Histeroskopiden sonraki ay transferde hamile kalanlar

epoh34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
819
501
33
40
Histeroskopi ne amacla yapıldı ?tanı mı yoksa bir rahatsızlığınız mı vardı ? Ne zaman hamıle kaldınız ?çizik de atıldı mı ?

Histeroskopi ne amacla yapıldı ?tanı mı yoksa bir rahatsızlığınız mı vardı ? Ne zaman hamıle kaldınız ?çizik de atıldı mı ?
Ben yaptırdım hem histeroskobi hem çizik şuanlık pozitif tuttu ilk denemem tutmamıştı bir sorun da yokmuş rahimle ilgilenen daha önce rahim filmi de çektirmiştim ond a da birşey çıkmamıştı ama doktor histeroskobi ve çizikle kesin tutar diyemem sadece yüzde beş şans artırır demişti

Ay canım benım sanki seni hatırlıyorum diğer konu başlıklarından .Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin .benim 2kaybım kürtajım var dogal yoldan .öyle olunca hsg cektırdım tertemiz çıktı ama Yine de son dakıka karar degısıklıgı ile ilaveten histeroskopi olmamın ve cızık atılmasının yararıma olacağı soylendı .oldum tabi brn de .yaş 37 sanırım senın de ileri yaş idi .pgt yapılmış 2embryom var Eylül regli ile insallah bu ay ilk transferım gerçekleşecek histeroskopi sonrası .senın embriyo kalitesi ne idi ?kac tane konmuştu ve pgt Li miydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…