- 31 Temmuz 2017
- 2.055
- 3.427
- 133
Aaa önceki konularını bilmiyorum kaynana sendromu yine demekkiBence kavga konusuyla ilgisi yok. Hatırladığım kadarıyla konu sahibinin kayınvalidesi oğluna “bundan boşan sana daha iyisini bulalım” diyen bir insandı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa önceki konularını bilmiyorum kaynana sendromu yine demekkiBence kavga konusuyla ilgisi yok. Hatırladığım kadarıyla konu sahibinin kayınvalidesi oğluna “bundan boşan sana daha iyisini bulalım” diyen bir insandı.
Benim eski eşim aldattığı zamanlar (benim haberim yokken) bile iyiki senin gibi bi eşim var çok şanslıyım anlaşıyoruz falan filan diyordu karakter yoksa herşeyi boşEşimle ayrılık yoluna girdik
9 koca yıl emeklerim sevgimiz çocuğumuz...
Beni hiç mi sevmedi yoksa sevdi mi seviyormu hala bilemiyorum ?
İşten gelince sarılır öper koklar sen benim herseyimsin derdi
Sonra bir kavgayla bitti herşey
9 yılı benimle geçiren adam kim di ? Ya da şimdiki adam kim ?
Sensiz mutluyum diyen
Gezip tozan bir bucuk ayda sadece 10 dk oglunu gören
9 yıldır mutsuzdum diyen bu adamı nasıl hala dusunebiliyorum özlüyorum anlamıyorum
Biz birbirimizi cok sevmistik yada ben oyle sanmıştım bilmiyorum
Bana dokunurken titreyen sen benim şansım sin diyen bu adam mi gercekti yoksa fitremi bile odemeyen seni istemiyorum diyen adam mi ?
O gün bu kavga olmasaydı ne olacaktı peki ?
Ucretsiz avukat alamiyormusum dava bitiminde 2500 milyar gibi bir masraf cikarabiliyorlar mişKonunuzu hatırladım. Öteki konunuza iki kez yazmıştım. İlk mesajımda büyük ihtimalle aldatıyor, ikincisinde de aldatmıyorsa da annesinin ona yeni bir eş bulacağını düşünüyordur demiştim.
Bir de tedbir nafakası için başvurun demiştim. Bu daha boşanma davası açmadan isteniyor. Neden hala başvurmadınız? Devletten size ücretsiz avukat vermesini talep edebilirsiniz. Veya savcılığa gidip şikayette bulunun, kocam beni evden kovdu, beni ve çocuğumuzu parasız bıraktı diye. Onlar yol gösterirler.
Umarım bu adamı ileride dönse bile kabul etmezsiniz.
Ne kavgasiydi bu bu adam bu kadar degisti ne olduki bu kadarEşimle ayrılık yoluna girdik
Sensiz mutluyum diyen
9 yıldır mutsuzdum diyen bu adamı nasıl hala dusunebiliyorum özlüyorum anlamıyorum
Bana dokunurken titreyen sen benim şansım sin diyen bu adam mi gercekti yoksa fitremi bile odemeyen seni istemiyorum diyen adam mi ?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yeni-bir-yola-girmek-uzereyim.1075689/Ne kavgasiydi bu bu adam bu kadar degisti ne olduki bu kadar
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yeni-bir-yola-girmek-uzereyim.1075689/Aaa önceki konularını bilmiyorum kaynana sendromu yine demekki
Ucretsiz avukat alamiyormusum dava bitiminde 2500 milyar gibi bir masraf cikarabiliyorlar miş
Eşimin hicbir mali yok sadece borçları var
Ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum en son görüşmemiz de ilk görüşmemiz de sarildi öptü
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yeni-bir-yola-girmek-uzereyim.1075689/Hiç üstelemeyin. Bu süreç herkesin kendi hatalarını düşündüğü bir süre olsun. Öpmesine aldanıp yelkenleri suya indirmeyin. Size kızabilir ama oğlunu on dakika görmek nedir? Hiç aramayın sormayın. Eski konuları bilmiyorum gerçi. Ben de merak ettim ne kavgası bu?
Ogün olmasa başka gün olurdu o kavga. Size merhametli olmasam çoktan boşanmıştım demiş kocanız. Hem de herkesin içinde. Toparlayın kendinizi bir işe girin... Eşiniz döner mi bilmem dönse de kabul etmeyin.Eşimle ayrılık yoluna girdik
Sensiz mutluyum diyen
HaklısınızOgün olmasa başka gün olurdu o kavga. Size merhametli olmasam çoktan boşanmıştım demiş kocanız. Hem de herkesin içinde. Toparlayın kendinizi bir işe girin... Eşiniz döner mi bilmem dönse de kabul etmeyin.
Öpmesi nasıl saçma , neden izin veriyorsun ki ?Ucretsiz avukat alamiyormusum dava bitiminde 2500 milyar gibi bir masraf cikarabiliyorlar miş
Ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum en son görüşmemiz de ilk görüşmemiz de sarildi öptü
Birden öptüÖpmesi nasıl saçma , neden izin veriyorsun ki ?
Ucretsiz avukat alamiyormusum dava bitiminde 2500 milyar gibi bir masraf cikarabiliyorlar miş
Tokatı bassaydın :)) ne kadar saçmalıyor baEn bu erkekler , senşn de kafanı karıştırıp acı çekmene sebep oluyor resmen , şuan kimkafankarışıklıpın özlemen hepsi çok çok normal , evliydik bi kavgada bitti yoluma bakayım demek mümkün değil , insanız hislerimiz varBirden öptü
200 tl verdi 1 ay içinde en son görüştüğümüzde 1 ay sonra para gonderecegim dediİyi de siz de çalışmıyorsunuz. O zaman ayrılmadan önce size ve çocuğa kim bakıyordu? İlla ki çocuk için para buluyordu, yine bulsun.
Şaşırdım ittim hemen çok özledim dediTokatı bassaydın :)) ne kadar saçmalıyor baEn bu erkekler , senşn de kafanı karıştırıp acı çekmene sebep oluyor resmen , şuan kimkafankarışıklıpın özlemen hepsi çok çok normal , evliydik bi kavgada bitti yoluma bakayım demek mümkün değil , insanız hislerimiz var
Ya böyle haklısınız deyince fark ettim. Çok höt höt söyledim kusura bakmayın. Zaten kırgınsınız Allah sabır versin güç versin. Kocanıza da akıl fikir sizin için güzel olacaksa dilerim barışırsınız.Haklısınız
Önemli degil kirilmadimYa böyle haklısınız deyince fark ettim. Çok höt höt söyledim kusura bakmayın. Zaten kırgınsınız Allah sabır versin güç versin. Kocanıza da akıl fikir sizin için güzel olacaksa dilerim barışırsınız.
Borclar dışında sıkıntımız yoktu son 4 5 yıldırDengesiz bir adam daha. Bir öpüyor sonra ayrılmamız iyi diyor. Diyelim ki barıştınız, yine bu gel gitleri yaşayacak. Biliyorum zor ama duygusal bakmamaya çalışın. Aklınıza kötü anılarınızı getirin. Son kavga öncesi çok sıkıntılı bir evlilik miydi?