Histereskopi sonrası hamilelik

tugbis_5200

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
1.161
941
123
33
Merhabalar benim taze emriyo transferi ile negatif tüp bebek denemem var. Doktorum Görünürde bir sorun yok dedi. Bu nedenle histereskopi yapalım sonra sürece tekrar başlarız dedi ve embriyo donduracak.Histereskopi şansımı arttırır mı? Yararı varmıdır? Yaşım 28. Doktoruma güveniyorum ama bilenedim

Evet arttırır içeride bir problem varmı diye bakıyorlar varsa onu temizlerler bende bi sorun çıkmadı çizik atıldı içeriye ikinci denemeydi çok şükür faydasını gördüm denemekte fayda var

Evet arttırır içeride bir problem varmı diye bakıyorlar varsa onu temizlerler bende bi sorun çıkmadı çizik atıldı içeriye ikinci denemeydi çok şükür faydasını gördüm denemekte fayda var
Gözünüz aydın. İşallah bende faydasını görürüm.

kesinlikle etkisi var ben oldum rahim temizlendi yapışıklık vardı sorun varsa zaten tutunamaz empriyo

Teşekkür ederim sabah dr um yapacak hayırlısı olsun. Sizde hamilelik oldu mu işlem sonrası
geçmiş olsun canım tüp bebek yaptırdım cnm normak olmadı, henüz gebelik değil canım kan testleirm devam ediyor ama canını sıkmayım rahimle ilğisi yoktu hamile kalamamamın polikistik over vardı başka sorunun yoksa büyük ihtimal kalırsın

Artırır bence. İlk gebeliğin tüp bebekti kalbi durdu sonra histereskopi oldum 1 ay sonra dogal gebelik yasadim. Sonra onunda kalbi durdu ama bardaga dolu tarafindan bakarsak 4 yilda asilamalar tup bebek vs vs derken histereskopi sonrasi tedavisiz gebe kalabildim.

Sizin adınıza sevindim. Bende bugün yaptırdım. Çok rahat geçti. Rahimde hiç bir sorun görmedi. Bundan sonra önümüze bakacağız artık.

Merhaba bizim sebepsiz infertiliteydi ilk denemede olmadı ikincisinde oldu şükür
Çok geçmiş olsun ve bebeğiniz de hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın Benim de iki kimyasal bir 13 haftalık düşüğüm var da o yüzden histereskopi yapılacak. Zor bir operasyon mu?

Bende bu hafta sonu yaptrıcam, dondurulmuş embriyolarım bekliyo şuan, polip var bende o alıncak, bu arada alındıktan sonra ne zaman transfer olur sizce, nisana yetişirmi lütfen yetişsin

Amin canım inşAllah bu sefer sağlıklı bir gebeliğin olsun inşAllah zor değil anesteziyle yapılıyor koşa bir işlem en fazla yarım saat sürüyor sonra adet gibi kanamanız oluyor bi hafta içinde geçiyor. Düşüklerin neden olmuştu sebebi bellimi ?

Bende bu hafta sonu yaptrıcam, dondurulmuş embriyolarım bekliyo şuan, polip var bende o alıncak, bu arada alındıktan sonra ne zaman transfer olur sizce, nisana yetişirmi lütfen yetişsin
O ayki değerleriniz falan normal çıkarsa histeroskopiden bi ay sonra olur diye düşünüyorum adetten sonra ama transferler yapılıyormu onu bilmiyorum virüsten dolayı Nasıl bir yol izliyorlar

Benim doktorum histeroskopi den sonraki ay gelebilirsin hemen dedi ben bir ay daha bekledim mesela dinlenmesi gerekir rahmin işlem gördüyse daha iyi kızlar öyle

Maalesef parça gönderildi ama henüz sonucunu öğrenemedik. Doktorum tek elle tutulur sebep 4 mm septum olması histereskopi ile bakıcaz dedi

Maalesef parça gönderildi ama henüz sonucunu öğrenemedik. Doktorum tek elle tutulur sebep 4 mm septum olması histereskopi ile bakıcaz dedi
Umarım çözülür histeroskopiyle benimde parça girmişti temiz çıktı şükür içeriyi temizlemek adına güzel bir işlem seninde olumlu olacağını düşünüyorum

Umarım çözülür histeroskopiyle benimde parça girmişti temiz çıktı şükür içeriyi temizlemek adına güzel bir işlem seninde olumlu olacağını düşünüyorum
Çok teşekkürler canım İnşallah. Histereskopi sonrası ne kadar süre korunmak gerekiyor bilgi verdi mi doktorun ? Bir de kaç ay sonra hamile kaldınız ?

Çok teşekkürler canım İnşallah. Histereskopi sonrası ne kadar süre korunmak gerekiyor bilgi verdi mi doktorun ? Bir de kaç ay sonra hamile kaldınız ?
Canım verdi ama tam hatırlamıyorum heralde bi hafta on gün falandı zaten kanama oluyor o geçiyor bi haftada falan bende öyle oldu kanama bi hafta sürdü. Histeroskopiden bi ay sonra yapacaktık ama o ay bi değerim yüksek çıktı ertelendi ikinci ayda transfer oldum oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…