Histeroskopi yaptıranlar..

Normal canım benim 12 güne yakın sürdü biteni 1 hafta oluyor ama şimdi de yoğun akıntı başladı hafif çok hafif kirmizilik var içinde anlamadim
12 gün çok fazlaymiş sorun var gibi görünüyor doktorla konuştunuz mu? Benim 3gün sürdü bitti sonra

12 gün çok fazlaymiş sorun var gibi görünüyor doktorla konuştunuz mu? Benim 3gün sürdü bitti sonra
Görüştüm canım orda Rahmi genislettik normal dedi zaten bitmişti de bugun yoğun akıntı var hafif pembemsi renkte anlamadım. Enfeksiyon falan kapmadim inşallah yarın da bakicam duruma göre giderim olmazsa

Kızlar ddün pembemsi akintim vardı yoğun bugün de biraz daha yoğun kahverengi bi akıntı ile uyandım. Acaba adet mi oldum bilemedim ama histereskopi öncesi adetlerim hep daha kırmızı ve cok gelirdi. Anlayamadım bu durumu ; (

Merhaba,
Histeroskopi yaptıranlar tecrübelerini paylaşirsa çok memnun olurum..
Şimdiye kadar tüp bebek için bir çok doktora gittik. Ortada sebepsiz infertilite var. Son gittiğimiz doktor bu testi yaptirmamı istedi. Once tamam dedik operasyon için doktordan randevu aldık. Test fiyatını sorduğumuzda ilgililer ısrarla "sigortanızdan onay alalım sonra size fiyatı iletelim" dediler. Operasyondan 1 gün önce arayıp fiyat söylediler.. Sigortanız hastane ücretini karşilıyor ayrıca bir de doktor ücretimiz var o da 5000 tl. Doktor ücreti nedir dediğimde de lafı eveleyip gevelediler. Ben de sinirlenip operasyonu iptal ettirdim.
Kalp ve beyin cerrahları bu paralari alırken ufacık bir operasyon dedikleri histeroskopi için bu fiyat nornal mi?
Bu kadar doktor benden bu testi istemediği için ve gittiğim merkezin ücreti son ana kadar söylememesi acaba para tuzağı mi düşüncesine soktu beni.
Bu testi yaptıranlar.. Doktorunuz bu testi ne amaçla istedi, nerede ne kadara yaptırdınız, faydasını gördünüz mü?
Tesekkir ederim
Çüüüüşşşş desem affınıza sığınarak bu işlemi en fazla 1500-2000 tl ye yaptırabilirsiniz ki ben iki kere şişli memorialde yaptırdım

Merhaba,
Histeroskopi yaptıranlar tecrübelerini paylaşirsa çok memnun olurum..
Şimdiye kadar tüp bebek için bir çok doktora gittik. Ortada sebepsiz infertilite var. Son gittiğimiz doktor bu testi yaptirmamı istedi. Once tamam dedik operasyon için doktordan randevu aldık. Test fiyatını sorduğumuzda ilgililer ısrarla "sigortanızdan onay alalım sonra size fiyatı iletelim" dediler. Operasyondan 1 gün önce arayıp fiyat söylediler.. Sigortanız hastane ücretini karşilıyor ayrıca bir de doktor ücretimiz var o da 5000 tl. Doktor ücreti nedir dediğimde de lafı eveleyip gevelediler. Ben de sinirlenip operasyonu iptal ettirdim.
Kalp ve beyin cerrahları bu paralari alırken ufacık bir operasyon dedikleri histeroskopi için bu fiyat nornal mi?
Bu kadar doktor benden bu testi istemediği için ve gittiğim merkezin ücreti son ana kadar söylememesi acaba para tuzağı mi düşüncesine soktu beni.
Bu testi yaptıranlar.. Doktorunuz bu testi ne amaçla istedi, nerede ne kadara yaptırdınız, faydasını gördünüz mü?
Tesekkir ederim
Merhaba 2 hafta önce yapıldı bana 800 tl ödedim özel hastanede yaklaşık 1 saat sürdü genel anestezi altında.

Merhaba kızlar benim de özel hastanede 2700 tl ödedim benim tanı amaçlı olarak yapıldı ve çizik atıldı .

Kızlar bu histereskopi sonrasında doktorun verdiği antibiyotik beni acayip ishal yaptı ve hala devam ishal. Nasıl geçer bu limon kahve yedim leblebi yiyom hala devam mahvetti beni ya

Kızlar bu histereskopi sonrasında doktorun verdiği antibiyotik beni acayip ishal yaptı ve hala devam ishal. Nasıl geçer bu limon kahve yedim leblebi yiyom hala devam mahvetti beni ya
Geçmiş olsun cnm ya öyle birşey yaşamadım ama yarın doktoruna sorabilir sin ishal kesen ilaç var

Geçmiş olsun cnm ya öyle birşey yaşamadım ama yarın doktoruna sorabilir sin ishal kesen ilaç var
Valla mahvoldum ya kaç günlerdir herseyi de sormak istemiyorum genelde antibiyotik ishal yapıyor ama bakalım geçer herhalde :(

Aynı durum bende de olmuştu neredeyse tuvalette yatıp kalkıcaktım :KK45: Eczacı probiyotik önerdi ama almadım marketlerde satılan probiyotikli yoğurtlardan alıp yedim faydası oldu.Umarım sizdede işe yarar

Back
X