Hiv virusu

Yok hala Sanki öyle birşey olmamış gibi yokmuş gibi ,,sanırım boşluktayım çok zor bir durumdayım.kabullenemedim inkar ediyormuş İnsan ilk zamanlar,,tedavi görüyorum,..

Yok hala Sanki öyle birşey olmamış gibi yokmuş gibi ,,sanırım boşluktayım çok zor bir durumdayım.kabullenemedim inkar ediyormuş İnsan ilk zamanlar,,tedavi görüyorum,..
Canim benim
Rabbim şifa versin inşallah
Eşimle görüşüyor musun ?

Canim benim
Rabbim şifa versin inşallah
Eşimle görüşüyor musun ?
Şu an görüşmüyoruz ben annemin yanidayim,Ona inanmadigimi söyledim bilmiyordum bilsem kendimide seni de tehlikeye atarmiydim diyor.. en çok anne olamayacağım için üzülüyorum ,aklıma geldikçe gözlerim doluyor ,ama şuan tedavi çok iyi durumlara gelmiş ,yan etkisi az olarak çok geliştirilmiş ,ama inanın nasıl bir hastalık olduğunu ben bilmiyordum bile ,,Bu durum ortaya çıkınca öğrendim..duanızı eksik etmeyin,Teşekkür ederim<3

Evet aynen dediğiniz gibi, bu konuya asla asla inanmadım.
Ben boşanıp iki ay sonra evlenen bir kişiye de şahit oldum ve nikah işlemleri hızlı yapıldı.
İddet müddeti için gebeliğe bakıldığı ve
ikisindende kan alınıp hastalık var mı die bakıldı.
Bu sonuçlar çıkmadan da işlem yapılmadı.
Bir de hiv pozitif demek AIDS demek değil.
Gayet iyi bi bakım ve ilaçlarla hayatını sağlıklı idame eder.
Maalesef böyle şeyler tanıdıkla hallediliyor. Kaynım nişanladı hemen tanıdık aracılığıyla hiçbir belge olmadan sadece kimlik ile evlendiler. sağlık raporuymuş bilmem neymiş hiç bakmadılar bile.
Görmesem inanmazdım ama gördüm. Cehalet başka bir şey değil bu. İnsan hayatı işte bu kadar ucuz.
Tanıdık var diye sağlık raporu almayalım, oh ne güzel dünya.
Konu sahibi geçmiş olsun, ne denir bilemiyorum.

Şu an görüşmüyoruz ben annemin yanidayim,Ona inanmadigimi söyledim bilmiyordum bilsem kendimide seni de tehlikeye atarmiydim diyor.. en çok anne olamayacağım için üzülüyorum ,aklıma geldikçe gözlerim doluyor ,ama şuan tedavi çok iyi durumlara gelmiş ,yan etkisi az olarak çok geliştirilmiş ,ama inanın nasıl bir hastalık olduğunu ben bilmiyordum bile ,,Bu durum ortaya çıkınca öğrendim..duanızı eksik etmeyin,Teşekkür ederim<3
Ahhh canım Allah yardımcın olsun.
Tıp ilerliyor inşallah çocuğun olacaklar duzelirsin

Ahhh canım Allah yardımcın olsun.
Tıp ilerliyor inşallah çocuğun olacaklar duzelirsin
Teşekkür ederim aslında tedaviyle %2 altına düşüyormuş bebeğe geçmesi ama ya geçerse nasıl göze alırım nasıl dayanırım,tekrar nasıl evlenebilirim,hiç bilemiyorumgelecegimi ama dua ediyorum,

Maalesef böyle şeyler tanıdıkla hallediliyor. Kaynım nişanladı hemen tanıdık aracılığıyla hiçbir belge olmadan sadece kimlik ile evlendiler. sağlık raporuymuş bilmem neymiş hiç bakmadılar bile.
Görmesem inanmazdım ama gördüm. Cehalet başka bir şey değil bu. İnsan hayatı işte bu kadar ucuz.
Tanıdık var diye sağlık raporu almayalım, oh ne güzel dünya.
Konu sahibi geçmiş olsun, ne denir bilemiyorum.
Evet inanmiyorlar ama gerçekten öyle oldu üzerine dusülmedi,ben kan verdim yeter dediler,bende güvendim

Bütün mesajları şimdi okudum. Çok geçmiş olsun ve Allah şifa versin. Ben çok üzüldüm. İnşallah sağlığınıza kavuşursunuz. Eski eşinizin yaptığı affedilemez bir kıyım olmuş gerçekten. Ama siz şu an bedenen ve psikolojik olarak iyiyseniz sorun yok.

