badenur nicki ni gördüm burada da yakaladım seni. yerimseniben benim dr histeroskopiyi adet 5. günü yapmıştı. benim bildiğim histeroskopi rahim filmi gibi rahim kalınlaşmadan adete yakın tarihlerde yapılıyor.
badenur nicki ni gördüm burada da yakaladım seni. yerimseniben benim dr histeroskopiyi adet 5. günü yapmıştı. benim bildiğim histeroskopi rahim filmi gibi rahim kalınlaşmadan adete yakın tarihlerde yapılıyor.
deniz kızı buldun ama sana pas verecek mi inş.verir
ne yani şimdi gelmiyecen mi badenur
Bende aynen öyle yaptım deniz sempatiksalakcinni
ne yaptı bu kız, hangi doktora gidecek filan derken burada yakaladım yerimseniben
söyleyeceğim birşey yok arkadaşlar, boşuna meşgul ettim topici ama bir selam vereyim dedim.hihoyyyt
KK da kurtuluş yokk :enbuyukkk:
histeroskopi ve laporoskopiyi aynı anda olacağım... daha önce ikisini de yaşayan arkadaşlar var mı?
Badenurcum, biraz daha netleşti herhalde durumlar. Merak ettim iki gündür de, giremedim nete pek. Ne alemdesin? Nasıl yeni gelişmeler?
canımmmm, bir doktora gittik, bu konunun uzmanlarından, Prof. dr. EenginOral, uzun uzun konuştuk, çözülmeyecek sorunlar değil diyor, ama biraz can ve cep yakacakmış... olumunekankayizsmile
canımmmm, bir doktora gittik, bu konunun uzmanlarından, Prof. dr. EenginOral, uzun uzun konuştuk, çözülmeyecek sorunlar değil diyor, ama biraz can ve cep yakacakmış... olumunekankayizsmile
Badenur, simdiden cok gecmis olsun. Ben de de hem laparoskopi hem histereskopi yapilmisti ama ayri ayri zamanlarda....Orada yapilmadigi icin bir yer ve kisi oneremiyorum ama kolay gelsin dileklerimi iletmek istiyorum. Ilk doktor gorusmeni yaptigina sevindim, cep yakma kismina cok takilma lutfen, seninki bir tasla iki kus olacak sanirim, onemli olan varolan sikintilarin giderilmesi ve kendini bir sonraki tedavi icin hazir hissetmen canim. Bol sanslar, her seyin cok kolay gecmesini dilerim.
canım drunu bulmana sevindim inşallah herşey güzel olucak
canım hadi hayırlısı:teselli: :teselli:
ben inanıyorum çözülecek bu sorunlar o zaman önce bu işlemler sonrasında tüp olacak
hani başlamadan yumurtaları aldırmayacaksın öyle mi ? olumunekankayizsmile
özel merkez mi tavsiye dersiniz?ypksa bir profun muayenesine gidip üniversite hastanesinde ameliyat olmayı mı?ücretler ne kadar?
Merhaba ,, ben laparoskobi ve histeroskopi beraber oldum ,, memorialde 4500 liraya ,, bu fiyatın büyük kısmı laparoskopi ama tam hatırlamıyorum ayrı ayrı fiyatlarını ,, benim kişisel fikrim tüp bebeği yaptıracağın doktorun yapması ,, o yüzden hiç üniversite yada başka hastane araştırmadım
merhaba canım bendede polip vardı histeloskopi oldum 1.500 milyar verdim ve umuttüp bebekte oldum ameliyatı..1 ay öncede laparoskopi oldum onada 2.500 milyar verdim aynı merkezde..teşekkür ederim cevabın için canım ama biz şimdilik tüp düşünmüyoruz yaza kadar. ben normal muayene olurken bu sorun çıktı, gebeliğe engelmiş. bir de ara kanama yapıyor. o yüzden aldırmak istiyorum poliplerimi.
merhaba canım bendede polip vardı histeloskopi oldum 1.500 milyar verdim ve umuttüp bebekte oldum ameliyatı..1 ay öncede laparoskopi oldum onada 2.500 milyar verdim aynı merkezde..
teşekkür ederim canım doktorun kimdi?bu arada ikisinin ücreti neredeyse bir tüp bebek ücreti. çok pahalı ya.
acaba üniversite hastanesinde çalışan bir profun muayenesine gitsem, işlemlerimi hastanede yaptırsam daha ucuza gelir de güvenilir olur mu?bu yöntemi izleyen varsa özelden ayrıntılı yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?