burcusami Cennet Kuşum Elifim,Canım Oğullarım Ömerim, Erenim Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Kasım 2015 13.595 17.103 298 36 29 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi yalova h #41 yalova h .!.: Ablamda dedi şimdi. O da sağ tarafımda oluyordu diye bebektir o dedi. Demek ki kimi erken kimi geç hissediyor. Ama gerçekten hissediyorum Genişletmek için tıkla... Ben suan mesela cok şükür hissediyorum oğlumu, ve bu hareketlerin biraz daha hafifiydi hissettiğim kipirdamalar
yalova h .!.: Ablamda dedi şimdi. O da sağ tarafımda oluyordu diye bebektir o dedi. Demek ki kimi erken kimi geç hissediyor. Ama gerçekten hissediyorum Genişletmek için tıkla... Ben suan mesela cok şükür hissediyorum oğlumu, ve bu hareketlerin biraz daha hafifiydi hissettiğim kipirdamalar
yalova h Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2020 322 131 18 25 29 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi yalova h #42 Merve .!.: Nayn aşırı bilimsellikten yanayım. Bak az kaldı sabret ayol. Genişletmek için tıkla... Öyle olsun bakalım
Merve .!.: Nayn aşırı bilimsellikten yanayım. Bak az kaldı sabret ayol. Genişletmek için tıkla... Öyle olsun bakalım