Histereskopi

Ebruha

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2024
314
81
18
29
Merhaba arkadaşlar,

Şişli Memorial Hastanesi’nde tüp bebek için görüşmeye gideceğim. Yaklaşık 1 cm civarında bir polipim var ve histeroskopi yapılması gerektiğini söylendi. Bu işlemi bu hastanede yaptıran oldu mu? Fiyat bilgisi verebilecek biri varsa çok sevinirim, ona göre hazırlıklı olmak istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim! 🌸

Merhaba ben de onumuzdeki hafta histeroskopi olacağım. Tüp bebek merkezi 68bin fiyat verdi. Eger histeroskopi sırasında islem yapilirsa da 92 bin diyor. Doktorum dış merkezde kendi kadin dogum doktoruna da yaptirabilirsin diyince kendi yasadigim sehirde fiyat aldim 35 bin dediler. Ciddi bir fark var arada

Merhaba arkadaşlar,

Şişli Memorial Hastanesi’nde tüp bebek için görüşmeye gideceğim. Yaklaşık 1 cm civarında bir polipim var ve histeroskopi yapılması gerektiğini söylendi. Bu işlemi bu hastanede yaptıran oldu mu? Fiyat bilgisi verebilecek biri varsa çok sevinirim, ona göre hazırlıklı olmak istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim! 🌸
Merhaba, Ben oldum yakın zamanda, tanısal amaçlı ve çizik atıldı, 45 bin ödedim. Polip alımında ne olur sorun bir muhasebeye.

Merhaba ben de onumuzdeki hafta histeroskopi olacağım. Tüp bebek merkezi 68bin fiyat verdi. Eger histeroskopi sırasında islem yapilirsa da 92 bin diyor. Doktorum dış merkezde kendi kadin dogum doktoruna da yaptirabilirsin diyince kendi yasadigim sehirde fiyat aldim 35 bin dediler. Ciddi bir fark var arada
Teşekkür ederim 🌸 benden de polip alınması gerek umarım çok yüksek bir fiyat verilmez 😔

Bende bu hafta basliyicam da hangi doktoru önerirsiniz? Yücel beyi çok duydum burdan da bayan doktorları nasıl?

Bende bu hafta basliyicam da hangi doktoru önerirsiniz? Yücel beyi çok duydum burdan da bayan doktorları nasıl?
Ben henüz görüşmedim bile sadece randevu aldım. Önce Semra hanım ile Sevinç hanım beraber girecek randevuya dediler.
Sonra sevinç hanım o tarihte izinli. Semra hanım ve Yücel bey girecek dediler. Ben de gidince bilgi alabileceğim henüz hiçbir şey bilmiyorum. Siz görüşme sağladınız mi

Ben ocakta görüşmüştük en son Zeynep çelikle. Salı günü gidicez de şimdi randevu alicam

Merhabalar Bende Ankara Bahçeçi de oldum. sol tüpün yanında birşey yaptım dedi doktor. 60 bin ödedik birkaç ay oldu. İşlemden sonra bir hafta sancım oldu 3-4 gün kalkamadım.

Merhaba bende aynı hastanede histeroskopi olacağım. Süreç nasıl ilerledi sizde ameliyatı kim yaptı. Ağrınız oldu mu ? Kaç saat hastanede kaldınız ?
Merhaba, ne amaçla olacağınıza bağlı sanırım süreç. Benim tanısal ve çizik atma amaçlıydı. Semra ve Yücel hoca yaptılar, bir gün ağrım oldu, işlemden 3 saat sonra taburcu oldum.

QUOTE="yellowglitter, post: 79799702, member: 1183132"]
Yücel hoca Yücel Karaman mı
[/QUOTE]
Hayır, şişli Memorial ıvf drlarından yücel bey ile birlikte yaptı

Back
X