• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Benim de 5aa ileride derecede sorunlu döndü mesela pgt den. Yaptırmamış olsaydım ilk o transfer edilecekti. İnsanlar biraz da maddi kısmını düşünüyorlar da tekrar tekrar transfer ücreti ödemek hem maddi hem manevi daha yorucu.
Kesinlikle, zaten 7 yumurtayı duyunca seviniyor insan, sonra genetik incelemede 6’sı eleniyor biri Alfa olarak süreci güçlü bir şekilde tamamlıyor. 1 e düşmesinin sebebi bu. En güçlü olan kalıyor. Bu da kayıp değil aksine sağlıklı bir başlangıç demektir. Doktorum bana ilerde ağlayacağına en başında üzül daha iyidir demişti.O yüzden genetik yapmadan transfer olunması benimde içime sinen birşey değildi.

Tüp bebek transferi sonrası ayak üşümesi yaşayan oldu mu?
Transferd3n once iyiydim aslinda transferden geldikten sonra ayaklarım ısınmadı yorgan altından çıkamadım ama kayinvalidenjn ev biraz soğuk olduğu için de olabilir 🤭gerçi benden başka da kimse üşümüyor.

Amin canın dün sabah oldu şimde şimdi oldu böyle 1. 2 saat falan oluyor akşam olunca da sıkıntı basıyor anlamadım
İnsan bir belirti arıyor. Bende 22 ekimde transfer oldum transfer gunu ve dün biraz karnımda gerginlik oldu şimdi hiç bir ses yok karin kasik belde . Bugün başımda ağrı var . İnşallah içimizde büyüyor kök salıyordur minik canlarimiz .🫠

Kesinlikle, zaten 7 yumurtayı duyunca seviniyor insan, sonra genetik incelemede 6’sı eleniyor biri Alfa olarak süreci güçlü bir şekilde tamamlıyor. 1 e düşmesinin sebebi bu. En güçlü olan kalıyor. Bu da kayıp değil aksine sağlıklı bir başlangıç demektir. Doktorum bana ilerde ağlayacağına en başında üzül daha iyidir demişti.O yüzden genetik yapmadan transfer olunması benimde içime sinen birşey değildi.
Benimde 9 tane embriyom oluşmuştu 5. Güne giden. Bu transferimde ilk denemem 4Aa tek embriyo transfer edildi ve burdan okuyup dra pgtyi sormustum bana gerek gormemisti ve bugub beta sonucum 12. 2 gun sonra tekrar test vermemi söyledi ilaclara devam dedi ama hic umudum yok kesin kimyasal oldu zaten daha onceki kendiliginden kimyasilim vardi bunu bile bile neden pgt gerek yok dersin… geriye 8 tane donmus embriyom var iyi kalitelerde var ama pgtsiz çözülüp tekrar pgt yaptıran var mı? Allahım yardım et…

İnsan bir belirti arıyor. Bende 22 ekimde transfer oldum transfer gunu ve dün biraz karnımda gerginlik oldu şimdi hiç bir ses yok karin kasik belde . Bugün başımda ağrı var . İnşallah içimizde büyüyor kök salıyordur minik canlarimiz .🫠
Bende 22 de oldum transfer

Back
X