Sağlık sorunu troid vs baktırdığımda bişey çıkmadıŞeker, hamur işi göbek yapar, tüketiyorsaniz tüketmeyin. Beslenme ve sporun işe yaramadigi biri yoktur, yanliş yapiyordur.
Ha farkli bir saglik sorununuz varsa onu doktor bilir.
Evet çok hareketli sayılmam bende en kötü en az yürüyüş yapmamız lazımBoyumuz aynı kilom 61 inan göbek bendede var bende senin gibi kabinde mutsuzum.
Eskidende bu düzende yiyordum demişsin bundan dolayı sana uygun olan kalori hesabı yapmak. Beraberindede spor hiç yoksa yürüyüş ,Beslenme kültürümüz kalorili bundan dolayı bizler için spor şart çünkü aldığımız kaloriyi yakacak bir aktivitemiz yok.
O bölgesel yağlarla bende mücadele edeceğim , hem beslenle hemde spor olarak ama bunları henüz denemediğimden yazmıyorum.
2 yılda + 30 kilo almış biri olarak seni çok iyi anlıyorum Bnm de sinirlerim harap haldeMerhaba arkadaşlar boyum 164 kilom 67-68 çok hızlı bi şekilde kilo alıyorum bölgesel fazlalılığım olduğu için bi çok şeyi giyinemiyorum sporda bi dönem yaptım ama karın bölgesi asla gitmiyor .Artık gerçekten özgüvenimi çok etkiliyor bu durum, 1 buçuk yıl içinde 10 kilo almışımdır eskidende bu düzende yiyodum hiç kilo almıyodum şimdi hep bi kilo derdim olmaya başladı yemek yediğimde suçlu hissediyorum kendimi .Dün alışverişe çıktım kabinde ağlama krizine girdim hiç bir giydiğim olmuyor hep bi beden daha büyüğünü istiyorum onunda önü kapanmıyor artık çıldıracak duruma geldim. Yarın bayram ve çok tedirginim birisi karnıma bakıp hamile misin diyecek başka birisi kilo mu aldın diyecek kendimi çok kötü hissediyorum napayım arkadaşlar zayıflamam lazım biraz kendimle barışmam lazım
Güncelleme : bazı akıllı tartılarda vücut yaşım metebolizma yaşım aşırı yüksek çıkıyor 10 yaş daha büyük çıkıyor bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Neler yaptınız nasıl yaptınız ? Ne kadar sürede verdiniz kiloBen de sizin gibiydim hatta 70 71 kilo geliyordum 10 kilo verdim göbek gitmiyor diyorsanız sporu yanlış yapıyorsunuzdur ben doğum yapmış insanım o armut göbek gitti yani şimdi Ramazanda yine kilo aldım bayram sonrası diyet ve spora devam
4 ayda verdim diyet yaptım yemedim aç uyudum spor yaptım o kadar çikolata seven ben 4 ay ağzıma sürmedim ama Ramazanda yine aldım 2.5 kilo bayram sonrası yine diyet ve spor inşallah siz de yaparsınızNeler yaptınız nasıl yaptınız ? Ne kadar sürede verdiniz kilo
İnşallah verebilirim4 ayda verdim diyet yaptım yemedim aç uyudum spor yaptım o kadar çikolata seven ben 4 ay ağzıma sürmedim ama Ramazanda yine aldım 2.5 kilo bayram sonrası yine diyet ve spor inşallah siz de yaparsınız
1.65 boy 63 kiloyum. Göbeğim olmadığı için zayıf duruyorum.
Hamur işi direkt göbek yapıyor. Ben de yiyorum ama dengeli yiyorum diyeyim .
Bir de eskiden zayıftım ve çok göbek hareketleri yapardım. O yuzden kaslı mıdır nedir, doğum sonrası bile çabuk toparlandim .
Destek alamayacaksınız eğer, hamur işini azaltın. Her öğün yemek yanına yesillik yiyin .2 litre su için, 45 dk tempolu Yürüyüş yapın.
