Hissettiklerim...

fadime_32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
267
3
96
Isparta
Merhaba arkadaşlar...Uzun zamandır yazamıyodum şimdi bişey daha yaşıyorum,sizinle paylaşayım dedim.
Konularımı okuyanlar bilir;beni aldatan çalışmayan,sorumsuz,ve dayağı olan bi kocadan onun isteği üzerine ayrıldık.Boşanalı 1,5 sene oldu ben ailemle ve 5 yaşındaki kızımla yaşıyorum çalışıyorum.Bu zaman içinde eşim memleketine geri döndü ve gittiğinden beri aynı işte çalışıyo...Bu arada bana dedi hep birleşelim falan ama elle tutulur bişi yapmadı (kendine göre elinden gelen herşeyi yaptı)Neyse bunları geçelim eski eşim şimdi altınları,evi olan,ve 5 yaşında bi erkek çocuğu olan kadınla evleniyomuş..
Bu adam bana çok öektirdi ama bunları duyunca neden çok kötü olmdum ben canım çok sıkıldı dünyam yıklıdı akıl verin napmalıyım nasıl kurtulamalıyım bu hal içinden?
(Şimdiden hepinize çok teşekkürler)

bu duygular için iki yorum yapabilirim;

eğer eşinizden(herşeye rağmen) severek ayrıldıysanız;bu duygular çok doğal. bir zamanlar sizin eşinizdi, aynı yastığa baş koydunuz iyi kötü. şimdi sizin yerinizde başka bir kadın olacak. o yüzden yüreğiniz daralıyor.( ama bu arada, bu adam sana çok çektirmiş, aynı şeyi o kadına da yapacak. bunu düşün ve kurtuldum diye şükret)

eğer eşinizden nefretle ayrıldıysanız, şimdi evleniyor olması sizi tek bir nedenle üzer, kadınca bir kıskançlık. hani bir söz var, kör ölür badem gözlü olur.

sebebi ne olursa olsun yolu açık olsun diyebilmek yüce gönüllülüktür. o yolunu çiziyor, sen de bir gün çizeceksin..

huylu huyundan vageçmez sanırım.ama şu içimdeki yangın bi sönse başka bişi istemiyom...sanırım ilk dediğiniz uygun bana ve ona da çektireceğini düşünüyorum...

Hissettikleriniz çok normal. Hemen herkes böyle bir haber aldığında üzülür. Umursamayan insanlar kendi hayatını yeniden kurmuş, eski eşle hiçbir bağı kalmamış, gönlündeki yaraları kapanmış insanlar olabilir diye düşünüyorum. Siz, ondan önce evlenmiş ve mutlu olsaydınız siz de umursamayacaktınız. Siz onun hayata devam etmesine, geçmişi silmesine üzülüyorsunuz. O adama bundan başka bir şey hissettiğinizi sanmıyorum. Siz de yeniden seveceksiniz ve mutlu olacaksınız. Hayat devam ediyor. Mutluluklar diliyorum.

Sana ve evladına acımamış bir adam için hiç bakma arkana

Bazen duyguları karışır insanın ama bunu anlık bir zaaf olarak düşün. O yeni bir hayat kuruyor, sen de kuracaksın, zamanla oturur duyguların, düşünmemeye çalış, zor biliyorum ama bunu yapmak zorundasın. Umarım en kısa zamanda iyileşir kalbin

bir zamanlar o insanla evliydin severek evlendin belki de severek ayrıldın şimdi bunları hissetmen normal ama çok da üzülme canım sen o adamın sana çektirdiklerini düşün niye boşandığınızı düşün ve onu boşver sen evladınla kendi hayatına odaklan

bu adamın bana neler yaptığını ben biliyorum.dayaklar tembellikler aldatmalar ilgisizlikler...bunların hepsini biliyorum.ama neden üzüldüm bunların birini bile yaşayanlar derhal siliyo ben neden üzüldüm ki.çok mu acizim çok mu zayıfım kendimi neden düşünemiorum...kurtulduğuma şükretmem gerekirken bu ne?ama inşallah atlatıcam ve bende bi hayat kuracağım...

Eşin senin istediğin gibi bir adama dönüşmeye çalışırken senin gibi eşinden ayrılmış ve çocuklu bir kadınla evleniyor. Neden biliyor musun? Bu şekilde sana ve evladına karşı olan suçluluk duygusunu bastırmaya iç dünyasında kendisini aklamaya çalışıyor.

Kendini kandırıyor yani. Yarın bir gün evlenecek o kadının sen olmadığını fark edecek. Bir süre kendisini kandırıp evcilik oynamaya çalışacak.

Eğer kadın baskın bir tipse nefes aldırmayacak, eşinde ona uyacak yada aslına rücu edip eski pejmürde hayatına geri dönecek. Bu arada seni hatırlayacak ahlar vahlar ve pişmanlıklar hayatının dört bir yanını saracak...

Sense bugünleri atlatıp unutacak, hayatına girecek yeni bir kişiyle çok daha mutlu olacaksın.

