Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk ın geçici olduğunu biliyordum ama bu vazgeçiş sarstı beniBu aşk denen şey bitebiliyor tazık ki.
Belki henüz kabullenme aşamasında olduğunuzdandırAşk ın geçici olduğunu biliyordum ama bu vazgeçiş sarstı beni
Davayi ben açmam diyorBer ra ayriliginiz net bi ayrilik oldugunu düşünmüyorum. Bosanmayip barisabilirsiniz. Esiniz annesinin gazina gelmis bence.
Burnu düşse eğilip almazBer ra sizce eşiniz niye çabalamıyor? Gurur yapan bir tip midir?
Sözde eltime laf sokmuş(eltimi hiç sevmez)Eşim : (eltinin adını söyleyerek)
bizim ailenin yaramazı senin kocan merhametsizi en küçük kaynin merhametlisi benim merhametli olmasam bende 10 kere evlenirdim başıma ne geldiyse merhametimden geldi dedi
Eşiniz burada ne demek istiyor. Siz borçlardan başka sorun yok diyorsunuz ama o on kere evlenirdim diyor ne demek istiyor
Eltinize senin kocan kötü ben iyiyim. Karimi boşayıp başkasıyla evlenmem gerek ama merhametliyım. Böylede harikayım diyor. Eltinize nerede laf sokuyor acabaSözde eltime laf sokmuş(eltimi hiç sevmez)
Başka seylerde söyledi ama ben bu söylediğine takıldım haklısınızEltinize senin kocan kötü ben iyiyim. Karimi boşayıp başkasıyla evlenmem gerek ama merhametliyım. Böylede harikayım diyor. Eltinize nerede laf sokuyor acaba
Eşinize bir daha görüştüğünüzde bu evlilik neden bitiyor şikayeti ne sormanız lazim 10 yıldır ne çekmiş neleri dert etmiş. Kavga sebep olamaz. Burada ne kavgalar okuyoruz. Kimse boşanmıyor.Başka seylerde söyledi ama ben bu söylediğine takıldım haklısınız
Sordum böyle olması gerekiyormuşEşinize bir daha görüştüğünüzde bu evlilik neden bitiyor şikayeti ne sormanız lazim 10 yıldır ne çekmiş neleri dert etmiş. Kavga sebep olamaz. Burada ne kavgalar okuyoruz. Kimse boşanmıyor.
Bu kavga eşiniz için bir bahane oldu belki, bir kavgada sevgisi mi biter. Biz her gün kavga ederiz nerdeyse ama anında her şeyi unuturuz geçer. Belki de başka biri var hayatındaBu kavga yaşanmasaydı o zaman sahtemi devam edecekti hersey esimle sadece bunu düşünüyorum