Hissettiğim şey bebek mi 🙄

Pek sanmıyorum açıkçası canım , çok erken gerçekten. Bende de oluyordu o haftalarda ama bebek daha çok minik kendini belli edemez yani, gaz olabilir veya farklı bir şey ama bebek olması çok düşük ihtimal :)

Galiba öyle. Her harekette bebek diyorum ama bu hep aynı oluyor ya belki de kese büyüyordur bilemiyorum

Reactions: The
Galiba öyle. Her harekette bebek diyorum ama bu hep aynı oluyor ya belki de kese büyüyordur bilemiyorum
Herkes aynısını söylüyordur ana gerçekten bir iki ay sonra çok çok net şekilde kendini belli edecek merak etme :)) tatlı heyecanlar bunlar tabiki .

Bu olaya bizzat şahit olmasam size imkansiz derdim ama ablam 2.cocugunda 12. Haftadan itibaren hissetmeye başladı hani ona da dedim bağırsak hareketidir diye ama ikinci gebeliğim hareket ve bağırsak hareketini ayırt edebilirim dedi bilemiyorum

Hareketten çok böyle damar gibi atıyor üst üste ara ara tekrar ediyor. İlk benimki. ilkleri 20. Hafta anca hissedersin diyorlar. Ama hissediyorum bakalım zamanla belli olacaktır

Bebeğinizin cinsiyeti erkek mi? Ben de ilk hamileliğimde çok erken haftalarda kuşun kanat çırpması gibi hissetmiştim ama kaç haftalıktı hatırlamıyorum. Ben de herkese sormuştum olmaz demişlerdi ama 19.haftada çok net hissetmiştim hareketleri orada ve öyleydi ard arda atıyordu. Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin.

Hareketten çok böyle damar gibi atıyor üst üste ara ara tekrar ediyor. İlk benimki. ilkleri 20. Hafta anca hissedersin diyorlar. Ama hissediyorum bakalım zamanla belli olacaktır
Aynen sizin dediğiniz gibi tarif ediyordu eğer iç karnınız dar da hissedilebilir diye düşünüyorum

Pardon cinsiyeti kız mı diyecektim

2. 3. Gebelikse de mümkün değil 16 17 haftadan önce.
12. Haftada tas patlasın 50 gram ve suyun içinde.

Gerçekten öyle ama kimse bebektir demiyor. Ama ben hala hissediyorum. Aynı yerlerde üstelik. Kıpır kıpır yani pıt pıt atıyor oturunca üstelik
Belki rahim hareketi de olabilir ama bende hissetmistim, bence bebek hareketitabiki ilerleyen haftalarda daha güçlü ve farklı oluyor

Rahmin de artan bir kan basıncı var kendi nabzı varmış gibi bir atma evet oluyor. Bebek hareketlerini hissetmeye baslayınca ikisinin farklı şeyler olduğundan emin olacaksın.

Erkek

Belki rahim hareketi de olabilir ama bende hissetmistim, bence bebek hareketitabiki ilerleyen haftalarda daha güçlü ve farklı oluyor
Ablamda dedi şimdi. O da sağ tarafımda oluyordu diye bebektir o dedi. Demek ki kimi erken kimi geç hissediyor. Ama gerçekten hissediyorum

Rahmin de artan bir kan basıncı var kendi nabzı varmış gibi bir atma evet oluyor. Bebek hareketlerini hissetmeye baslayınca ikisinin farklı şeyler olduğundan emin olacaksın.
İRahmin de artan bir kan basıncı var kendi nabzı varmış gibi bir atma evet oluyor. Bebek hareketlerini hissetmeye baslayınca ikisinin farklı şeyler olduğundan emin olacaksın.
İnşallah hayırlısı artık bekleyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…