• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hızla Zayıflamam Lazım! Yardım

Ben çok tatlı düşkünüyümdür normalde, o yüzden tatlıyı bırakırken çok zorlanmıştım. Kendime günde bir parça bitter çikolata yeme izni veriyorum o yüzden (kare çikolatanın tek bir parçası, anladınız ne demek istediğimi :) ). Akşam saatlerinde (ben saat 6'dan sonra yapıyorum bunu) asla hiçbir şey yemiyorum. Hiçbir şeyin içine meyve de dahil :) Tuzu söylemeyi unutmuşum, tuzu da bıraktım. Bir de günde bir kere en azından maden suyu içiyorum. Akşam içebilirsiniz mesela, açlığı bastırıyor:KK33:

Akşam ve sabah yürüyüşlerinizi tempolu yapmanızı öneririm. Sporun kilo vermenize yardımcı olmasında kilit nokta nabzı yükseltmek.

Bir de hangi ildesiniz bilmiyorum ama, ben Ankara'da bir spor salonuna gidiyorum. Aylık ücreti 60 TL. Hani böyle küçük bir bütçe de ayırıp haftada hiç değilse 3 gün gidebildeniz süper olur.:KK73:
aa ben de ankara'dayım nerede gidiyorsun spora? fiyatı iyiymiş aslında inşallah yakın bir yerdedir?

lifli ve enerji verip tok tutan gıdalara örnek olarak ne verebilirsiniz mesela?

Muz şeftali portakal greyfurt havuç bezelye domates patates yeşil mercimek nohut kabak mısır

Lif kan şekerini sabit tutar acıkmanı geciktirir

Enerji veren ve tok tutanda yumurta beyaz kırmızı et

Muz şeftali portakal greyfurt havuç bezelye domates patates yeşil mercimek nohut kabak mısır

Lif kan şekerini sabit tutar acıkmanı geciktirir

Enerji veren ve tok tutanda yumurta beyaz kırmızı et
muz ve şeftali diyette çok tavsiye edilmiyor diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum?

Wow konuyu bi an ben actım zannettim.
Ben de 68-70 (günlük tartı farkları iste) kiloyum, 60-57 bandına sabitlenmek istiyorum ve bunu 2 ayda yapmak istiyorum.
Uygun bi diyet hakkında fikri olanlar bana da yardımcı olabilir.
Bu arada spor icin vakit ayıramıyorum cok yogun bi programım var. Evde yapılacak bi önerisi olan var mı? Yani bi aerobik ya da egzersiz videosu alıp günlük 1 saat onu yapmaya calıssam mesela ise yarar mı?
canım p90x var ben onu yapıyorum düzenli yapamasam da ilk bi kaç gün can yakıyor ama sonra alışıyorsun. vüzudu şekle sokuyor. ben torrent ile indirmiştim

muz ve şeftali diyette çok tavsiye edilmiyor diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum?

Muz tok tutar bütün muzu öğle yemeği yerine tüketiceksin

Ben 4 yıl önce 1,65 boya 70 kiloydum 7-8 ayda 50 civarı oldum şuan 42-44 arasıyım

Yani bu şekilde içimden bir ben daha çıkardım

sadece bir tane muz mu öğle yemeği için ? :110:

Yanına 3-5 tane fındık fıstık badem
Önemli olan. Mideyi küçültmek hemde enerji almak
Muzda potasyum neararsan var
Bol bol. Su ve günlük hareketini 2 katına çıkartman lazım
1 bardak su içiceksen yarım bardak koy enuzak noktada otur iç
Sonra gel yarım bardak daha
Herşey 2 katı olmalı

Yanına 3-5 tane fındık fıstık badem
Önemli olan. Mideyi küçültmek hemde enerji almak
Muzda potasyum neararsan var
Bol bol. Su ve günlük hareketini 2 katına çıkartman lazım
1 bardak su içiceksen yarım bardak koy enuzak noktada otur iç
Sonra gel yarım bardak daha
Herşey 2 katı olmalı
aaa çok mantıklı birşey bak bu. o zaman bence başlamalıyım artık :/ yoksa iyice duba gibi olacağım :/

Yaa bu konuyu cevaba boğdum ama bunun için de önerim var :D evde hatha yoga yapabilirsiniz, internette bir sürü videolar mevcut :)
Ay bogun ya bogun yani bence :) kilo ortak bi sorun cogu kadın icin iyi tavsiyeye herkesin kapısı acık bu konuda :KK9:
Cok tesekkür ederim bakıcam simdi ama yoga deyince biraz zor hareketler canlandı gözümde becerebilir miyim bilemedim

Ay bogun ya bogun yani bence :) kilo ortak bi sorun cogu kadın icin iyi tavsiyeye herkesin kapısı acık bu konuda :KK9:
Cok tesekkür ederim bakıcam simdi ama yoga deyince biraz zor hareketler canlandı gözümde becerebilir miyim bilemedim
yoga bana da hep itici gelmiştir :KK49:

Bu yoga işi de aşama aşama gidiyor aslında. Özellikle hatha yoga dememin sebebi, hatha dalı vücudu güçlendirmek üzerine yoğunlaşmış bir yoga çeşidi. Pozisyonlarda çok uzun süre kalmak gerekmiyor filan. Instagram'ınız varsa orada #yogi, #yogini, #stopdropandyoga etiketlerine bakabilirsiniz. İnsanlar kendi gelişimlerini paylaşıyorlar, hareketlerinin videolarını filan ekliyorlar. Biraz kurcalarsanız başlangıç için bir şeyler uyanır kafanızda. Bir de Youtube'dan Erin Motz'un "30 day yoga challenge" videolarına bakmanızı öneririm. :)

evet oldukça işe yarıyor amaağrı çekersiniz baya
Ham haldeyken spora baslayınca kacarı yok o acılar cekilecek mecburen. Ahhh ah biz kadınların isi zor güzel olmak hic kolay degil.
Ama bu isi cözmem lazım. Azimliyim bunu da koydum seceneklerimin arasına cok sagolun:KK66:

Back
X