Ameliyatımı yapan Profdu riskli gebelik uzmanı idi o öyle söylemişti .Histeroskopi rahim ağzı yetmezliği mi yapıyor
Bana hiç öyle birsey söylenmedi histetoskobi sonrası tüp bebekle hamile kaldım rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yaptım acaba ondan mıAmeliyatımı yapan Profdu riskli gebelik uzmanı idi o öyle söylemişti .
Kaçıncı haftada doğumBana hiç öyle birsey söylenmedi histetoskobi sonrası tüp bebekle hamile kaldım rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yaptım acaba ondan mı
yapmıştınız ? Bana histeroskopimi yaptığında ilk uyarısı buyduBana hiç öyle birsey söylenmedi histetoskobi sonrası tüp bebekle hamile kaldım rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yaptım acaba ondan mı
33. Haftada yaptım ama o da hiç ayağa kalkmayarak doktor bana hiçKaçıncı haftada doğum
yapmıştınız ? Bana histeroskopimi yaptığında ilk uyarısı buydu
Aaa bende histeroskopi oldum ama rahim şekli yüzünden ve serklaj oldum hamileyken ondan mı acaba ya ama rahmimin şeklinden dolayıydı düzeltildi ama çok da oynamadı az düzelttiAmeliyatımı yapan Profdu riskli gebelik uzmanı idi o öyle söylemişti .
Ben de öyle düşünmek istiyorum T uterus düzeltildi gerek olmasın istiyorum ama sanıyorum T de yanlardan açtıkları için böyle söylüyor bilmiyorum haftaya salı 13.0 olacağım Ankara’daki profa randevu aldım eğer dikiş derse de 14 ü bulur haftam diyr düşünüyorum hayırlısı insallah gerek olmaz ..Geçen yıl ben de histeroskopi geçirdim. T shape değil ama genişletildi hiç öyle bir şey söylenmedi. Şu an 26. Haftaya giriyorum rahim ağzı uzunluğunda herhangi bir sorun yok serklaj gerekmedi. Her gittiğim doktora da histeroskopi geçirdim bir risk oluşturur mu diye soruyorum ama yok diyorlar. Önceki erken doğumdan dolayı söylese mantıklı da onun sebebi de muhtemelen t shapeti
Kaçıncı haftada oldunuz serklajı ? Şuan hamile misiniz insallah vaktinde doğum olmuştırAaa bende histeroskopi oldum ama rahim şekli yüzünden ve serklaj oldum hamileyken ondan mı acaba ya ama rahmimin şeklinden dolayıydı düzeltildi ama çok da oynamadı az düzeltti
Benim hem üstten hem yanlardan kesildi sorun yokBen de öyle düşünmek istiyorum T uterus düzeltildi gerek olmasın istiyorum ama sanıyorum T de yanlardan açtıkları için böyle söylüyor bilmiyorum haftaya salı 13.0 olacağım Ankara’daki profa randevu aldım eğer dikiş derse de 14 ü bulur haftam diyr düşünüyorum hayırlısı insallah gerek olmaz ..
25.haftada oldum 24.haftada kısalma oldu 37+2di sanırım doğumum yaptım şimdi kızım 1,5 yaşındaKaçıncı haftada oldunuz serklajı ? Şuan hamile misiniz insallah vaktinde doğum olmuştır
İnsallah vaktinde olmuştır doğumunuzTesadüfen denk geldim bu konuya
İlk gebeliğim 10 haftalık kalbi durmuştu ve sonrsı bende t şekilli rahimden dolayı histereskopi olmuştum ve sonraki hamilelikte 26.haftada rahim ağzında hunileşme farkedilip serklaj olmuştum..
Rahim ağzı 13. Haftada 30 mm ölçüldü alttan ama t uterus ameliyatımı yapan doktor eğer serklaj olmazsan bu uzunluğa güvenemeyiz histeroskopi olduğun için rahim ağzındaki kollajen yapı bozuluyor ben ameliyat kararı almadığım Her hastamda pişman oldum bu zamana kadar diyince yaptırdım serklajı .. şuan 18+5 im insallah sonuna kadar gidebilirim ..Benim hem üstten hem yanlardan kesildi sorun yokrahim ağzı uzunluğu normalse dikiş atacaklarını sanmıyorum
Merhaba ben 33. Haftama girdim. Rahim ağzına yakın yapışıklıklarım vardı üst kısımda da hafif basıklık bu yüzden yanlar ve üstten keserek genişletildi. Her muayenede özellikle ağrım olursa rahim ağzı da kontrol edildi normaldi ama mm i bilmiyorum. Sizinki ameliyattan bağımsız da olabilir ama önlem almak en iyisi tabii.. histeroskopi geçmişinin gebelikte hiçbir sorun olmadığını söylüyor benim doktorum, tedbiri de elden bırakmıyor. Sağlıkla kavuşursunuz umarımRahim ağzı 13. Haftada 30 mm ölçüldü alttan ama t uterus ameliyatımı yapan doktor eğer serklaj olmazsan bu uzunluğa güvenemeyiz histeroskopi olduğun için rahim ağzındaki kollajen yapı bozuluyor ben ameliyat kararı almadığım Her hastamda pişman oldum bu zamana kadar diyince yaptırdım serklajı .. şuan 18+5 im insallah sonuna kadar gidebilirim ..
Amin insallah hepimiz sağlıkla kavuşuruzMerhaba ben 33. Haftama girdim. Rahim ağzına yakın yapışıklıklarım vardı üst kısımda da hafif basıklık bu yüzden yanlar ve üstten keserek genişletildi. Her muayenede özellikle ağrım olursa rahim ağzı da kontrol edildi normaldi ama mm i bilmiyorum. Sizinki ameliyattan bağımsız da olabilir ama önlem almak en iyisi tabii.. histeroskopi geçmişinin gebelikte hiçbir sorun olmadığını söylüyor benim doktorum, tedbiri de elden bırakmıyor. Sağlıkla kavuşursunuz umarım
37+2 de oldu çok şükür.. İyi yapmışsınız inşallah sağ salim kavuşursunuz bebeğinize.. Enfeksiyona dikkat edin ben ayda bir falan idrar tahlili verip baktırdım hep..İnsallah vaktinde olmuştır doğumunuzBen Ankara’da ameliyatımı yapan doktor da olmalısın serklaj diyince yaptırdım şuan 18+5 im insallaj sonuna kadar gidebilirim en azından önlrmimi aldım diye düşünüyorum hep korkuyla yaşayacaktım yoksa
İdrar doktorum hiç istemedi ama ben her ay yine de gidip dahiliyede baktırıyorum mutlaka . İnsallah olmaz enfeksiyon hayırlısıyla gelirim bende o haftaların. Bir de kanda enfeksiyon bakılıyormuş siz ona baktırınız mı hiç ? İdrarı bile ben kendim bakıtıyorum da37+2 de oldu çok şükür.. İyi yapmışsınız inşallah sağ salim kavuşursunuz bebeğinize.. Enfeksiyona dikkat edin ben ayda bir falan idrar tahlili verip baktırdım hep..
Yok baktırmadım özellikle ama arada yapılan tahlillerde onada bakılıyordu galibaİdrar doktorum hiç istemedi ama ben her ay yine de gidip dahiliyede baktırıyorum mutlaka . İnsallah olmaz enfeksiyon hayırlısıyla gelirim bende o haftaların. Bir de kanda enfeksiyon bakılıyormuş siz ona baktırınız mı hiç ? İdrarı bile ben kendim bakıtıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?