisinin farklı şeyler olduğundan emin olacaksın.
Peki2. 3. Gebelikse de mümkün değil 16 17 haftadan önce.
12. Haftada tas patlasın 50 gram ve suyun içinde.
Surat yapma kız gerçekler bunlar
Ne olurdu yani yalandan da olsa bebektir o desen bende mutlu olsamSurat yapma kız gerçekler bunlar
Nayn aşırı bilimsellikten yanayım. Bak az kaldı sabret ayol.Ne olurdu yani yalandan da olsa bebektir o desen bende mutlu olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?