Histeroskopiyi servet ödemeden nerde yaptırırım ?

Selam,

Histeroskopi yaptırmak bana farz oldu. Sende yaptıracaktın naptın canım ?

Medipolü mü düşünüyorsun hala ?

Selam,

Histeroskopi yaptırmak bana farz oldu. Sende yaptıracaktın naptın canım ?

Medipolü mü düşünüyorsun hala ?

Cnm merhaba,

ben salı günü 2.tüp bebek tedavime bahçeci fulya da başladım.
3 gündür gonal f kullanıyorum.
kısmetse bu ay yumurtaları yoplayıp döllenenleri dondurucaz.
aralık ayındada tanısal histeroskopi yaptırıcam.
gerçi doktor illa ki yaptır demiyorum ama için rahat olsun istiyorsan yaptır rahim içi detaylı olarak gözlemlenir dedi.
benimde kafamda üç yer var şimdilik.
medipolde tanısal histeroskopi 1500 tl
benim sağlık sigortam var.
histeroskopiyi kaşılayabilir miş.
öyle olursa ya medipol yada acıbadem bakırköyde düşünüyorum.
ama yok provizyon alamazsam, madem o parayı vericem bahçecide kendi doktoruma yaptırmayı düşünüyorum. orsaıda 1900 tl fiyat verdi.

sen ne için yaptırıcaktın
tanısal mı seninki de?

banada tanısal histereskopi dendi. Hsg de herhangi bir sorun görülmedi ama rahim kalınlaşmıyor bir türlü
bunun için yapılacak.

kendi gittiğim doktoruma yaptırsam inanılmaz bi para !
sgk ile medipolde banada 1500 tl dediler. acaba Dr.Banu kumbak nasıl bir doktor ? bu operasyonlarda başarılı mı acaba?

Canım banu hoca konusunda çok uzman biri.
zaten geçmişini okursan bahçeci çıkışlı ve doktorasını infertilite üzerine yapmış.
ben ilk tüp denememi kendisiyle yaptım.
tavsiye ederim yani.
çok konuşmaz ama işinde iyidir.

bende şimdi adet olmayı bekliyorum. Benim ev Kanuni S.S.Hastanesine yakın.
Ordaki bir doktorun çok methini duydum (Gonca Yetkin Yıldırım) ona gidicem.
Artık derdimi anlatcam. Histereskopi derse
ona yaptırcam.
Sonuçta bir çok kişiye operasyon yapmış bu sitede okuduğum kadarıyla herkes memnun.
Ayın 21 inde randevum var.

Canım 10.000 ne yaa 10 dk lık bi işlem için ben daha bu çarşamba yaptırdım tanısal histeroskopiyi sadece 18 lira verdim oda yatak parası diye histeroskopiden çıkınca yarım saat dinlendim çıktım hemde anestezisiz yapıldı, ben ankara hacettepe üniversitesi hastanesinde yaptırdım sizin orda da varsa üni hastanesi oraya sor bi, sgk karşılıyor...

sorma canım özel hastaneler tam tüccar olmuş

bende burda eğitim ve araştırma hastanesine gidicem. Ordaki doktor muayene edip histereskopiyi onaylarsa ona yaptırcam.

özel hastanedeki doktorum hemen yapalım diyo tabi. Ama böyle bir para ödenir mi yaa ?
bide bende hsg temiz öyle yapışıklık açmaya falanda uğraşmıyacak. yani zor bir hastada değilim.

sendede rahimle ilgili problem mi var arkadaşım ? benimki kalınlaşmıyor 13 aydır uğraşıyorum

Yok canım ben rahim fimi çektirmiştim temiz çıkmıştı doktorum aşılamadan önce histeroskopi de yapalım bi sorun varsa kamera ile daha iyi görünür dedi bakıldı onda da bi sorun çıkmadı sanırım aşılama yapılacak, özel hastaneler öyle işi ticarete dökmüşler birsürü tahlil falan yaptırıyorlar hepsi para en iyisi araştırma hastaneleri

evet arkadaşım. benimde bunu anlamam tam 13 ayımı aldı :)
en iyisi araştırma hastaneleri. en azından amaçları ticaret değil.
nasıl olsa sgk mız var. niye bi ton para ödeyelim özel hastanelere ?
umarım aşılaman olumlu sonuçlanır.
bebeğini alırsın kucağına.
:)

İnşallah canım Allah emeklerimizi boşa çıkartmaz inşallah

Boşuna yukarıda adı geçen doktoru bulucam diye gitmeyin bu hastaneye. Cahil cüheyla asistanların eline kalıyorsunuz arkadaşlar.
Benim AMH sonucun 2.05 asistan bana hala yumurta rezerviniz kötü tüp bebek şart diyo ! oha diyecektim hadi dedim boşver.

manyak mıdır nedir anlamadım ? okumasak, bilmesek, proflara doçentlere görünmesek inancaz yani.
Bide bana demezmi "histereskopi pek bi işe yaramıyor" diye ?!? bilimden, tıptan bi haber.
Moral bozmaktan başka bir şey değil. Hastaneye ulaşmak için girdiğim zahmete deymedi.
En iyisi özel hastanede iyi bir doktora tedavi olmak. Yoksa böyle dangalak asistanlarla olmaz yani.

kızlar bende yaptırdım histeroskopi (operatif histeroskopi) geçen perşembe günü ben istanbul tüp bebekde yaptırdım dr.aret kamar yaptı 1.750 tl ödedim ama doktor muayene ücreti 350 tl toplamda 2.100 tl ödedim

kızlar bende yaptırdım histeroskopi (operatif histeroskopi) geçen perşembe günü ben istanbul tüp bebekde yaptırdım dr.aret kamar yaptı 1.750 tl ödedim ama doktor muayene ücreti 350 tl toplamda 2.100 tl ödedim

senin ne şikayetin var acaba ? miyom falan mı ?

bana ilaç falan vermedi 2. adetten sonra aşılamaya başlarız dedi aşılama zamanında ilaç iğne verecek.adetlerim kısa oluyor en fazla 3 gün oda az yani öyle yoğun değil sen aşılama yapacakmısın

bana ilaç falan vermedi 2. adetten sonra aşılamaya başlarız dedi aşılama zamanında ilaç iğne verecek.adetlerim kısa oluyor en fazla 3 gün oda az yani öyle yoğun değil sen aşılama yapacakmısın

Alıntı yaparak yazmadığın için geç gördüm yazdıklarını.
Ben aşılama yaptırmayı 2-3 ay daha düşünmüyorum. Çünkü histereskopiyi yapan prof. bana 2-3 ay akışına bırak, dene dedi.
Bi sorun görse herhalde böyle demezdi diyorum.
Bekleyeceğimm yani.

peki senin histeroskopiden sonra kanaman ne kadar sürdü.

1 hafta boyunca damla damla şeklinde oldu kanamam.
Sen hiç rahim kalınlığını sordun mu doktora ?
Az adet oluyorsan rahim yeteri kadar kalınlaşmıyor demekmiş
yok hiç sormadım.kanaman 1 haftadan sonra geçtimi benim 15 gün oldu halen kanamam var lekelenme gibi hani adetin ilk günü gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…