historoskopi sonrasi hamile kalanlar varmi

sedefbxl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
336
136
23
Historoskopi sonrasi hamile kalanlar yardim edin bir hafta once cektirdim cok sancilioldu

(( bakalim asilama yaptiricam kesin oda tutmaz
Ben 11. Ayda histeroskopi çektirdim 12. Ayda aşılama yapıldı tutmadı, ama bu ay şüpheliyim hamile olabilirim 2 günüm geçti, ama bu ay belimi çektirip kupa vuruldu ve yakı yapıştıldı, ayrıca hayıt suyu ve arı sütü poleni kapsülü içmiştim inşallah hamileyimdir, sende inşalah histeroskopiden sonra hamile kalırsın canım

Ayyy ins hamilesindir eger oyleyse haber ver kesin ben bekleme deyim

Kizlar ben histeroskopi sonrasi dogal yolla hamile kalanlardanim.. moralinizi yuksek tutun.. suanda bebegim alti aylik ve onu uyutmaya calisiyorum. Ilk hamileligimde bebegimin kalp atislari durdugu icin kurtajla aldilar.. sonra icerde parca kaldigi icin dort gun sonra tekrar kurtaj oldum.( bu hatayi izmirde ozel bi hastanede yaptilar) . daha sonrasinda adetlerin cok azaldi.. rahim filmi cekildim.. rahim alt kisminda yogun bi yapisiklik var histeroskopi olman lazim yapisikiklari acicaz dediler.. ameliyat olacagim zaman fellik fellik moral ariyordum netteki formlarda acaba sonrasinda dogal yoldan hamile kalabilirmiyim diye.. okadar moral bozucu seyler yaziyoduki.. neysem ameliyattan snra iki ay cyn progonova miydi neydi oyle bi ilac kullandim bi aksam bi sabah ayda iki kutudan dort kutu.. ucuncu ay oldugunda tekrar muane olmalisin yapisiklik yogundu hepsi acilmamis olabilir dediler.. ucuncu ay kontrole gittigimde hamile oldugumu ogrendim
Ozamanlar fellik fellik moral aranirken ahdim olsun hikayemi yazicam hamile kalirsam diyodum benim gibi olanlara acik moral acik ic ferahligi olur diye

Merak ettiginiz yardim edebilecegim bisi olursa seve seve yanitlarim.. tabi kizimdan firsat bulup girebilirsem.. sizde uykusuz kalin inslh bebisleriniz yuzunden geceleri

Ayyy ins hamilesindir eger oyleyse haber ver kesin ben bekleme deyim
Yok canım bu ayda adet oldum 1 hafta gecikmeli artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
Allah analı babalı büyütsün canım, senin öncesinde düşük falan olmuş, onun için yapılmış histeroskopi, bana hiç hamile kalamadıgım için tanı amaçlı yapıldı hiç bişeyde çıkmadı yapışıklık falanda yok ama olmuyor nasip kısmet demekki

H

Himm anliyorum canim.. rabbim en kisa zamanda kucagina aldirsin bebegini inslh..doktorlar bulamamis olabilir histeroskopi ile nedenini ama rabbim biliyo ve sadece onun OL demesinw bakiyo hayirli haberlerini bekliyorum

Canim cok sevindim senin adina bi umit oldu yazdiklarin ins bizde kaliriz fistigi op bizim icin

Uxulme gulum ins bizde anneligi tadadirz

Benimde oyle doktor temiz dedi ne biliyim offff

Optumm gitti..Moraller yuksek kizlar moraller yuksek.. vakit geldiginde sizinde basari hikayelerinizi okuycaz inslh burdan..

Himm anliyorum canim.. rabbim en kisa zamanda kucagina aldirsin bebegini inslh..doktorlar bulamamis olabilir histeroskopi ile nedenini ama rabbim biliyo ve sadece onun OL demesinw bakiyo hayirli haberlerini bekliyorum
Ins canim zaten bende kaliyim kurban kesicem

merhaba herkese, histeroskopi şu kameralı olan mı arkadaşlar ? hsg sonrası mı çekiliyor bu ? benim 2 bebek kaybım var kürtajla sonuçlanan. hsg çekilmem gerek. rahimde yapışıklık şüphesi ile. histereskopi hsg çekilmeden oluyor mu ? ve yapışıklık açılıyor mu bununla ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…