- Konu Sahibi ezgiiyilmaz
-
VİKİPEDİDE yazabılır hanfendi. internette çok farklı yorumlarda var bılmıyorum eğitim araştırma hastanesındekı doktor bu testleri istemiş . Açıkcası bukadar bılıyorum detay öğrenınce yazarım ama belki farklı bır suphe daha oldu bılemıcem ama durum ne yazık ki bu , ınandırıcı gelmeyebılır herkes çalışan ınsan kımsenın zamanına ve hakkına gırmeyecek kadar düşünceli biriyim şu dediğin fake olayı için !!! iyi gunler
3.5 ayda çıkan bir şey değil diye biliyorum bende. Evet HIVnin son zamanları hastanelik olarak oluyor ama bu da yıllar sonra. Yani ya daha önceki bir maceradan bulaşmış ya da başka bir hastalık esnasında bu bulgu bulunmuş. HIV testleri de her ateşli gelen hastaya da yapılmıyordur.
Neyse öyle ya da böyle farketmez. Sizin bu konunuz umarım eşi tarafından aldatılıp da affedenlerin kulaklarına da küpe olur. HIV sadece kıbrıslarda kapılmıyor çünkü.
Yanlış biliyorsunuz, kuluçka süresi 5-6 ay sonra belirtileri çıkar. Yüksek ateş adamı komaya da sokar öldürür de.
direk tepkiyle yaklaşmış arkadaşlar ama benced böyle bir olay anlatılmalı nefis sonuçta. adam kendine hakim olamamış ama kadında tehlikede şu anda yazık değilmi. başıma gelmez dememek lazım. Allah yardımcısı olsun arkdaşınızın üzüldüm
Eğer 3,5 ay önce HIV virüsü bulaştıysa tabiki de şimdi test yapılsa HIV pozitif çıkabilir. Ama 3,5 ay içerisinde HIVden komalık olmaz. Ya da doktorum o testi istemesine gördüğü her ne sebep olduysa o bulgu 3,5 ayda oluşmaz. Durumu cidden ağır bir noktada olmalı ki doktor tüm testleri istemiş. O da hastalığın ilerlemiş evreleri olduğunu gösteriyor ki bu da 3,5 ay değil.
Bayanlar az önce şok gecırdım yakınım aynı zamanda aıle dostumuz olan bır hanım arkadas hastaneden benı aradı az önce. örnek evlılık gösterilebilecek kadar ıyıydıler . Henuz çocukları yoktu (kısmet işte).. Eşi iş gereği kıbrısa gıttığı bır vakit bir hatunla münasebeti oluyor. Tek gecelık ya 10 dakikalık.. Ya ..Kadın kendınde hıv vırusu olup olmadığı hakkında bırsey demıyor neyse, bizim hanım arkadasın eşine ne yazıkki virüs bulaşıyor. şimdi arkadaş aradı ağlayarak anlattı eşi komada ümit yok fenalaşmış arkadasıma gecmıs olma ıhtımalı var allahım bu mubarek gunde korusun !!! Arkadasım için tetkikler yapılıyor allahtan kız 3 aydır kıst tedavısı goruyormus ılışkıyı doktor yasaklamış inş vırus gecmemiştir. (( hanımlar işte 10 dakikalık olay 2 kişinin canı tehlıkede.. Vırusu bulaştıran kadın ne durumda haber alınamıyor. çok yazık çok.....................................
BU KONUYU BIR YERDE OKUMUŞ YADA DUYMUŞ GIBI LUTFEN EŞLERINIZE ANLATIN... CINSEL YOLLA BULAŞAN BU OLUMCUL TEHLIKE ARTIK ÇOK YAKINLARDA.................
TEKRAR TEKRAR YAZIYORUM K.BAKMAYIN ÇOK ÜZGÜN VE ŞAŞKINIM IKISIDE DOSTUMUZDU . EŞİ KORUNDUĞUNU SÖYLEMİŞ AMA NAFILE... HIC BIR ISE YARAMIYOR((((((((((((((((((
Bayanlar az önce şok gecırdım yakınım aynı zamanda aıle dostumuz olan bır hanım arkadas hastaneden benı aradı az önce. örnek evlılık gösterilebilecek kadar ıyıydıler . Henuz çocukları yoktu (kısmet işte).. Eşi iş gereği kıbrısa gıttığı bır vakit bir hatunla münasebeti oluyor. Tek gecelık ya 10 dakikalık.. Ya ..Kadın kendınde hıv vırusu olup olmadığı hakkında bırsey demıyor neyse, bizim hanım arkadasın eşine ne yazıkki virüs bulaşıyor. şimdi arkadaş aradı ağlayarak anlattı eşi komada ümit yok fenalaşmış arkadasıma gecmıs olma ıhtımalı var allahım bu mubarek gunde korusun !!! Arkadasım için tetkikler yapılıyor allahtan kız 3 aydır kıst tedavısı goruyormus ılışkıyı doktor yasaklamış inş vırus gecmemiştir. (( hanımlar işte 10 dakikalık olay 2 kişinin canı tehlıkede.. Vırusu bulaştıran kadın ne durumda haber alınamıyor. çok yazık çok.....................................
BU KONUYU BIR YERDE OKUMUŞ YADA DUYMUŞ GIBI LUTFEN EŞLERINIZE ANLATIN... CINSEL YOLLA BULAŞAN BU OLUMCUL TEHLIKE ARTIK ÇOK YAKINLARDA.................
TEKRAR TEKRAR YAZIYORUM K.BAKMAYIN ÇOK ÜZGÜN VE ŞAŞKINIM IKISIDE DOSTUMUZDU . EŞİ KORUNDUĞUNU SÖYLEMİŞ AMA NAFILE... HIC BIR ISE YARAMIYOR((((((((((((((((((
bu konuyla ilgili bir doktor olarak daha korkunç birşey söylemek istiyorum...eğer bir hastaya aids tanısı koyduysanız bu tanıyı o hastanın izni olmadan eşine dahi söyleseniz dava edilebiliyorsunuz...hasta gizliliği ve mahremiyetiymiş...eşi koruyan bir yasa veya durum varmı bilmem hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir...çok yakın bir arkadaşımın başına geldi...adam resmen tehdit etmiş eşime söylerseniz sizi dava ederim diye...sadece aids değil hepatit b bile olsa söyleyemiyorsunuz,...
Karısını aldatmıs allahta ceza vermiş ne denebilirki hayatta uyarmam eşimi öyle bir pislik yaparsa sonuclarına katlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?