Bütün mesajları şimdi okudum. Çok geçmiş olsun ve Allah şifa versin. Ben çok üzüldüm. İnşallah sağlığınıza kavuşursunuz. Eski eşinizin yaptığı affedilemez bir kıyım olmuş gerçekten. Ama siz şu an bedenen ve psikolojik olarak iyiyseniz sorun yok.
Evet çok karışık yazmışım o anın şaşkınlığı ve sokuyla hatta inanmayanlar olmuş haklilar da,ama gercekten bu durumu yaşadım,fiziksel olarak herşey çok iyi ,tedavim çok iyi Gidiyor fakat psikolojik olarak çok çok yıprandım,psikolojik yorgunluğun geçmesi zaman alıyor ama iyi olacağıma inaniyorum,teşekür ediyorum💖

Merhaba, ilk sayfaları okurkenki temennim umarım konu gerçek değildirdi. Son sayfalara gelince maalesef ki gerçekmiş dedim. Üzüntümü anlatacak tek bir kelime bulamıyorum.
Evet, artık tıp çok gelişti. Bu hastalık tedavisi yapıldıkça ölüme neden olmuyor fakat yaşadığınız travma ve talihsizliğe çok üzüldüm. Çevremde std ile enfekte olan bir çok insan var. Kesinlikle herkesin başına gelebilecek bir şey. Buraya yazan kadınların büyük bir kısmı belki enfekte belki de geçirdi. Sadece hiv yok sonuçta.
Kesinlike nasıl anne olacağım kısmı değil düşünmeniz gereken. Sperm yıkama gibi teknikler var bunun için. Şuan düşünmeniz gereken tek şey kendinizsiniz. Pozitif yaşam derneği var eğer yalnız hissederseniz size yardımcı olurlar her konuda.
Çok geçmiş olsun. Lütfen kendinize çok dikkat edin ve asla kendinizi bırakmayın.

Merhaba, ilk sayfaları okurkenki temennim umarım konu gerçek değildirdi. Son sayfalara gelince maalesef ki gerçekmiş dedim. Üzüntümü anlatacak tek bir kelime bulamıyorum.
Evet, artık tıp çok gelişti. Bu hastalık tedavisi yapıldıkça ölüme neden olmuyor fakat yaşadığınız travma ve talihsizliğe çok üzüldüm. Çevremde std ile enfekte olan bir çok insan var. Kesinlikle herkesin başına gelebilecek bir şey. Buraya yazan kadınların büyük bir kısmı belki enfekte belki de geçirdi. Sadece hiv yok sonuçta.
Kesinlike nasıl anne olacağım kısmı değil düşünmeniz gereken. Sperm yıkama gibi teknikler var bunun için. Şuan düşünmeniz gereken tek şey kendinizsiniz. Pozitif yaşam derneği var eğer yalnız hissederseniz size yardımcı olurlar her konuda.
Çok geçmiş olsun. Lütfen kendinize çok dikkat edin ve asla kendinizi bırakmayın.
Teşekkür ederim,ben de çok şey öğrendim hastalıkla ve tedavi ile ilgili.ilk zamanlar bu ilaçlar olmassa öleceğim düşüncesi beni ağlama krizlerine soktu.zamanla alıştım mecburen..şu an daha iyiyim.Ne hayallerle evleniyorsunuz,güveniyorsanız,mutlu bir yuvamız olacağına inanıyorsunuz,hayatınızın cehenneme döndüğü yetmiyor ,üzerine geleceğiniz tehlikeye giriyor,çok zor Allah kimseye yaşatmasın .

Back
X