Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar herkese merhaba haftaya salı gününe histeroskopi planlandı ancak ben grip oldum şu an iyileşmeye çalışıyorum iyileşemezsem ertelenecek anesteziden kaynaklı. Önerileriniz nelerdir napabilirim şu an hızlıca toparlanmak için ?
Kızlar herkese merhaba haftaya salı gününe histeroskopi planlandı ancak ben grip oldum şu an iyileşmeye çalışıyorum iyileşemezsem ertelenecek anesteziden kaynaklı. Önerileriniz nelerdir napabilirim şu an hızlıca toparlanmak için ?
Ben de çok fena soğuk almıştım griptim. Eczaneden soğuk algınlığı ilacı aldım içtim. Kendime baktım, meyve yedim, taze zencefil çayı yapıp içtim her gün. Histereskopiye iki gün kaldığında öncekine göre toparlamistim ama tamamen iyilesmemistim hala vücut kırgınlığı vardı. İslemden iki gün önce de rutin işlem öncesi olan kan tahlillerim vs yapıldı ama doktora ben hasta olduğumu hiç demedim, aklıma gelmedi sanırım heyecandan. Histereskopi biteli 10 gün oldu nerdeyse. Bir sorun yok şükür
Böyle tane tane anlattığınız için çok teşekkür ederim, ben de hafta sonu güzelce meyvelerimi yiyeyim zencefil çayları içeyim umarım benim için de her şey yolunda gider . Bende ciddi burun akıntısı ve kuru öksürük var vücut kırgınlığı pek yok
Böyle tane tane anlattığınız için çok teşekkür ederim, ben de hafta sonu güzelce meyvelerimi yiyeyim zencefil çayları içeyim umarım benim için de her şey yolunda gider . Bende ciddi burun akıntısı ve kuru öksürük var vücut kırgınlığı pek yok