historoskopi sonrasi hamile kalanlar varmi

Evet gulum once hsg cekiyolar ordada bulamazlarsa historoskopi cekiliyor onunla yapisikligi aciyolar ucun a bisey takiyolar kameranin ben ikisinde oldum simdi hormonlarimda yukseklik varmis

Kiyamam ya uzulme bir gun bizde hamile olucaz
inşallah canım inşallah 5 yıldır olmuyor benim rahmimde darlık varmış oyüzden historoskopi olmuştum siz ne zamandır istiyorsunuz?zamanında gelse bu kadar üzülmezdim ama bu sefer çok ümitlenmişim be ama yine olmadı hayırlısı olsun hepimizin hakkında.....benim adetim ameliyattan sonra düzensizleşti sizde de oldu mu öyle?

Bende iki yildir evliyim simdide sut hormon um 31.7 oda engelmis valla deliricem kardesim benimle ayni donem evlendi ikinciye hamile

Evet gulum once hsg cekiyolar ordada bulamazlarsa historoskopi cekiliyor onunla yapisikligi aciyolar ucun a bisey takiyolar kameranin ben ikisinde oldum simdi hormonlarimda yukseklik varmis
teşekkürler cevap için canım. hayırlısı bakalım. sorun yoktur inşallah.

arkadaşlar bende histereskopi yaptıracağım ama ofis histereskopi olacak bunun için narkoz almaya gerek yok veya var birşey demedi dr .nasıl oluyor yaptıran var mı adet bitsin hemen gel dedi zekai tahir burak ta. endişeliyim biraz özele mi gitsem acaba karar veremedim. 4 aşılama yaptırdım ilki tuttu ama 9 haftalık kürtaj oldum. sonra ki 3 aşılamada tutmadı. hsg de minimal düzeyde yapışıklık çıktı kürtaj sonrası olabilir dediler ondan bu işlemi yaptıracağım zaten sonra tüp bebeğe geçeceğiz bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

Slm kızlar benim de 5 yıl bebeğim olmadı renkli ultrason yaptırdığım da rahmim y şeklinde çıktı .2014 ocak ayında histereskopi oldum.esimde de siperm kalitesizligi vardı . Eşimin değerleri çok düşük olduğu bir zamanda Rabbim ol dedi şimdi 3 aylık hamileyim siperm kalitesi düşük olduğu için düşük riski çok yüksek ama Rabbimden ümit kesilmez O ol derse kucağımiza da alırız birgün inşallah. Yani kızlar histereskopi den 10 ay sonra hamile kaldım. Darısı tez zamanda sizlerin başına Allaha emanet olun

Merhaba Kızlar, rahimdeki perde ve darlık yüzünden, 25 şubatta hem histereskopi hemde laporoskopi ameliyatı oldum.
ve 25 Mart da da adet oldum. Bu ay da korunmamayı düşünüyoruz. Burdan bu ameliyatlardan sonra hamile kalanlara sesleniyorum, nolur bir umut olun... Biraz rahatlamaya ihtiyacım var

bende geçen ay histereskopi oldum. çarşamba günüde aşılamam var tutar mı bilmiyorum. hiçbir sorunumuz yok dr lar nasıl tutmuyor aşılama inanamıyorum diyorlar, o kadar vahim durumdayız yani. allah aratmasın isteyen herkese versin tez zamanda.

10 mayısda bende asılama oldum bıtanem Allah'ım bebeklerımızıdaga fazla bekletmesın çok uzulıyorum

Cnm ben oldum orda histeroskopi bayıyorlar merak etme.. aynı sorundan oldum hemde bildiğin amaliyat şeklinde oluyor... inş hayırlı sonuçlar alırsın..

Cnm ne kadar sevindim bu msj i okuyunca .. aynı dertten muzdaribim.. bende 2 kez amaliyat oldum ama bebegime kavuşmadim
Şimdi tekrar olacağım aklım çok karışık.. inş bu son olur..

Slm kizlar bende histereskopi hemde laporoskopi ameliyatı oldum dun..
suan hastanede yatiyorum.. 10 yili gecti ugrasiyorum.. bi 24 haftalik erken dogru ve öldü oglum klomen le olmustu o sonra aslima ile hem normal gebelik hem dis gebe olmus oda gitti sonra tup bebekle 10 haftalik oldu bebegim ama onunda kalbi atmadi... simdi dis gebelik yuzunden tek yol vardi diye dr bakmak istedi nasil calisiyor ve rahim nasil.. yuzde 80 hamile kalirsin ama bu yuzde tek yollu oldugun icin az daha duser dedi.. kesin bisey demedi.. benim de kafam karisti.. yarin cikiyorum.. hayirlisi kizlar.. dua edelim birbirimize ins.. bende unudum hic yitirmedim.. imtihanim buymus benimde...

Gecmiş olsun cnm. . Zor şeyler yaşamışsin Allah im yardımcımız olsun.. sınavımiz bunlar bizim gerçekten yoksa nasıl dayanirdik.. Allah im dayanamiycagimiz acılar vermesin.. bende histeroskopi için gün sayıyorum.. günler geçsin biran önce istiyorum tabi hayirlisiyla.. bi kaç güne adet olacağım bende sonra histeroskopi umarım hepimiz hayirlisiyla evlatlarımıza kavuşuruz. .

Saol cnm bugun cikardilar ii yim cok sukur... sende insallah atlatirsin... ne zaman senin ??? Daha once oldunmu...

Saol cnm bugun cikardilar ii yim cok sukur... sende insallah atlatirsin... ne zaman senin ??? Daha once oldunmu...

Eet cnm 1 histeroskopi 1 laparoskopi oldum... inş bu son olur..
Sen normal mi deniyceksin tüp bebek mi yapılacak. . Benim tedavim başliycak sonrasında kısmet olursa..
Yine heycanlar, korkularrr. ..

Ben herseyi bi denedim simdi bastan basliyorum :)
0 yine baslicam... sonra klomen gerisine insallah gerek kalmaz...
Hep birlikde heycan yapariz :))))
Sende cok tedavi oldunmu ? Hamile kaldinmi hic...

arkadaşlar ofis histereskopi nasıl oluyor ağrılı bir işlem mi anestezi almadan yapılacak muayene ortamında kaç dakika sürüyor bilen var sa yardımcı olabilir mi

Anestezisiz histereskopi yaptıran arkadaşlar var mı.çok ağrılı oluyor mu.

Şubat da bende histeroskopi oldum kendiliğinden hamile kalırsın dediler ama aylar geçti bişey yok peki histeroskopi yaptiranlar rahim filmi hsg de cektiriliyor mu tupler görünür mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…