Histeroskopi olanların tecrübeleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim doktorum üniversitede prof bana tüp bebek bile yapmak istemedi oluyor diye kaç doktora sordum film üstten çekilmiş yanlış denildi gerek yok denildi doktorum aklında bişey kalmasın istersen yapıyım ama küçük yer kesicem dedi onun için risk almak istemedim bilmiyorum benimde kafam karışık yani perde olsa anlaşılır sizin durumu tam anlatamadım sonuçta filmi bir sorun varmı diye o kadar para verip çekiniyoruz o zaman direk histereskopi yapsınlar neden uğraşıyoruz ki bakalım olurum belki

Sizin filminiz varmı bir baksak benzer mi

Sizin filminiz varmı bir baksak benzer mi
Çok eski canım dosyalarım benim rahim. Filmim de sorun yoktu şekli normaldi 8 sene uğraştım ben 3 aşılama oldum sonra başka başka Bi prof doktora gittim tedavi öncesi doktor birde histereskopi yapalım bakalım dedi öyle anlaşıldı perde olduğu histereskopi sonrası gebe kaldım ben

Anladım sonrasında gebe kaldınız mı bebeğiniz varmı

Aynı rahim şekline sahibim.4 kimyasal 1 bos genelik yasadım.Histereskopi oldum fakat hekimim rahime müdebale etmedi.Filmdeki kadar basık olmadıgını söyledi.Ben hala çözüm bulmus değilim.Histereskopide de ufak tedek poliplerim temizlendi.Buraya soru soruyosunuz.Cevapları begenmeyincede doktorum olma dedi digosunuz.E doktor siz ol dediğinde buraya soruyosunuz? Cok acayipsiniz.Histereskopi olak demek rahmi kesmek demek değil.Filmde görünmeyen histereskopide görünür.Ve benxede olmalısımız çünkü sizin rahmin uzum kısmı benimkinden de dar.Belki oraya müdehale edilmesi gerekibir.Buna hekiminiz karar verir

Bu konuda çok haklısınız histereskopi demek mudehela demek değil her zamn benimde orta derece perde vardı rahimde gorunmemisti filim de histereskopi olunca anlaşıldı sebebsiz yoktur bulunmayan sebebler vardir

Gerek olmadığına karar verdi evet. Ben yorumda de belirtmiştim fikir verilebilir ama kesin olmalısınız vs gibi olmaması gerektiğini vurguladım acayipsiniz falan hayırdır yani ne bu cümleler burda insanlar dertleşmek moral bulmak için geliyor hassa bir dönemdeyim ve söylediğiniz şeylere bak laflarınıza dikkat edin sizde doktor değilsiniz bizde soran olduğunda bende evet şöyle duruyor böyle duruyor canını sıkma belki başka yolu vardır gibi hassas cümlelerle insanlara yaklaşıyoruz siz ameliyata karşı olmayabilirsiniz ama herkesde aynı olmak düşünmek zorunda değil ameliyattan korkabilir biraz saygı lütfen bencede olmalısınız çok basık dediğiniz şeye 5 ayrı doktor gerek yok dedi sizinkinden dar olması ameliyat olmam gerektiği anlamına mı geliyor ve tezatlık şurada ki hem olmalısınız diyorsunuz hemde hekiminiz karar verecek diyorsunuz kesinli cümleleri bırakın

Son düzenleme:
Ayrıca ben buraya çözüm yolu aramak başka çare varmı bunu istemiyorum diye moral bulmak amacıyla yazdım halden anlamayan insanlar yüzünden birde canımızı sıkar olduk lütfen fikrinizi başka konularda belirtin benim moral bozmamam gereken bir tadavi sürecindeyim lütfen uzatmayın

benım 3 kaybım oldu ama 2 dusuk 1 bos gebelık seklınde. rahmım bikornıs uterustu. rahım fılmınde gozden kacan amelıyat sırasında farkedılen genıs bır perde engebelı kalınlasmıs rahım ıcı bebegın tutunup beslenmesını engellıyordu mesela. VE amelıyat ollmasaydım ıcı guzel de olsa seklınden dolayı erken dogum rıskı vardı. kurtajlardakı gıbı agrısız sızısız kanamasız guzel gectı amelıyatım. sonra da ogluma hamıle kaldım dogdu sukur bı sıkıntı yasamadım :) korkunu anlıyorum ama butun rısklerı ortadan kaldırmak ve yoluma bakmak o kadar rahatlattı ki...

Haklısınızda ben şuan gebe olabilirim inanın tüm ihtimalleri araştırdım sormadığım doktor kalmadı zorla kendimi ameliyat masasına yatıramam ki yaşadığım yerde doktor hastane imkanıda çok yok dışarı gitme şansımız eşimin işinden dolayı çok zor ben ne yapabilirim şuan canım sıkılıyor gelen yorumlara sadece zaten takipte etmek istemiyorum artık konuyu moralimi bozamam şua aşamadan sonra yani bende 2 aydır gece gündüz araştırmasını yaptım gitmediğim doktor kalmadı yani gerek yok dediler ne yapıyım bende işte

Iyi de konunu acarken hısteroskopı onerdıler ama be kurtaj falan sıkıldım yoruldum olmak ıstemıyorum demıssın benım anladıgım kadarıyla dolayısııyla korkunu yenecek seyler yazmak ıstedım. ıstemıyorsan olma :)) Mune den konuya msj gonderımını sınırlamasını rıca edebılırsın.

Siz haklısınız aynen ben o an o düşüncedeyken fikrim değişti sonradan çünkü ameliyat riskinden daha çok bahsettiler korktum ayrıca demişim orda da zaten kürtajlardan sıkıldım evet ama ameliyattan da korkuyorum yani başka yolu varmı böyle rahimde olanlar nasıl doğuruyor çünkü sağlıklı doğum yapanda çokmuş ne tedavi uyguladılar onu sordum

tedavı m? rahmı bbuyutecek bısey yok . mesela yandan gırıntısı yukarıdakı gırıntısı olculur bebek buyuyecek kadar yeterlı gorunurse amelıyt olmasan da olur der doktor. benım 1.6 cm soldan 2,1 cm kadar da sagdan gırıntı vardı. ucgen gorunum olması gerekıyrken alt tarafı y nın bacagı gıbı duruyordu usttek asagı basıktı ve o da rahmı baya daraltıyordu. erken dogum rıskın cok yuksek dedı. evet dogurabılen var herkesın bu yazdıgım sekıl bozukluu degerlerı esıt degıl cunku. yarım rahımle de doguran var ama benden daha ıyı durumdaki rahımle erken doguran da var. amelıyat rıskı degıl sadece amelıyat olmazsan kı rısklerını de anlatmıstır doktorun ıcınde bebek buyuyecek kadar yer var dedıyse o yuzden gerek yok demıstır. dısardan hormonla takvıyeyle dusundugun gıbı ılerlemıyor

Anladım bende öyle şeyler belki olabilir diye ilk başta bilmediğim için öyle yazmıştım aslında ilk böyle bişeyi beklemiyordum bide

Ya herkes aynı durumda.Kusura bakma nazınla oymayaöadığım için.ne bencil insanlarsınız.Sen uzatma asıl bir mesajıma iki kere uzum uzun yazmıssın.İşine gelmiyosa crvap verme bozma moralini.Halden anlamayan mı? Sana diyorum ki benim de defalarca düşüğüm oldu böyle böyle yll izlemdi.Şaka mısımız siz ya?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…