Ebru şallı göbek eritme egzersizi yapıyordum ben , faydasını gördüm
Sporu ne kadar yaptınız ve istikrarlı mı yaptınız?Merhaba arkadaşlar boyum 164 kilom 67-68 çok hızlı bi şekilde kilo alıyorum bölgesel fazlalılığım olduğu için bi çok şeyi giyinemiyorum sporda bi dönem yaptım ama karın bölgesi asla gitmiyor .Artık gerçekten özgüvenimi çok etkiliyor bu durum, 1 buçuk yıl içinde 10 kilo almışımdır eskidende bu düzende yiyodum hiç kilo almıyodum şimdi hep bi kilo derdim olmaya başladı yemek yediğimde suçlu hissediyorum kendimi .Dün alışverişe çıktım kabinde ağlama krizine girdim hiç bir giydiğim olmuyor hep bi beden daha büyüğünü istiyorum onunda önü kapanmıyor artık çıldıracak duruma geldim. Yarın bayram ve çok tedirginim birisi karnıma bakıp hamile misin diyecek başka birisi kilo mu aldın diyecek kendimi çok kötü hissediyorum napayım arkadaşlar zayıflamam lazım biraz kendimle barışmam lazım
Güncelleme : bazı akıllı tartılarda vücut yaşım metebolizma yaşım aşırı yüksek çıkıyor 10 yaş daha büyük çıkıyor bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Üst bölge direkt aşırı kilolu gösteriyor Ebru şallı deneyeceğim dengeli yemekten kastınız nedir mesela hep bi akılda tutma mı dün yedim bugün yemeyim şeklinde mi
Bir de eskiden yemek yerken çok cignerdim,yavaş yerdim bu da etkili bence.Yok tam doymadan kalkıyorum genellikle. ( ac degil ama) Her şey den azar azar da olsa yerim .
Porsiyonlarini azalt. Akşam 6dan sonrasadece su iç. Gün içinde tarçınlı su iç. Gece yatarken bitane yeşil çay iç. Bunu düzenli uygula. Aburcubur tatlı hamur işi pirinç makarna kilo verene kadar uzak dur. Çokta fazlan yok vermek için. 10 kilo versen halledersin. Buda iki üç ayına maal olur. İstikrarlı olman lazım. Demekki okadarda memnuniyetsiz değilsin halinden. Yoksa verirsin.Merhaba arkadaşlar boyum 164 kilom 67-68 çok hızlı bi şekilde kilo alıyorum bölgesel fazlalılığım olduğu için bi çok şeyi giyinemiyorum sporda bi dönem yaptım ama karın bölgesi asla gitmiyor .Artık gerçekten özgüvenimi çok etkiliyor bu durum, 1 buçuk yıl içinde 10 kilo almışımdır eskidende bu düzende yiyodum hiç kilo almıyodum şimdi hep bi kilo derdim olmaya başladı yemek yediğimde suçlu hissediyorum kendimi .Dün alışverişe çıktım kabinde ağlama krizine girdim hiç bir giydiğim olmuyor hep bi beden daha büyüğünü istiyorum onunda önü kapanmıyor artık çıldıracak duruma geldim. Yarın bayram ve çok tedirginim birisi karnıma bakıp hamile misin diyecek başka birisi kilo mu aldın diyecek kendimi çok kötü hissediyorum napayım arkadaşlar zayıflamam lazım biraz kendimle barışmam lazım
Canım merhabalar suanda kilo ve boy olarak aynıyız ben dogum yaptım triod ve guatr sorunlarım cıktı pilatese gittim diyet yapabilen biri degildim 71 kilo idim 67e indim sezeryan göbegim kaldı bende hamur işi vs yiyen biri degilim oglum 8.5 aylık biraz zorlanıyorum ama spora gittim pilates yaptım göbek biraz topladı detoks cayı aldım ismini vermeyeyim reklama girebilir beni en azından tok tuttu ben cikolataya dayanamayan biriyim bu sekilde çözüm buldum pilatesim bitti 67e düşmüşüm cayında etkisi oldugunu dusunuyorum guatr ve triod sorununuz varsa bi doktora gitmenizi öneririm onun için bir ilaca başlayın ben spora baslıcam eger göbek bölgem gitmezse galiba liposuctiona başvuracak gibiyim :/ ama bazı şeyleri çabalamadanda hemen yapmak istemiyorum hiç morelinizi bozmayın eskisi gibi yemeyin derim şekerdir tansiyondur bazı şeylerinizi araştırtın b12 demir d vitamin eksiklikleri bile kilo kaybı yaptırmaz bir sağlık personeli olarak söylüyorum :)Merhaba arkadaşlar boyum 164 kilom 67-68 çok hızlı bi şekilde kilo alıyorum bölgesel fazlalılığım olduğu için bi çok şeyi giyinemiyorum sporda bi dönem yaptım ama karın bölgesi asla gitmiyor .Artık gerçekten özgüvenimi çok etkiliyor bu durum, 1 buçuk yıl içinde 10 kilo almışımdır eskidende bu düzende yiyodum hiç kilo almıyodum şimdi hep bi kilo derdim olmaya başladı yemek yediğimde suçlu hissediyorum kendimi .Dün alışverişe çıktım kabinde ağlama krizine girdim hiç bir giydiğim olmuyor hep bi beden daha büyüğünü istiyorum onunda önü kapanmıyor artık çıldıracak duruma geldim. Yarın bayram ve çok tedirginim birisi karnıma bakıp hamile misin diyecek başka birisi kilo mu aldın diyecek kendimi çok kötü hissediyorum napayım arkadaşlar zayıflamam lazım biraz kendimle barışmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?