- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
İnan ki anliyorum. Ki suanda oğlum olmasına rağmen henüz bu düşüncelerle bogulmayip aglamadigim bir günüm bile yok. Oğlumun gelmesi 3 seneyivbuldu o zaman herşey daha depresifti oğlum en büyük destekçim ama içime kor düştü biyolojik saatin zar zar otuyor. İnşallah Rabbim sanada nasip etsin sanada ayni şeyleri soyluxem istiyorsan birakma pesiniMissaslan .!.:Diyorsunuz ya hani 'bu konuylada kafayi kirmam yakindir oglum olmasa sercem kendimi suraya uyucam aylarca valla ama buda gececek eminim'
işte tam o haldeyim.sadece benim sizin gibi bir çocuğum yok yani tutunacak dalım yok.bu yüzden sürekli uyuyorum ve ağlıyorum.mesela bugün pazarın ortasında zırlamaya başladım.durup dururken.hep aklımda,rüyamda bebek bebek bebek.
Histeroskopi konusuna gelince rahim filmimde hiç sorun yok ancak 3 ay daha normal yolla olmazsa benimde yaptırmam gerekiyormuş.ne kdr gerekli inanın bende çok düşünüyorum.ancak başka sosyal paylaşım sitelerinde de takip ettiğim kadarıyla histeroskopiyi önüne gelene yapmaya başlamışlar ve olumlu sonuç alan çok.
Umarım en kısa zamanda hayırlısı ile kavuşuruz yavrularımıza.