bu duygular için iki yorum yapabilirim;
eğer eşinizden(herşeye rağmen) severek ayrıldıysanız;bu duygular çok doğal. bir zamanlar sizin eşinizdi, aynı yastığa baş koydunuz iyi kötü. şimdi sizin yerinizde başka bir kadın olacak. o yüzden yüreğiniz daralıyor.( ama bu arada, bu adam sana çok çektirmiş, aynı şeyi o kadına da yapacak. bunu düşün ve kurtuldum diye şükret)
eğer eşinizden nefretle ayrıldıysanız, şimdi evleniyor olması sizi tek bir nedenle üzer, kadınca bir kıskançlık. hani bir söz var, kör ölür badem gözlü olur.
sebebi ne olursa olsun yolu açık olsun diyebilmek yüce gönüllülüktür. o yolunu çiziyor, sen de bir gün çizeceksin..
Merhaba arkadaşlar...Uzun zamandır yazamıyodum şimdi bişey daha yaşıyorum,sizinle paylaşayım dedim.
Konularımı okuyanlar bilir;beni aldatan çalışmayan,sorumsuz,ve dayağı olan bi kocadan onun isteği üzerine ayrıldık.Boşanalı 1,5 sene oldu ben ailemle ve 5 yaşındaki kızımla yaşıyorum çalışıyorum.Bu zaman içinde eşim memleketine geri döndü ve gittiğinden beri aynı işte çalışıyo...Bu arada bana dedi hep birleşelim falan ama elle tutulur bişi yapmadı (kendine göre elinden gelen herşeyi yaptı)Neyse bunları geçelim eski eşim şimdi altınları,evi olan,ve 5 yaşında bi erkek çocuğu olan kadınla evleniyomuş..
Bu adam bana çok öektirdi ama bunları duyunca neden çok kötü olmdum ben canım çok sıkıldı dünyam yıklıdı akıl verin napmalıyım nasıl kurtulamalıyım bu hal içinden?
(Şimdiden hepinize çok teşekkürler)
Eşin senin istediğin gibi bir adama dönüşmeye çalışırken senin gibi eşinden ayrılmış ve çocuklu bir kadınla evleniyor. Neden biliyor musun? Bu şekilde sana ve evladına karşı olan suçluluk duygusunu bastırmaya iç dünyasında kendisini aklamaya çalışıyor.
Kendini kandırıyor yani. Yarın bir gün evlenecek o kadının sen olmadığını fark edecek. Bir süre kendisini kandırıp evcilik oynamaya çalışacak.
Eğer kadın baskın bir tipse nefes aldırmayacak, eşinde ona uyacak yada aslına rücu edip eski pejmürde hayatına geri dönecek. Bu arada seni hatırlayacak ahlar vahlar ve pişmanlıklar hayatının dört bir yanını saracak...
Sense bugünleri atlatıp unutacak, hayatına girecek yeni bir kişiyle çok daha mutlu olacaksın.
Üzülmen normal ama kaybın yok canım. Sevgiler...
allah yardımcın olsun canım cok zor bende suan aynı sorunla yuz yuzeyım cok sukur cocougum yokk 2 ay oldu bızde dılekcelerı verelı sadece uzuldugum tek konu tamam etme bulma dunyası o cekecek bunları ama ben cektırmek ıstıyorum bız 3 yıl sevgılı ve 4 yıllık evlık ve evlılıgımz cok zor oldu benım aılem ıstemedı herseyı atlattık evlendım sonra cocok problemı yasadık 3 kez esımden dolayı tup bebek denemsı yaptım ve en sonkı denem sırasında subat ayında aldatıldıgımı duydum dunya basıma yıkıldı ben ıcıonun ıcın ne zorluklar cekıyorum kendı ne pesınde tek dılegım bana cektırdıgını rabbım ona bır bır cektırsın
Merhaba arkadaşlar...Uzun zamandır yazamıyodum şimdi bişey daha yaşıyorum,sizinle paylaşayım dedim.
Konularımı okuyanlar bilir;beni aldatan çalışmayan,sorumsuz,ve dayağı olan bi kocadan onun isteği üzerine ayrıldık.Boşanalı 1,5 sene oldu ben ailemle ve 5 yaşındaki kızımla yaşıyorum çalışıyorum.Bu zaman içinde eşim memleketine geri döndü ve gittiğinden beri aynı işte çalışıyo...Bu arada bana dedi hep birleşelim falan ama elle tutulur bişi yapmadı (kendine göre elinden gelen herşeyi yaptı)Neyse bunları geçelim eski eşim şimdi altınları,evi olan,ve 5 yaşında bi erkek çocuğu olan kadınla evleniyomuş..
Bu adam bana çok öektirdi ama bunları duyunca neden çok kötü olmdum ben canım çok sıkıldı dünyam yıklıdı akıl verin napmalıyım nasıl kurtulamalıyım bu hal içinden?
(Şimdiden hepinize çok teşekkürler)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?