Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi canım zaten histereskopinin amacı o görüp o an müdahale ediyorlar içeriyi temizliyorlar. Ben oldum şubat ayında. şimdi de ufak yapışıklılar var denildi onlar için olma ihtimalim var.Merhabalar, hem düşükten kalan parçalar hem de histereskopi aynı anda yapılabiliyor mu?
İlaçla düşük yapmaya çalıştım, kese yerinden ayrıldı ama büyük bir pıhtı gelmesi gerekiyordu bi türlü gelmedi. Doktorum hem onları temizlerim hem de histereskopi yi yaparız dedi. Herkes adetliyken yapılması gerekiyor yazınca merak etmiştim. Teşekkür ederimTabi canım zaten histereskopinin amacı o görüp o an müdahale ediyorlar içeriyi temizliyorlar. Ben oldum şubat ayında. şimdi de ufak yapışıklılar var denildi onlar için olma ihtimalim var.
Hayır canım ne adetlisi içerisi kanlıyken kameranın görüşü engellenirki. Adetliyken olmaz o iş. Adetin bitiminden sonra yaplıyor gebelik şüphen yoksa yaptır varsa da gebelik testi yaptır onceİlaçla düşük yapmaya çalıştım, kese yerinden ayrıldı ama büyük bir pıhtı gelmesi gerekiyordu bi türlü gelmedi. Doktorum hem onları temizlerim hem de histereskopi yi yaparız dedi. Herkes adetliyken yapılması gerekiyor yazınca merak etmiştim. Teşekkür ederim
merhaba, balon daha sonra çıkarıldı mı peki ?Ben Aret Kamar'a yaptırdım. Yapışıklık vardı, bir de rahim genişletme yapıldı. Balon takıldı.
3500 TL verdim, genel olarak hastaneden ve doktordan memnunum
baya zaman geçmiş acaba işlemden sonraki süreç nasıl ilerledi? bülent hoca'dan memnun kaldınız mı?Benim operasyonu da Bülent Tıraş hoca yaptı polipler myomlar vardı bir de doğuştan şekil bozukluğu vardı onları tedavi etti bir de çizik atmış hemşire öyle dedi hayırlısıyla transfer günümü bekliyorum![]()