A adell bir dilek tuttuk ve sen gerçek oldun oğlumuzzz Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2013 79 11 28 24 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi su828 #21 su828 .!.: Merhaba arkadaşlar. Benim sorum, histereskopi ile polip aldıran var mı aranızda? Ve bunun sonrasında hamile kalmayı başarabildiniz mi ya da hamile kaldığını duyduğunuz kimse var mı?:26: Genişletmek için tıkla... slm yeni gördüm yazını ve çok merak ettim histereskopinin sonucu nasıl oldu bende geçen hafta yaptırdımda bilgi verirsen sevinirim
su828 .!.: Merhaba arkadaşlar. Benim sorum, histereskopi ile polip aldıran var mı aranızda? Ve bunun sonrasında hamile kalmayı başarabildiniz mi ya da hamile kaldığını duyduğunuz kimse var mı?:26: Genişletmek için tıkla... slm yeni gördüm yazını ve çok merak ettim histereskopinin sonucu nasıl oldu bende geçen hafta yaptırdımda bilgi verirsen sevinirim
su828 Hoşgeldin Yavrum Kayıtlı Üye 10 Şubat 2013 2.487 27 48 Diğer 24 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi su828 #22 adell .!.: null Genişletmek için tıkla... Eylül başında oldum çok şükür. Sonucunda 3 tane polip çıkarıldığı yazıyordu.. Şimdi beklemedeyim bakalım.. Senin nasıl geçti polip mi vardı??
adell .!.: null Genişletmek için tıkla... Eylül başında oldum çok şükür. Sonucunda 3 tane polip çıkarıldığı yazıyordu.. Şimdi beklemedeyim bakalım.. Senin nasıl geçti polip mi vardı??