- Konu Sahibi camdanpabuclar
-
Canım dikkat et. Makarna ve pirinç pilavı tüketme. Tatlı çikolata vs yeme. Abur cubur fast food dan uzak dur. Ben 32 haftalık hamileyim 11 kilo aldım dr normal diyor ama yine de keşke daha çok dikkat etseymisim diyorum şimdi.[/QUOT
cnm gercekten artik dikkat ediyorum ama bazen dayanamyrm ve o dayanamadigim zmnlarda cok kilo aliyrm dikkat edersem kilo alimim durur mu ki?
Canım dikkat et. Makarna ve pirinç pilavı tüketme. Tatlı çikolata vs yeme. Abur cubur fast food dan uzak dur. Ben 32 haftalık hamileyim 11 kilo aldım dr normal diyor ama yine de keşke daha çok dikkat etseymisim diyorum şimdi.[/QUOT
cnm gercekten artik dikkat ediyorum ama bazen dayanamyrm ve o dayanamadigim zmnlarda cok kilo aliyrm dikkat edersem kilo alimim durur mu ki?
Elbette durur. Ara öğün yap mesela 2 ceviz 2 badem ye arada. Bu seni bi iki saat tutar. Hem bebeğe de çok faydalı olur. Yine ara öğün olarak ev yapımı yoğurt ye mesela.
Yaziyi gorunce icim rahatladi...bende 37 haftalik hamileyim ve 66 ile basladim simdi 85 oldum dahada var gun..onemli olan saglikla kucagimiza almamiZhersey mıdemın bulanmayıp ilk 3 ayda 5 kılo almamla başladı..
hızlı gıdıyorum deyıp sıktıkça kılo aldım..toplamda 26 kılo aldım..
zayıflar daha cok alıyor derler..60 la hamıle kaldım 86 ıle doğuma gırdım..
ve kırkım çıkmadan eskı halıme gerı dondum 60a yanı..çatlağım veya sarkma yok..
alsanda hamılelık kılosu kolay verılır eger yerlesmesıne ızın vermezsen..
doğumdan sonra hemen kılonu kontrol altına al,emzırmek su ıle orantılı bısey..
yedıgın karbonhıdratlar veya sekerler sut yapmaz..aklında olsun..
Yaziyi gorunce icim rahatladi...bende 37 haftalik hamileyim ve 66 ile basladim simdi 85 oldum dahada var gun..onemli olan saglikla kucagimiza almamiZ
Ama gercekten moral oldu bana yaziniz.demekki verilebiliyomus.dogum sekliniz neydi
merhaba arkadaslar ben16 haftalik hamileyim ve 7 kilo aldim cok hizli kilo aliyorum cok mutsuzum 50 kilo ile hamile kaldim simdi 57yim ve daha doguma cok var sigarayi biraktim ve hic midem bulanmadi ilk 3 ay asiri yedim ilk 2 ay 55 olmustum ne yapmam lazim lutfen yardim edin
Cnm belki yapın böyledir.. Görümcem ilk çocuğunda 30 ikincide 35 kilo aldı ( eminin çoğunuz yok artık diodur )
İlk 6 ay içinde gram kalmadan verdi.. Kendisi normalde çok zayıf , öyle zayıf olanlar çok alır çabur verirmiş.. Belki sende öylesindir.. Ben 6 aylıkken başlarım hamilelik giymeye o 3 aylıkken.. Normalde dikkat etmesen o kiloyu almazsın ama hamilelikte alıodun demekki senin bünyende böyle.. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?