Hiv virusu

Madem oyle sen niye verdin o verseydi ya? Sen zaten kendinde bisey olmadigini biliyordun ki hastanede her ikinizin kanina bakiliyor sacma yani.
Işte afedersiniz aptallık bende sevdiğim için güvendim,İnsan evleneceği adanada güvenmesse ,ne safmisim...kötü çıkarsa kendimi affetmem naparim bilmiyorum..

Işte afedersiniz aptallık bende sevdiğim için güvendim,İnsan evleneceği adanada güvenmesse ,ne safmisim...kötü çıkarsa kendimi affetmem naparim bilmiyorum..
Estagfurullah o aptal aslinda. Insallah temiz cikarda kurtulursunuz bu aptal adamdan. Nasil ogrendiniz peki ?

Estagfurullah o aptal aslinda. Insallah temiz cikarda kurtulursunuz bu aptal adamdan. Nasil ogrendiniz peki ?
Son zamanlarda çok kilo kaybetti,sürekli doktora gidiyordu,lenf benzerleri şişmişti,
Bir doktor belirtilerden dolayı bunun olabileceğini söylemiş ve test sonucunda kesinlesmis.
Yüzüme bakamadı bana karşına çıkamam dedi,hazır değilim ya sana da geçtiyse dedi..psikolojim çok kötü dedi ama ne fark eder ki ya kaptiysam.ve ileri Seviye deymiş.
Sorunlu bi evliliğimiz vardı üstüne bu çok ağır oldu hastaysam insalah Allahım iyiyimdir..

Inanın ben iyi niyetli bi insanım,hiç aklıma gelmedi hiç..

Son zamanlarda çok kilo kaybetti,sürekli doktora gidiyordu,lenf benzerleri şişmişti,
Bir doktor belirtilerden dolayı bunun olabileceğini söylemiş ve test sonucunda kesinlesmis.
Yüzüme bakamadı bana karşına çıkamam dedi,hazır değilim ya sana da geçtiyse dedi..psikolojim çok kötü dedi ama ne fark eder ki ya kaptiysam.ve ileri Seviye deymiş.
Sorunlu bi evliliğimiz vardı üstüne bu çok ağır oldu hastaysam insalah Allahım iyiyimdir..

Inanın ben iyi niyetli bi insanım,hiç aklıma gelmedi hiç..

İnşallah hastalık bulaşmamıştır sana. Dua ediyorum senin için.

Bugün yapılsada bemm bildiğim belli olmayabilir canım yaa.
İlişkiden 12 gün sonra yapılan var yüzdeyüz sonuç vermesede çoğu doğru çıkıyomuş. En net sonuç ilişkiden sonraki 90 gün...
Güzel haberler ver inşallah bizlere de

Bugün yapılsada bemm bildiğim belli olmayabilir canım yaa.
İlişkiden 12 gün sonra yapılan var yüzdeyüz sonuç vermesede çoğu doğru çıkıyomuş. En net sonuç ilişkiden sonraki 90 gün...
Güzel haberler ver inşallah bizlere de
7 ay olmuş ilişki yasayali anladığım kadariyla

7 ay olmuş ilişki yasayali anladığım kadariyla
Hımmm orayı kaçırmış olabilirim.
Bende anladımki evleneli 7 ay olmuş ama bir kez yakın zamanda ilişkiye girilmiş.
Valla bu durumu çok kafama taktım ve üzüldüm inşallah yoktur konu sahibinin hastalığı

Hımmm orayı kaçırmış olabilirim.
Bende anladımki evleneli 7 ay olmuş ama bir kez yakın zamanda ilişkiye girilmiş.
Valla bu durumu çok kafama taktım ve üzüldüm inşallah yoktur konu sahibinin hastalığı
Bende çok uzuldum, ondan takip ediyorum konuyu
Inşallah sağlıklı haberlerini alırız konu sahibinin

Ilişki üzerinden 4 en fazla 5 ay geçti ,ilişkiyi eylül ayının 11 inde yaşadık,

Kan verdim sonuç bekliyorum,o kadar kötüyüm ki sonuç bekliyorum

Allah razı olsun size çok çok teşekkür ederim
Sonuç çıkar çıkmaz yazacağım...

Bugün sonuç çıkar miymiş ?

Hadi bakalım canım. Rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah.... Hayırlı sonuçlar olsun. Evliliğini ni gözden geçir lütfen akıl vermek benim haddime değil belki ama , sana bunu yapmamalıydı eşin , çok önemli bir durum... Bugün çıkar inşallah sonuçların

Hadi bakalım canım. Rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah.... Hayırlı sonuçlar olsun. Evliliğini ni gözden geçir lütfen akıl vermek benim haddime değil belki ama , sana bunu yapmamalıydı eşin , çok önemli bir durum... Bugün çıkar inşallah sonuçların

Pozitif...

ya hadi biliyor ya da bilmiyor süphe ediyor hiv li olduğunu niye kondom kullanmamış ? bile bile hivin içine sürüklemiş seni. evlilikte hem cocuk iki rsike giryor, hem de tedavi paranız iki katına çıkacak. eşiniz nikah işlemlerinde sizi kandırmış diye düşünüyorum.

Back
X