Hissettirmek için mesaj önerisi

esrky92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2021
201
93
13
33
Gün içerisinde yoğunluğundan dolayı mesaj yazamayan sevgiliye sizce ben kendimi hissettirecek ne tür mesajlar yazayım? Tatlı mesajlar istiyorum kızlar

Ben eşime bıçak, bomba, tabut emojisi gönderiyorum uzun süre kendisinden haber almadığımda
Adaffawghqgwwgwhwhw buna bayildim. Kullancam bunu

Asıl konuya gelecek olursak, uuuuzuuuun soluklu ve uzuuuuun mwsafeli bir iliski yasamis birj olarak sana net bir sekilde soyleyebilirim ki, sevdiginin gonlunu alacak ufak da olsa mesajlar vs yazamayacak kadar yoğun olmak diye bir sey olamaz. Imkansiz. Beyin cerrahi ve 30 saat suren ameliyatta falan degilse baska olasiligi YOK. Sizi dusunmuyodur. Bu durumda hala trip atip kendinizi geriye cekeceginize tatli mesajlar atip ilgi dilenmeye devam ederseniz bu herif tepenize cikar benden soylemesi

Seksi bişiler at gece boyuda seni düşünür sös foto atarsan hele dadından yenmez

ya yoğunluktan mesaj yazamamak diye bişey yok önce şunu bi anlayın, kabul edin. benzer vaka başıma geldi bayağı güzel akıllandım yani. hiç mi mola vermiyor hiç mi dinlenmiyor, hiç mi tuvalete bile gitmiyor, hiç yemek arası da mı yok? mesaj yazamayacak kadar ne olabilir pilot mu, şoför mü, kaptan mı eli ve gözü tek bir yerde sabit kalsın saatlerce?? sana mesaj yazmayı unutacak kadar seni önemsemeyen adamın aklına girmeye çalışma hiç. kendini küçük düşürmekten başka bi halta yaramıyor böyle şeyler. insan ilgi duyduğu kişiye iki eli kanda bile olsa yazar. yazamıyorsa bi 5 dk olsun arar, senini duymak ister. şarj olur insan sevdiği ile. bunları yapmayan insana zorla yaptıramazsın asla uğraşma yani. kendini geri çek bakalım ilgindeki azalmayı fark edecek mi? ederse ne ala. o zaman konuşursunuz etmezse de yallah.

En doğru yorum bu.
Yoğunluktan yazamıyorum yalan. Ne iş yapıyor da full yoğun.
İki satır bile yazamıyor mu? Yoksa yazmak mı istemiyor? Size günde 5dk ayırıp mesaj bile yazmayan birinin aklına giremezsiniz

En doğru yorum bu.
Yoğunluktan yazamıyorum yalan. Ne iş yapıyor da full yoğun.
İki satır bile yazamıyor mu? Yoksa yazmak mı istemiyor? Size günde 5dk ayırıp mesaj bile yazmayan birinin aklına giremezsiniz
Ablacım yaşadım işte ondan biliyorum. Nokta yani iki kere iki dört. Yoğunum diye bişey yok. İnsanın ilgisi varsa kadın olsun erkek olsun fırsat yaratır ve yazar, ilgilenir, arar sorar buluşur.

Ben eşime bıçak, bomba, tabut emojisi gönderiyorum uzun süre kendisinden haber almadığımda
Ahahahah eşimin eline bıçak batırmıştım yanlışlıkla o günden beri bana kılıç ve bıçak emojisi atıyor, gün içinde naber çeyrek mafya yazıyor ahdjfj

Ben eşimle flört ederken bana neden yazmamış olabilirsin
A) yoğunsun
B) öldün
Cevap b olmalı Allahım çok şükür ben de ne sanmıştım yazıyordum ama tee 10 seneler öncesiydi

Burda bi uye var sevgilisiyle subhanekeli msjlasmalarini koymustu ayrilmislar..karpuzlu dondurmali emojiler gonderin bence de arkadasin dedigi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…