Histeroskopiyi servet ödemeden nerde yaptırırım ?

Delphi_HACISI

Tehlikeli şiir okur, dünyaya sataşır...
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
973
1.075
408
Merhaba kızlar,

Şu an şoklardayım. Acıbademde histeroskopi fiyatı sordum. Tam 10.000 tl ! Bu nedir ya ? resmen tüp bebek fiyatı.

Son zamanda yaptıran ve özel sigortasına bir şekilde bunu ödetebilen var mı aranızda ?

Yada sgk ödüyormu ? Hangi hastane daha iyi ? Bana bilgi verirseniz çok makbule geçer.

Evet hic sorma 6 7 binden basliyor.
en iyisi devlette yaptirmak ama sonrasindaki bakim ve iyi doktor bulmak zor, benimde op.histeroskopi olnam gerekiyormus

Evet hic sorma 6 7 binden basliyor.
en iyisi devlette yaptirmak ama sonrasindaki bakim ve iyi doktor bulmak zor, benimde op.histeroskopi olnam gerekiyormus

bana da op.histereskopi dedi doktor. ama 10 bin lira verilirmi ya ? acaba sgk karşılıyor mu bu işlemi ?
bir çok özel hastanede sgk geçiyor ama operasyonu karşılıyormu acaba ?

sende nerde yaptıracaksın acaba karar verdin mi ?

Seyrani ben once isin uzmani bi doktora daha danisacam ayni seyi derlerse z.k. de olurum diye dusunuyorum peki sen??

Seyrani ben once isin uzmani bi doktora daha danisacam ayni seyi derlerse z.k. de olurum diye dusunuyorum peki sen??

işin uzmanı doktor derken tüp bebekçileri mi kastediyorsun ? çünkü ben bir çok kadın doğumcuya gittim hepsi anormal bişey yok bekle dedi. bekleye bekleye 13 ay geçti ! en son international yeşilköye gitim anormal bit tetkik sonucun yok o zaman kesin histereskopiyle bakmak gerekir ne var diye dedi doktorum.
banada mantıklı geldi aslında. maden herşey normal niye olmuyor o zaman ? belkide rahimde yapısal bir sorun var ? bilemiyorum.

zeynep kamilde histeroskopiyi yapacak, güvenilir bir doktoru bilipte mi gideceksin yoksa allaha emanet hangi doktor
rastlarsa mı ?

çok zor karar ya. o kadar önemli bir operasyon ki bu çok kadın duydum rahimi delinmiş.

bilinen doktorlarda en az 8 - 10 binden açıyor kapıyı.

sgk karşılıyormu acaba bu işlemi ?

cnm bende kasım ayında tanısal histeroskopi olucamkısmetse.
fiyat olarak bağcılar medipol üniv hastanesi var orda 1.500 tl.
çok güzel bir hastane. benim doktorumda orda banu kumbak aygün.konusunda tecrübeli bir doktordur .
burdan tanıştığım bir arkadaşta acıbadem bakırköyde olmuş .özel sağlık sigortasına polip ameliyatı gibi sağlık sorunu nedeni ile yazdırmış yani infertilite yazdırmamış acıbadem sigorta provizyon vermiş.
benimde acıbadem den sağlık sigortam var bende bu şekilde denicem umarım karşılar.
bilgine cnm

selam,

1500 tl çok iyi bir rakam. Bedava :)
acıbadem 10 bin tl diyor. Doktoruda araştırdıysan, başarılıysa bu operasyonlarda hiç düşünme. Banada referans olursun.
Sana niçin histereskopi dendi ? Ne zamandır uğraşıyorsun ?

Banada sebepsiz 13 aydır olmuyor diye yapalım dedi doktor. Zaten tüp bebeğe başlamadan önce kesin öneriyoruz dedi. Ben daha tüp bebek aşamasına gelmedim ama rahim inceliği var bende. Sorun o. Rahimde ne var ne yok bakmak lazım diyorlar.

dediğin gibi doktorun eline teslim ediyorsun kendini. çok iyi düşünüp taşınmak lazım. Ben acıbademe sordum fiyatı 10 bin tl ama bu fiyatlar eski zamlanacak dedi !

Acıbadem atakent hastanesindeki bir salak doktorda taaa geçen nisanda "adetin azalıyor git gide, bide 3 aydır bebek istiyoruz olmadı" dedim diye bana hiç bir tetkik, test yapmadan dosyama INFERTIL yazdı ! bunu değiştirin diye yırtındım değiştirmedi beni mahvetti salak !

