- 6 Şubat 2014
- 973
- 1.075
- 408
- Konu Sahibi Delphi_HACISI
-
yok hiç sormadım.kanaman 1 haftadan sonra geçtimi benim 15 gün oldu halen kanamam var lekelenme gibi hani adetin ilk günü gibi
doktor bana adet erkende olabilirsin geçde olabilirsin dedi kanamalar içinde normal dedi adet görene kadar böyle devam edebilir dedi1 haftada bitti benim kanamalar.
Şimdi histereskopiden sonra adet olmayı beklicem
Sana ne zaman adet olursun dedi doktorun ?
Yuuuuhhhhh o ne öyle canım ben üni. Hastanesinde çektirdim 122 lira + 20 lira verdimBu arada 6000 tl ödedim ben ...
Arkadaşlar bende hem histeroskopi hemde laparoskopi ameliyatı oldum 13 kasımda özel dora hastaneside. 3 saat dinlendikten ve kontollerim yapıldı sonra eve gittim. Doktorum Halit Fırat Erden.
Normal canım benim 4-5 gün kahve rengi leke şeklinde gelmiştiBende çapada yaptırdım 15 dk sürdü suan ıyıyım hafıf kanamalar ve ağrılarım var bunlar normal mı
Normal canım benim 4-5 gün kahve rengi leke şeklinde gelmişti
Mrb canım histeroskopi sonucum iyi çıktı bugün saat 11 de aşılamam yapılacak bekliyorumSelam cadıprensess,
Neler yaptın ? Bir gelişme var mı ?
Histereskopi sonucun nasıl ?
Mrb canım histeroskopi sonucum iyi çıktı bugün saat 11 de aşılamam yapılacak bekliyorum
İnşallah canımda fazla umudum yok sen ne yaptın histeroskopi çektirmişmiydinooooo bol şans sana :)
umarım hedefi 12 den vurursun :)
İnşallah canımda fazla umudum yok sen ne yaptın histeroskopi çektirmişmiydin
Yok canım ben zaten adetin bittigi günün ertesi günü çektirmiştim ilaç vermedi bana, hayırlısı canım insan gerçekten çok yoruluyoÇektirdim. Hiç bir şey çıkmadı. Doktor 2 ay kendin dene, sonra tüpe geçeriz dedi.
Beklemedeyim yani... Zaten bekleye bekleye inan artık yoruldum olsada olur, olmasada olur modundayım.
Sana histeroskopiden sonra Tarlusal diye bir adet söktürücü verdi mi canım ? bana verdi içiyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?