• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Canım sen 16 ekimde olmamış mıydın transferi 8. gün oluyor bugün. Ben de 17 sinde oldum çünkü yakınız diye aklımda kalmış.

Benim de 3. gün çift testler negatif
merhaba evet 16 ekimde transfer yapıldı 🙏 ama her vücutta aynı zamanda gelişmiyor siz gerçek test tarihinde yaptırın Allahtan umut kesilmez inşallah olmasa da tevekkül devam etmeliyiz 💐

Benimde 9 tane embriyom oluşmuştu 5. Güne giden. Bu transferimde ilk denemem 4Aa tek embriyo transfer edildi ve burdan okuyup dra pgtyi sormustum bana gerek gormemisti ve bugub beta sonucum 12. 2 gun sonra tekrar test vermemi söyledi ilaclara devam dedi ama hic umudum yok kesin kimyasal oldu zaten daha onceki kendiliginden kimyasilim vardi bunu bile bile neden pgt gerek yok dersin… geriye 8 tane donmus embriyom var iyi kalitelerde var ama pgtsiz çözülüp tekrar pgt yaptıran var mı? Allahım yardım et…
Ben konuya hakim değilim ama etiketlendiğimi görünce cevap vermek istedim😌 ben iyi kalite olan 4 tane embriyomu çözdürüp pgt yolladım, zarar görmediler çok şükür hepsi sağlıklı geldi, şu an hatta biriyle hamileyim 😌 darısı başınıza inşallah 🙏
Şişli memorialda gördüm tedaviyi

Ne kadar sürdü üşüme kaç gün ve sonucunuz ne oldu ?
benim transfer gunu oldu sadece sonra birdaha olmadi. ben henuz T+4.gunum. Umarim hayirlara vesiledir bu ayak usumesi. Ama stresten falanda olabilir. Ben stresli oldugum zamanlarda elim ayagim buz gibi olur.

Canım ilaçlar regl olmayı engelliyo zaten, yapma bence de ben yaptım üzüldüm bi tık ama önünde sonunda çıkıyo işte sonuç ortaya..
Hayırlı haberler alalım inşallah.
Benim de bugün adet günüm pazartesi test günüm bu adet döngümüzle ilgili demek ki daha kısa süre içerisimde döngümüz başlıyor neden canınızı sıkıyorsunuz ki 🙏🏻

Kizlaar bugün yine kan testi yaptirdim transferin 11.günü.
6.gün 76
9.gün 503
11.gün 1179 cikti doktorumu aradim iki hafta sonraya randevu verdi ozmna kadar nasil beklicem bilmiyorum haftaya baska doktora gitsem kese gözükürmü acaba ?
Transferin 19.günü gördüm ben

Kizlaar bugün yine kan testi yaptirdim transferin 11.günü.
6.gün 76
9.gün 503
11.gün 1179 cikti doktorumu aradim iki hafta sonraya randevu verdi ozmna kadar nasil beklicem bilmiyorum haftaya baska doktora gitsem kese gözükürmü acaba ?
Bu kadar erken çıkıyor mu ya ?Kaçınvı gün embriyo ve kalıta neydı

Back
X