Sonra amh dahil bütün testlerim, hsg yapıldı başka yerde. yumurtalıklar falan incelendi.
Sonuç "yaşınız 37 ama maşallah genç kız gibisiniz. Hiç bir sorununuz yok" dendi !

Yani benim hamile kalamamam tamamen stresten, yaşadığım ağır depresyondan. Öküz herif anlamadı adımı İNFERTİL e çıkardı. Şimdi sigorta hiçbir şeyimi ödememek için uğraşıyor.

Bana FSH, LH testi falan yazıyor. "Ödeyemeyiz siz INFERTILsiniz" deniyor.

Allahın belası bi bok attı üzerime yapıştı ! o yüzden şimdi histereskopiyi sigortaya karşılatmam mümkün değil gibi görünüyor.

Oysaki benim sigortam çok genişti. Ama malesef şimdi bir işe yaramıyor.

Devletten yaptırım desem doktorlar nasıl bilemiyorum, güvenemiyorum.

Yani ne yapıcam bilmiyorum

şimdi bu ay rahim ilaçla kalınlaşıyormu, ilaça tepki veriyormu diye ilaç tedavisine başladık. Bu ayda olmazsa kesin histereskopi şart.

mart ayında bu işlemi kuzenim yaptırdı..yenibosnada ilkem hastanesinde dr gülcan albayrak'a ve gerçekten çok iyi bir dr güleryüzlü ilgili..sabah operasyon gerçekleşti akşama çıktı hastaneden..ve yaklaşık masrafı 1.00.000 gibi bir rakkamdı..bence bir görüşün..geçmiş olsun..

sağol canım.
Onu da yazım bir kenara.
Kasımda kesin bu operasyonu olmam gerekiyor.

Ben devlete oldum hem his lepoliskopi ve ayrica tupler tikankti acildi ve uc ay sonra hamile kaldim elh yeniyim daha

devlette olmak için ne gibi işlemler gerekiyor acaba yazabilir misin ?
ben sgk lıyım. Özel sigortamda var.

hangi hastanede yaptırdın ? demekki iyi bir doktora rastlamışsın, başarılı olmuş operasyonun.

Hayırlı olsun bebeğin.

Sgk liyim ben sakarya devlete oldum dr cok iii yapti hem tup kapaliydi yapisiklik vardi rahim filimi istiyolar onlar seni tahlil icin yonediriyolar

siz istanbuldaymışsınız ben bu operasyonu izmirde tüp bebek tedavisi gördüğümmerkezde yaptırdm sadece 1.000 lira ödedim 10.000 nedir ya altı üstü 15 dk minik bir operasyon ayıldıktan sonra 1 saat dinlendim ve çıktım evime geldim. bence fırsatınız varsa atlayın uçağa izmire gelin yaptırın geri dönün daha hesaplıya gelir hadi siz dışarıdan geldiğiniz için 1500 yapsınlar yine kar

nasıl bu kadar fiyat farkı olabiliyor anlayamıyorum ! Sonuçta işlem aynı işlem. 10 bin lira diyen kuşmu konduruyor ?
senin rahimde yapışıklık mı vardı canım ? hsg den sonra mı doktor histereskopi dedi ?

nasıl bu kadar fiyat farkı olabiliyor anlayamıyorum ! Sonuçta işlem aynı işlem. 10 bin lira diyen kuşmu konduruyor ?
senin rahimde yapışıklık mı vardı canım ? hsg den sonra mı doktor histereskopi dedi ?
yok canım benim doktorum strandart hastalarına tüp bebek öncesi yapıp rahimin durumuna bakıyor (ki bende endometriyozis var geçen sene laparoskopi oldum ) ayrıca rahime çizik atıp yaralıyor bu şekilde embriyo daha iyi tutunuyormuş. çok güzel demişsin sanki kuş konduruyorlar istanbulda acayip uçuk fiyatlar var.

ben hsgde çekilmiştim onda bir sıkıntı çıkmamıştı ama yinede yapıldı histeroskopi.

ben hsgde çekilmiştim onda bir sıkıntı çıkmamıştı ama yinede yapıldı histeroskopi.

aynen benimde hsg de bir sorun yok. Hiç bir sorun yok. En son histereskopi kaldı. Yapalım diyor doktorum.
Sanırım bana da rahim içine çizik atıp canlandırcaklar.
Senin histereskopiden sonra adetinin miktarı arttı mı ? ya da ne gibi değişiklikler hissettin ?

Delphi_HACISI ben histerosmopiden sonra adet olmadım direkt transfer için hazirliklara basladik cumartesi transferim var sadece 3 gün kanamam olmuştu çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…