Histeroskopi olanların tecrübeleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lale126

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2025
97
17
3
28
Merhaba arkadaşlar benim daha önce 3 düşüğüm ve bir dış gebeliğim oldu düşük sebepleri pıhtılaşma olarak göründü başta fakat iğne kullanmama rağmen düşük oldu en son rahim filmimde rahmin y şeklinde olduğu çıktı ve histeroskopi önerildi fakat ben artık yaşadığım kürtajlar ameliyattan vs dolayı psikolojim kaldırmıyor ameliyattan çok korkuyorum bu konuda tecrübelerinizi merak ediyorum filmime bakarsanız gerekli mi eğer gerekli ise ameliyatın ne gibi zorlukları var daha kötü olur mu histeroskopiden sonra düzelir mi tekrar kayıplar yaşar mıyım yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Bayaa Y bu olsanız çok iyi olur. Basit bir işlem sabah girip akşam çıkarsınız. Belki spiral takılır iki ay bekletilir sizin durumunuzda. Bende daha ufak bi pürüz vardı tepede. Ben hiç kaybım yokken olmak istedim risk almak istemedim. Ertesi ay hamile kaldım tüp bebek için regl bekliyorken.

Yanıtınız için teşekkür ederim ameliyat olduğumda düzelir değil mi benim durumumda,birde ameliyat sonrasında kanama çok yapışma durumu fazla oluyormuş siz yaşadınız mı böyle komplikasyonlar

Birde çok merak ediyorum ameliyat sırasında sonda takılmış mıydı size genel olarak takılıyor mu bilginiz varmı

Merhaba ben Ocak'ta hafif T den dolayı histeroskobi oldum. Öncesinde bir kimyasal bir 15 haftalık kaybım var. Pıhtılaşma genetik vesaire her şey yapıldı bir sıkıntı yok o yüzden ben de histeroskobi oldum. Histeroskobiyi yapacak olan doktorum düşüklerimi rahmimin şekline bağlamadı ameliyatı tamamen bana bıraktı. Ben keşke dememek için oldum ameliyatı. İşlem 6 dk girme çıkma süresi toplam yarım saat sürmüş. İşlemden 2 saat sonra yemek yedim ve hastaneden çıktım. Şehir dışına evime döndüm. Korkulacak bir işlem değil. Ameliyat sonrası yapışıklık önlemek için hormon ilaçları verdi doktorum. Benim ameliyat sonrası o ay regliye kadar az az lekelenmelerim oldu sürekli. Bu durum herkeste değişebilir. Bir ağrı vesaire yaşamadım. Size önerim iyi bir doktor bulun, içiniz rahat etsin

yanıtınız için teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı baya strese girmiştim ağlamalarım durmadı kaç gündür şuan kendimi alıştırmaya çalışıyordum bu yorum iyi geldi size ne kadar korunun demişlerdi birde rahimde düzelme oldu başarılı oldu değil mi onuda merak ediyorum birazda doktora bağlı sanırım bu durum

Aynı süreçlerden ben de geçtim neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Ben ameliyat düşüncesini kafamda netleştirdikten sonra rahatlamıştım. Evet başarılı oldu şükür. Bize 2 ay korunma verdiler. Bazı doktorlar hiç vermiyor yapılan işleme göre değişiyor sanırım.

İnşallah benim ameliyatta başarılı geçer artık bir bebeğim olur benimde çok zorlu süreçler sonunda bebeğine kavuşma ihtimali bir nebze rahatlatıyor

İnşallah benim ameliyatta başarılı geçer artık bir bebeğim olur benimde çok zorlu süreçler sonunda bebeğine kavuşma ihtimali bir nebze rahatlatıyor
Allah ım bizim gibi bekleyen, uğrunda zorluklar yaşayan herkese sağlıklı, göz aydınlığı evlatlar nasip etsin inşallah

Birde çok merak ediyorum ameliyat sırasında sonda takılmış mıydı size genel olarak takılıyor mu bilginiz varmı
Takılmadı. Benim problem minikti sorun yaşamadım. Yapısma konusunda da. Yapısma filan duymadım da. Başarılı oluyor hep.

Takılmadı. Benim problem minikti sorun yaşamadım. Yapısma konusunda da. Yapısma filan duymadım da. Başarılı oluyor hep.
İnşallah benimkide başarılı olur sürekli gebe kalıp düşük yapmak çok zor umarım bu ameliyat iyi gelir yorumlarınızla rahatladım en azından

İnşallah benimkide başarılı olur sürekli gebe kalıp düşük yapmak çok zor umarım bu ameliyat iyi gelir yorumlarınızla rahatladım en azından
Inşallah vesile olsun. Ameliyat bile denmez ufak bi operasyon sadece.

Inşallah vesile olsun. Ameliyat bile denmez ufak bi operasyon sadece.
İnşallah bide şey kafama takılıyor bu benimki bir şekil bozukluğu mu yoksa perde mi sizinkinde nasıl yapmışlardı acaba pürüzü anladığım kadarıyla törpüleme mi ne yapıyorlar diyor bazıları o da rahime zarar verir mi acaba

Bu sekildeydi benim. Rahim için iyileştirici operasyonlar bunlar. Sorun olmaz.

Bu sekildeydi benim. Rahim için iyileştirici operasyonlar bunlar. Sorun olmaz.
Evet sizinkinde az bişey var bende gerçekten çok basık dediğiniz gibi aslında çok kulak asmamak lazım iyi olmak için yapılıyor sonuçta bunlar

Evet sizinkinde az bişey var bende gerçekten çok basık dediğiniz gibi aslında çok kulak asmamak lazım iyi olmak için yapılıyor sonuçta bunlar
Bana doktorum video izletti kesiyolar torpu gibi değil bu nasırımsi bir yapı olabilir her neyse fazla dokular yani. Sadece doktorunuza güvenin. Benimki zaten diğer doktorlara cerrahi kursu veren bi doçentti guvendim. Operasyonu öneren de proftu Eray çalışkan. Işlemi de Bertan Akar yaptı. Belki yakınlarındasınızdır isimleri de vereyim.

hangi şehirde doktorlarınız? Ben Sivas’ta yaşıyorum burda üniversitede güvendiğim ve sürekli gittiğim prof var ona yaptırmayı düşünüyorum

Merhaba histereskobi oldunuz mu son durumunuz nedir acaba bende aynı durumdan muzdaribim histereskobi oldum biraz düzelme oldu gebelik için tedaviye başlayacaktım yeniden rahim filmi çekildim doktor bir kez daha histereskobi yapalım dedi ne yapacagim bilmiyorum sürekli müdahale edilmesinide istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…