Üzülmen normal ama kaybın yok canım. Sevgiler...

bence o adam hiç mutlu olamayacak bir kere
üzülme hayat kısa senin yanında gerçekten olmak istese olurdu zaten şuan
şuanda sen çocuğuna ve hayatına bak
kendini bunlara inandır
belki karşına öyle biri çıkacak ki iyi ki boşanmışım diyeceksin
kim bilebilir

ister istemez üzülür insan kolay değil belki sana çok çektirmiş ama demekki sende sevmişsinki şimdi üzülüyorsun Ama her ne olursa olsun zor ve böyle insanlar allahından bulsunlar kendi evladını bırakıp başkasının evladına babalık yapacaklar böyleleri erkekten sayılmaz aciz bunlar acizzzz

Huylu huyundan vazeçmez.Tanıdığım biri akrabalarımdan,eşinden boşandı 7 yaşında çocuğu varken.Adam eşini sürekli dövüyo,ne eşine ne çocuğuna ilgi gösteriyo,evin de yetemiyodu ne maddi ne manevi anlamda.Adam 17 yaşında çocuğu olan başka ir kadınla evlndi bir kaç yıl sonra.Ve en son duyduk ki adam bu karısında da değişmemiş,onu da dövüyormuş yine aynı.
Belki çok zor.Allah sabırlar versin.Ama şükrederek hayata devam etmek lazm her zmn.Allah yardımcınız olsun,bahtınız açık olsun,umarım sizi sıkıntılarınızdan kurtaracak biri çıkar karşınıza.

Kuzey guney dizisinde ki baba sami tekinoglu geldi aklima...
Ne hayallerle ikinci evliligini yapmisti.
Ama can cikar huy cikmaz demisler. Uzulmen su anda cok normal ama emin ol 3 gunu gecmez.
Allah kizinla sana huzur versin.

bence bu tarz adamlar düzelmez bak birleşelim demiş elle tutulur bişi yapmamış. yani düzelecek olsa daha farklı yalaşımlarda bulunurdu, bazı insanları kaybetmek hayattan birşey götürmez aksine sana daha çok şey katar. üzülmenin bi alemi yok, hayatının tadını çıkar, yavrunla. benim koca da uzatmalrı oynuo

Son düzenleme:
Eşiniz boşanmanın yaratığı payına düşen dersi almamış,yani pişmanlık duymamış yaptıkları için size yalnızca uzaktan gel demiş.iyi ki tekrar barışmamışsınız.ama evleneceği kadında eski kocasında çekmiş ve üstüne böyle bir adamla evleniyorsa,çok şanssızmış,üzüldüm...

canııımm çok teşekkürler kalbime şifa oldun ...

çok teşekkür ederim arkadaşlar her zaman olduğu gibi yanımda ve yardımcım oldunuz...hakkınızı helal edin kalbime yüreğime su serptiniz.o adam da aldığı ahlarla ne kadar ne yaşar bilmiyorum artık.Allah'a hevale ediyom gene...Rabbim de benim karşıma; kızıma ve bana yakışacak ,merhemetli ,imanlı, Kuranlı ,vicdanlı adam gibi adam çıkarsın karşımıza...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Sokaga copunu biraksan, biri gelip senin attigin copu alsa uzulecek miydin

Yani adam gibi bir adam olsaydi zaten sen tekmeyi koymazdin sekerim, doven soven saygisiz bir adamla evlenen kadin mutlu olabilecek mi? Bu evlilik hayirli olacak mi sence?

Bosver ne halt yerse yesin, sen onune bak. O hayatina devam ediyor diye uzulmussun belli ki, yarin obur gun senin karsina adam gibi bir adam cikinca gulup gecersin bunlara.

allah yardımcın olsun canım cok zor bende suan aynı sorunla yuz yuzeyım cok sukur cocougum yokk 2 ay oldu bızde dılekcelerı verelı sadece uzuldugum tek konu tamam etme bulma dunyası o cekecek bunları ama ben cektırmek ıstıyorum bız 3 yıl sevgılı ve 4 yıllık evlık ve evlılıgımz cok zor oldu benım aılem ıstemedı herseyı atlattık evlendım sonra cocok problemı yasadık 3 kez esımden dolayı tup bebek denemsı yaptım ve en sonkı denem sırasında subat ayında aldatıldıgımı duydum dunya basıma yıkıldı ben ıcıonun ıcın ne zorluklar cekıyorum kendı ne pesınde tek dılegım bana cektırdıgını rabbım ona bır bır cektırsın

canım mutlaka rabbim yanımızda ve hakkımızı alacak.Rabbimin yüce adaletine inanıyorum...

İnsan bazen karmakarışık oluyor..

sana yapmadığını bırakmamış o adam için üzüldüğüne değmez canım..

Erkekler tek yaşayamaz..işini,hizmetçiliğini yapacak biri lazım.. sana ısrar etmiş olmamış başkasını bulmuş..yoksa öyle aşık olup severek evleneceğini hiiçç sanmıyorum

Bırak Allah'ından bulsun.Kurtulmuşsun ya şükret canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…