- 31 Ağustos 2025
- 599
- 497
- 18
- Konu Sahibi baharinadasi
- #2.121
Pgtli 2aa 2adet 44 yaşAyyyy maşallahhayırlısıyla kavuşun inşallah
Darısı başımıza olsun. Embriyo kaliteniz ve yaşınız kaçtı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pgtli 2aa 2adet 44 yaşAyyyy maşallahhayırlısıyla kavuşun inşallah
Darısı başımıza olsun. Embriyo kaliteniz ve yaşınız kaçtı.
merhaba evet 16 ekimde transfer yapıldıCanım sen 16 ekimde olmamış mıydın transferi 8. gün oluyor bugün. Ben de 17 sinde oldum çünkü yakınız diye aklımda kalmış.
Benim de 3. gün çift testler negatif
Ben konuya hakim değilim ama etiketlendiğimi görünce cevap vermek istedimBenimde 9 tane embriyom oluşmuştu 5. Güne giden. Bu transferimde ilk denemem 4Aa tek embriyo transfer edildi ve burdan okuyup dra pgtyi sormustum bana gerek gormemisti ve bugub beta sonucum 12. 2 gun sonra tekrar test vermemi söyledi ilaclara devam dedi ama hic umudum yok kesin kimyasal oldu zaten daha onceki kendiliginden kimyasilim vardi bunu bile bile neden pgt gerek yok dersin… geriye 8 tane donmus embriyom var iyi kalitelerde var ama pgtsiz çözülüp tekrar pgt yaptıran var mı? Allahım yardım et…
Gelişimi durdu 11.hafta alındıPeki sonra noldu?
Ben de bir soru soracağım . İdrar kaçırma sorunu yaşayan var mı
benim transfer gunu oldu sadece sonra birdaha olmadi. ben henuz T+4.gunum. Umarim hayirlara vesiledir bu ayak usumesi. Ama stresten falanda olabilir. Ben stresli oldugum zamanlarda elim ayagim buz gibi olur.Ne kadar sürdü üşüme kaç gün ve sonucunuz ne oldu ?
Olabilir canım hakımızda hayırlısıbenim transfer gunu oldu sadece sonra birdaha olmadi. ben henuz T+4.gunum. Umarim hayirlara vesiledir bu ayak usumesi. Ama stresten falanda olabilir. Ben stresli oldugum zamanlarda elim ayagim buz gibi olur.
Hepimiz için hayırlısı olsunHadi hayırlısı olsun inşallah
Poz alan derkenbenim hiç olmadı ama poz alan arkadaşlarda hep olmuş.
Benim de bugün adet günüm pazartesi test günüm bu adet döngümüzle ilgili demek ki daha kısa süre içerisimde döngümüz başlıyor neden canınızı sıkıyorsunuz kiCanım ilaçlar regl olmayı engelliyo zaten, yapma bence de ben yaptım üzüldüm bi tık ama önünde sonunda çıkıyo işte sonuç ortaya..
Hayırlı haberler alalım inşallah.
Transferin 19.günü gördüm benKizlaar bugün yine kan testi yaptirdim transferin 11.günü.
6.gün 76
9.gün 503
11.gün 1179 cikti doktorumu aradim iki hafta sonraya randevu verdi ozmna kadar nasil beklicem bilmiyorum haftaya baska doktora gitsem kese gözükürmü acaba ?
pozitif demek istedimPoz alan derken![]()
Bu kadar erken çıkıyor mu ya ?Kaçınvı gün embriyo ve kalıta neydıKizlaar bugün yine kan testi yaptirdim transferin 11.günü.
6.gün 76
9.gün 503
11.gün 1179 cikti doktorumu aradim iki hafta sonraya randevu verdi ozmna kadar nasil beklicem bilmiyorum haftaya baska doktora gitsem kese gözükürmü acaba ?
Hiç moralini bozma Allah büyük inşallah sonunda pozitif haberleri alırızCanım ilaçlar regl olmayı engelliyo zaten, yapma bence de ben yaptım üzüldüm bi tık ama önünde sonunda çıkıyo işte sonuç ortaya..
Hayırlı haberler alalım inşallah.
Beta 1500 gecince vajinal bakinca kese goruluyor zaten.Bu kadar erken çıkıyor mu ya ?Kaçınvı gün embriyo ve kalıta neydı
Benden güzle haber var şükürler olsunI iyilikseverbirisi @hrdl @depresifbirpolyanna @barbiebabe @bebeksuece @rrumuzyokk @babycurlyyyy @Ulgerr
Kızlar kan testlerinizi yaptırdınız mı Güzel haberlerinizi bekliyoruz![]()
%60 artış olarak hesaplanıyor galiba iyi benceKızlar 3.gün embriyosu 12. Gün 248
14.gün 590
18.gün 1780 geldi iyi mi 4 gün sonra gelen düşük değil demi
Demi %74 yapıyor hesabıma göre de en baştaki kadar yükselmeyince endişe ettim. Doktorum 590 dan sonra vermene gerek yok artık demişti ben kurtlu duramadım%60 artış olarak hesaplanıyor galiba iyi bence