Evet gulum once hsg cekiyolar ordada bulamazlarsa historoskopi cekiliyor onunla yapisikligi aciyolar ucun a bisey takiyolar kameranin ben ikisinde oldum simdi hormonlarimda yukseklik varmismerhaba herkese, histeroskopi şu kameralı olan mı arkadaşlar ? hsg sonrası mı çekiliyor bu ? benim 2 bebek kaybım var kürtajla sonuçlanan. hsg çekilmem gerek. rahimde yapışıklık şüphesi ile. histereskopi hsg çekilmeden oluyor mu ? ve yapışıklık açılıyor mu bununla ?
Kiyamam ya uzulme bir gun bizde hamile olucazbende ağustosta oldum ve bugün bir hafta gecikmeli adet oldum malesef yine bana hüsran
inşallah canım inşallah 5 yıldır olmuyor benim rahmimde darlık varmış oyüzden historoskopi olmuştum siz ne zamandır istiyorsunuz?zamanında gelse bu kadar üzülmezdim ama bu sefer çok ümitlenmişim be ama yine olmadı hayırlısı olsun hepimizin hakkında.....benim adetim ameliyattan sonra düzensizleşti sizde de oldu mu öyle?Kiyamam ya uzulme bir gun bizde hamile olucaz
Bende iki yildir evliyim simdide sut hormon um 31.7 oda engelmis valla deliricem kardesim benimle ayni donem evlendi ikinciye hamileinşallah canım inşallah 5 yıldır olmuyor benim rahmimde darlık varmış oyüzden historoskopi olmuştum siz ne zamandır istiyorsunuz?zamanında gelse bu kadar üzülmezdim ama bu sefer çok ümitlenmişim be ama yine olmadı hayırlısı olsun hepimizin hakkında.....benim adetim ameliyattan sonra düzensizleşti sizde de oldu mu öyle?
teşekkürler cevap için canım. hayırlısı bakalım. sorun yoktur inşallah.Evet gulum once hsg cekiyolar ordada bulamazlarsa historoskopi cekiliyor onunla yapisikligi aciyolar ucun a bisey takiyolar kameranin ben ikisinde oldum simdi hormonlarimda yukseklik varmis
10 mayısda bende asılama oldum bıtanem Allah'ım bebeklerımızıdaga fazla bekletmesın çok uzulıyorumbende geçen ay histereskopi oldum. çarşamba günüde aşılamam var tutar mı bilmiyorum. hiçbir sorunumuz yok dr lar nasıl tutmuyor aşılama inanamıyorum diyorlar, o kadar vahim durumdayız yani. allah aratmasın isteyen herkese versin tez zamanda.
arkadaşlar bende histereskopi yaptıracağım ama ofis histereskopi olacak bunun için narkoz almaya gerek yok veya var birşey demedi dr .nasıl oluyor yaptıran var mı adet bitsin hemen gel dedi zekai tahir burak ta. endişeliyim biraz özele mi gitsem acaba karar veremedim. 4 aşılama yaptırdım ilki tuttu ama 9 haftalık kürtaj oldum. sonra ki 3 aşılamada tutmadı. hsg de minimal düzeyde yapışıklık çıktı kürtaj sonrası olabilir dediler ondan bu işlemi yaptıracağım zaten sonra tüp bebeğe geçeceğiz bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
Kizlar ben histeroskopi sonrasi dogal yolla hamile kalanlardanim.. moralinizi yuksek tutun.. suanda bebegim alti aylik ve onu uyutmaya calisiyorum. Ilk hamileligimde bebegimin kalp atislari durdugu icin kurtajla aldilar.. sonra icerde parca kaldigi icin dort gun sonra tekrar kurtaj oldum.( bu hatayi izmirde ozel bi hastanede yaptilar) . daha sonrasinda adetlerin cok azaldi.. rahim filmi cekildim.. rahim alt kisminda yogun bi yapisiklik var histeroskopi olman lazim yapisikiklari acicaz dediler.. ameliyat olacagim zaman fellik fellik moral ariyordum netteki formlardaacaba sonrasinda dogal yoldan hamile kalabilirmiyim diye.. okadar moral bozucu seyler yaziyoduki.. neysem ameliyattan snra iki ay cyn progonova miydi neydi oyle bi ilac kullandim bi aksam bi sabah ayda iki kutudan dort kutu.. ucuncu ay oldugunda tekrar muane olmalisin yapisiklik yogundu hepsi acilmamis olabilir dediler.. ucuncu ay kontrole gittigimde hamile oldugumu ogrendim
Ozamanlar fellik fellik moral aranirken ahdim olsun hikayemi yazicam hamile kalirsam diyodum benim gibi olanlara acik moral acik ic ferahligi olur diye
Merak ettiginiz yardim edebilecegim bisi olursa seve seve yanitlarim.. tabi kizimdan firsat bulup girebilirsem..sizde uykusuz kalin inslh bebisleriniz yuzunden geceleri
Slm kizlar bende histereskopi hemde laporoskopi ameliyatı oldum dun..
suan hastanede yatiyorum.. 10 yili gecti ugrasiyorum.. bi 24 haftalik erken dogru ve öldü oglum klomen le olmustu o sonra aslima ile hem normal gebelik hem dis gebe olmus oda gittisonra tup bebekle 10 haftalik oldu bebegim ama onunda kalbi atmadi... simdi dis gebelik yuzunden tek yol vardi diye dr bakmak istedi nasil calisiyor ve rahim nasil.. yuzde 80 hamile kalirsin ama bu yuzde tek yollu oldugun icin az daha duser dedi.. kesin bisey demedi.. benim de kafam karisti.. yarin cikiyorum.. hayirlisi kizlar.. dua edelim birbirimize ins.. bende unudum hic yitirmedim.. imtihanim buymus benimde...
Saol cnm bugun cikardilar ii yim cok sukur... sende insallah atlatirsin... ne zaman senin ??? Daha once oldunmu...Gecmiş olsun cnm. . Zor şeyler yaşamışsin Allah im yardımcımız olsun.. sınavımiz bunlar bizim gerçekten yoksa nasıl dayanirdik.. Allah im dayanamiycagimiz acılar vermesin.. bende histeroskopi için gün sayıyorum.. günler geçsin biran önce istiyorum tabi hayirlisiyla.. bi kaç güne adet olacağım bende sonra histeroskopi umarım hepimiz hayirlisiyla evlatlarımıza kavuşuruz. .
Saol cnm bugun cikardilar ii yim cok sukur... sende insallah atlatirsin... ne zaman senin ??? Daha once oldunmu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?