Merhaba arkadaşlar.
Benim sorum, histereskopi ile polip aldıran var mı aranızda?
Ve bunun sonrasında hamile kalmayı başarabildiniz mi ya da hamile kaldığını duyduğunuz kimse var mı?:26:
Ben aldirdim ve 3 ay sonra hamile kaldim kizim 10 gun sonta yasina girecek:) oncesinde tan 2 sene ugrastik doktor doktor gezdik sonunda polip oldugunu ve bunun engel olabilecegini soledi dr ve aldirdik zqten 2 ay korunduk 3. Ay hamile kaldim...
Merhaba arkadaşlar.
Ve bunun sonrasında hamile kalmayı başarabildiniz mi ya da hamile kaldığını duyduğunuz kimse var mı?:26:
Allah bağışlasın sanırım şu an da ikinciye hamilesin
Sen de mi histereskopi ile olmuştun? Bende birden fazla sanırım ofis histereskopi oldum gördüm kendim zaten bir iki tane vardı..
2 aylık korunma mı verdi sana? Bazılarında daha kısa süre vermişler.. İnşallah ben de tez zamanda kavuşurum bebeklerime
Aslinda bana doktorum once hitereskopi onerdi ama sonra kurtajla aldi cunku onun calistigi hastahanede cihaz yoktu baska uere yonlendirdi bende doktotuma cok guvendigim icin illa onun yapmasini istedim ve kurtaj olamaya ikna ettim bana hic korunma vermedi ama biz esimle oyle karar aldik cunku ben artik cok yipranmistim ugrasmqktan bira ara vermek istedik sadece ama sadece 2 ay dayanabildik:))
Evet 2. Ye hamileyim 2 ay sonra oglusumda geliyor darisi sana ve tum isteyenlere canim allahim yardimcin olsun:) vakit kaybetmeden oyle veya boyle aldir ve rahat rahat yoluna bak...
Saol canim allah yardimcin olsun sifani versin ins...Kürtajla da alınıyormuş ama göremediğimiz için boşuna kaziyabiliriz dediler.. Aynen ben de zaten bir senedir boşu boşuna.zaman geçirdim daha fazla kaybetmeden aldırmak istiyorum. Salı günü randevum genel anestezi ile alacaklar..
Allah razı olsun. Sn de inşallah sağlıkla.alırsın.kucağına..
Merhaba arkadaşlar.
Seninki ofis histereskopi olacak demek ki.. Büyük bir müdahale gerekirse lokal anestezi yetersiz olabilir..bende histeroskopi olucam bende polip falan yok ama sadece rahmime bakıcak dr benimde rahmim ters 2düşüğüm var çok mu aşağıya doğru die bakıcak ya da başka bişey var mı die hem balkıcak hemde gördüğü bişey olursa o an yapıcak 2kere canını acıtmayalım dedi lokal anesteziyle olucakmış
camım ben nisan ayında histereskopi oldum sağ tüpüm iltihaptan tıkanmıştı onu açtılar polip ve miyom vardı almadılar histereskopi sonrası aşılama denedim olmadı şimdi ise normalden 11 haftalık hamileyim rabbim bebek isteyen herkesin yüzünü güldürsün:)
kızlar tüp bebek raporu için çapa ofis histeroskopi istedi ve orada yapılacakmış anestesi almayacaksın dedi korkuyorum çok.rahim filmini anestezi ile çektirmiştim.
Ofisi anestezi almadan olmuştum ben. Hafif bir sancı oluyor sonrasında hiçbirşeyin kalmiyor.
Oldu mu ne oldu merak ettim?
ağrinin çok fazla olmamasi içime su serpti çok sağolasin .adetimi bekliyorum 10 günü var gelmesine temizlendikten sonra demişlerdine kadar sürüyor sizin birşey çikmişmiydi şu an tedavidemiisiniz?
Canım ben ultrasonda polip görünümü şüphesi ile gitmiştim.
Histereskopide birden fazla polip görüldü..
5dk sadece ultrason gibi ama işte tam rahme girerken kamera bir sızı duyuyorsun.
Yanında ped götür az bi kanaman olabilir..
Daha sonra operatif histereskopi oldum ben. Genel anesteziyle alındı poliplerim..
Sen nerede yaptıracaksın bütün bunları??
Alışkınız aslında bebek tedavisi için düşünmediğim yollardan geçtim.BEN çapada olacağım canım rapor alabilmek için yapmaları gerekiyormuş aslında dışarda yaptırmayı istedim kabul etmediler.(anestezi istediğim için dışarda yaptırmak istedimiştim.)Bana eğer küçük bişi görürsek alabilirz dediler senin alınamayacak gibimiydi operatife gerek kaldı.Ne kadar oldu aldıralı umarım bu ay hamiş olursun daha fazla yıpranmadan.
umarım benimde ofis his. bişi çıkmaz. bişi olsa alsalar sonra tüpe gerek kalmasa mı desem bişi çıkmaz ofis his. desem nasıl dua edeceğimi şaşırdım.
Ama tüp bebek tedavisi görmeden histereskopiyi yapmaları çok iyi olmuş..
Bazı doktorlar direkt tüp bebek tedavisi yapıyor. İçeride bir sorun var mı yok mu bilmeden.
O şekilde bebeği düşen pekçok kişi var..
Benimkisi birden fazla olduğu için sanırım operatif dediler. Yoksa ofisle de alınabilirdi aslında.
3 hafta olacak çarşamba günü. Bakalım bu ay çalışma olmadı pek korunma olduğu için ama diğer ay inşallah umutluyum
aslında araştırdıkça tüp bebek öncesi yapılması daha iyi dediğin gibi deneme tahtası olmamak için küçük bi kısmı işin evet korunma oluyormuş hakkında hayırlısı olsun ve bebişin tedavisiz seninle olsun insALLAH.
Allah razı olsun inşallahh senin de sorunsuz geçer de tüp bebek tedavin de olumlu sonuç verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?