Biz çok yeniyizBen eşime bıçak, bomba, tabut emojisi gönderiyorum uzun süre kendisinden haber almadığımda
AdaffawghqgwwgwhwhwBen eşime bıçak, bomba, tabut emojisi gönderiyorum uzun süre kendisinden haber almadığımda
Ben de bikini, dondurma, karpuz gönderiyorum.Ben eşime bıçak, bomba, tabut emojisi gönderiyorum uzun süre kendisinden haber almadığımda
En doğru yorum bu.ya yoğunluktan mesaj yazamamak diye bişey yok önce şunu bi anlayın, kabul edin. benzer vaka başıma geldi bayağı güzel akıllandım yani. hiç mi mola vermiyor hiç mi dinlenmiyor, hiç mi tuvalete bile gitmiyor, hiç yemek arası da mı yok? mesaj yazamayacak kadar ne olabilir pilot mu, şoför mü, kaptan mı eli ve gözü tek bir yerde sabit kalsın saatlerce?? sana mesaj yazmayı unutacak kadar seni önemsemeyen adamın aklına girmeye çalışma hiç. kendini küçük düşürmekten başka bi halta yaramıyor böyle şeyler. insan ilgi duyduğu kişiye iki eli kanda bile olsa yazar. yazamıyorsa bi 5 dk olsun arar, senini duymak ister. şarj olur insan sevdiği ile. bunları yapmayan insana zorla yaptıramazsın asla uğraşma yani. kendini geri çek bakalım ilgindeki azalmayı fark edecek mi? ederse ne ala. o zaman konuşursunuz etmezse de yallah.
Ablacım yaşadım işte ondan biliyorum. Nokta yani iki kere iki dört. Yoğunum diye bişey yok. İnsanın ilgisi varsa kadın olsun erkek olsun fırsat yaratır ve yazar, ilgilenir, arar sorar buluşur.En doğru yorum bu.
Yoğunluktan yazamıyorum yalan. Ne iş yapıyor da full yoğun.
İki satır bile yazamıyor mu? Yoksa yazmak mı istemiyor? Size günde 5dk ayırıp mesaj bile yazmayan birinin aklına giremezsiniz
Ahahahah eşimin eline bıçak batırmıştım yanlışlıkla o günden beri bana kılıç ve bıçak emojisi atıyor, gün içinde naber çeyrek mafya yazıyor ahdjfjBen eşime bıçak, bomba, tabut emojisi gönderiyorum uzun süre kendisinden haber almadığımda
Telefonunu verin, yazalım.Gün içerisinde yoğunluğundan dolayı mesaj yazamayan sevgiliye sizce ben kendimi hissettirecek ne tür mesajlar yazayım? Tatlı mesajlar istiyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?