Histeroskopi için nereyi ya da kimi tavsiye edersiniz?

badenur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
1.372
91
118
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Bende miyom problemi var, rahmin içindeki miyomlar rahime bası yapıyormuş, daha iyi görüntülemek için histeroskopi olmam gerekiyormuş.... denediğiniz güvendiğiniz doktor ya da hastaneyi tavsiye edermisiniz?

merhabalar, ben histereskopi oldum. Brüksel Tüp Bebk Merkezi Yücel Kahraman bu konuda tek isim dir. ıstersen bir görüş. Geçmiş olsun.

bencede yücel karaman ben tüp bebekte negatip aldıktan sonra ilk adetten hemen sonra yaptılar ve peşine dondurulmuış transferimi yaptı şuan hamileyim yücel hoca bu işte 1 numaradır

merhaba canım bende de miyom vardı rahme baskı yaptığı için histereskopi oldum.bizde tup bebek yapacaz.antalya da oldum.vitale hastanesi,ali fuat sengor drum ismi.sana uzak gerci,fakat duşunursen tavsıye ederim.il dışından cok hastası var.

merhaba bende ankara gurgan klınıkte yaptırdım cok memnun kaldım tavsıye ederım

bende hacettepede lütfü önderoğluna yaptırdım ve gayet memnun kaldım...

BEN DE MıYOM AMELıYATI OLDUM. BENıMKı HEM RAHıM ıÇıNDE HEM DIŞINDAYDI RAHıM ıÇıNDEKıLER HıSTEROSKOPı ıLE ALINDI. TAM 12 TANE ÇIKARDILAR. bENıM TAVSıYEM PRF. ENGıN ORAL CERRAHPAŞA DA DR. OPERASYONUMU ORDA YAPTI. ÇOK ıYı BıR DOKTOR.

canım geçmişolsun, ne zaman yaptırdın yeni mi? birde ne kadara mal oldu? hastane ücreti için sgk'dan yararlandın mı?

Bu konuda ben de çok araştırmıştım, tartışılmaz prof. yücel karaman, bu işin dıauyeni kabul ediliyot, hangi doktora sorarsanız sorun.

ben de histereskopi yaptırıcam canlar.. yer ve doktorları, maliyetleri ile belirtirseniz daha aydınlatıcı olacak bizler için.. şimdiden teşekkürler..

bencede yücel karaman ben tüp bebekte negatip aldıktan sonra ilk adetten hemen sonra yaptılar ve peşine dondurulmuış transferimi yaptı şuan hamileyim yücel hoca bu işte 1 numaradır

canım benim hikayeminde başı seninkisi gibi inşallah sonuda seninkisi gibi olur dün negatif sonucu aldık şimdi regli olmayı bekliyorum regli bittikten sonra da histeroskopi yapılacak ardında da dondurulmuş tedavisine geçilecek maddi manevi çok zor bi dönem sonu seninki gibi olur inşallah. Allahım sanada kucağına sağlıklı sıhatli almak nasip etsin.

arkadaşlar önerileriniz için çok çok teşekkürler, tecrübelerimizle birbirimize yardım edebiliyoruz bu çok güzel... bundan sonrasında gidip görüşmek ve karar vermek kalıyor....

arkadşlar histeroskopiye, birde laporoskopi eklendi.... Engin Oral ve Yücel karaman üzerinde araştırmalarımı yoğunlaştırdım, önerilerin hepsini arştırıyorum, çok teşekkürler

birde bunlar adetten hemen sonramı yapılıyor????

badenur nicki ni gördüm burada da yakaladım seni. yerimseniben benim dr histeroskopiyi adet 5. günü yapmıştı. benim bildiğim histeroskopi rahim filmi gibi rahim kalınlaşmadan adete yakın tarihlerde yapılıyor.

inş canım kusura bakma çok geç gördüm yazını allahım yanınızda olsun umarım sende hayırlı sonuçlar alırsın

badenur nicki ni gördüm burada da yakaladım seni. yerimseniben benim dr histeroskopiyi adet 5. günü yapmıştı. benim bildiğim histeroskopi rahim filmi gibi rahim kalınlaşmadan adete yakın tarihlerde yapılıyor.

deniz kızı buldun ama sana pas verecek mi inş.verir

ne yani şimdi gelmiyecen mi badenur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…