- 13 Ekim 2016
- 51
- 18
- 18
- Konu Sahibi ruyamelexgxim
Tebrikler hayırlı olsun.Ben de histereskopi ile polip aldırdım. Sonra hamile kalamadım aşılama ve tüp bebek yaptırdım. Yine kalamadım. Ama sonra kendiliğinden oldu bebeğim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler hayırlı olsun.Ben de histereskopi ile polip aldırdım. Sonra hamile kalamadım aşılama ve tüp bebek yaptırdım. Yine kalamadım. Ama sonra kendiliğinden oldu bebeğim.
Yeni hördüm canım doktorum şuan burdur süleyman demirel ünidinde çalışıyor ben istanbulda özel bir haastane de yptrdm harika bır doktordu yıne olsa ona yaptırırdım 1500 2000 arası olması lazımdı sayesınde mınıgıme kavustmumutluhatun gözün aydın darısı başımıza inşallah. Hangi dr.yaptı fisteroskopiyi ve ücreti nedir?
Sende ne gibi bi sorun varmis peki rahimde? Histereskopi sonrasi hemen kendiliginden mi kaldinMrbNiloya123 bende birkac dusuk ve sagliksiz gebelik sonucu oldu...hestoroskopi sonucu gebe kaldim sukur bi kizim var 11 aylik yaptir mutlaka hakkinda hayirlisi....
Benim kan phtilasma testim bu ay cikacak bakalim. Senin sorunun muhtemelen phtilasmaymis cnmNiloya123 tekrarlayan düşüklerin sonucu hestoroskopi bi bakalım dedi dr rahme bakti bisey yok bide temizlemis nasil oluyor bil.iyorum sora kendiliğinden gebe sağlıklı bebek oldu yalnız 9 ay boyunca kan sulandırıcı kullandım ben kan pıhtılaşması vardı clexsan diye iğne hergun koldan vuruldum böyle.....
ben hiç gebe kalmadım maalesefCoffeeturk bir gebelik veya tekrarlayan dusukleriniz olduysa 2 ve üzeri dr gidip dusuklerimin nedenini araştırmak istiyorum deyin yaparlar ona gore kan sulandırıcı iğne kullanırsınız gebe kalınca hamilelikte gebelik devam eder ve işallah düşük olmaz araştırın dr sorun çok bilgi makale var bi şekilde....
Canim ayni islemi 4 gun once ben yaptirdim. 2 tane gorunen polip histerekopi sayesinde 11 tane goruldu ve temizlenip rahme cizik atldi. Doktorum bundan dolayi gebe kalmakta zorlandigimi soyledi. Pkosum ama hormonlarim normal sperm normalden de iyi. Oyuzden bu 3 ay gebe kalma ihtimalin cok yuksek. O polipler varken yumurta dollense de yer bulamayip adetle beraber atilir haberin bile olmaz dedi. Insaalah guzel sonuclar alirizzSlm kızlar, bizde oğluma kardeş istiyoruz fakat 2 senedir uğraşıyoruz malesef yine olmama durumu var. zaten oğlumu kucağıma alana kadar zorlu süreçlerden geçtim( klomenle ikiz gebeligim olusmustu 8.haftada kalp atışları durmustu), şükür sağsalim Rabbim nasip etti 2.ciyede belki kendiliğinden olur diye cok ümit ediyodum ama Rabbim nasip etmedi herşeyin vakti zamanı var. Geçtiğimiz Ramazanda dondurulmuş 2 kaliteli embriyo transferim oldu ama kimyasalla sonuçlandı.kasımda da son dondurulmuşlarla transferim olacaktı fakat transfer günü sağlıklı bölünme olmadığı için iptal oldu ve doktorum 6 sene önceki cektirdigim rahim filmini tekrar cektirmeyi ve aynı gün bide histeroskopi yapılmasını önerdi ve bir ay önce çektirdim. 6 sene önce tamamen kapalı olan sağ tüpüm bunda hafif tıkalı çıktı ve basincla o da açıldı dedi.ayriyeten histerioskopidede farklı boyutlarda 3 tane polip varmis( daha öncede bundan dolayı kürtaj olmuştum ) onları temizleyip rahmede çizik attık dedi.bundan itibaren bu önümüzdeki ilk bikaç ayı değerlendirelim tutunma olasılığı daha yüksek olabilir dedi ama eşim tekrardan tupbebek yaptırmak istemio. Ayrıca onada spermiyogram testini tekrar yaptirmasini önerdim sonuçlar iyi fena degil ama morfolojisi 1 çıktı onun içinde doktor takviye ilaç verdi. Ve bende madem kendimiz deniyicez klomenle yumurta takibi yaptırmak icin baska bi doktora başladım, dün ilacim bitti çarşambada takibim başlayacak. inş buay hsg+histeroskopinin ve rahme çizik atilmasinin pozitif yönünü yaşarım
Benimle benzer bi durumu yaşayıp bu operasyonlardan sonra hemen hamile kalan varmı arkadaşlar?
İnş cnmCanim ayni islemi 4 gun once ben yaptirdim. 2 tane gorunen polip histerekopi sayesinde 11 tane goruldu ve temizlenip rahme cizik atldi. Doktorum bundan dolayi gebe kalmakta zorlandigimi soyledi. Pkosum ama hormonlarim normal sperm normalden de iyi. Oyuzden bu 3 ay gebe kalma ihtimalin cok yuksek. O polipler varken yumurta dollense de yer bulamayip adetle beraber atilir haberin bile olmaz dedi. Insaalah guzel sonuclar alirizz
Merhaba, durumunuzda gelişme var mı acaba?ben hiç gebe kalmadım maalesef