- 28 Şubat 2023
- 57
- 26
- 18
- 28
- Konu Sahibi minislerinminisi
-
Yani bence karşındaki insan yaş olarak olgun olduğu için evlilik düşündüğünü baştan belirtmiş sana anladım kadroyla senınle evlenmek istedini söylüyo ve bunu demesi güzel bişey bir ilişkinin sınırlarını kendiniz belirlersiniz adam sana baştan belli etmiş ben evlenmek istiyorum die bu devirde hangi erkek daha görmedi kıza der bunuEvet işte yüzyüze görüşmediğimiz halde söylediklerine inanmalı mıyım?buna da şaşırıyorum yüzyüze görüşmeden evlilikten bahsetmesi normal mi?
Sen ne düşünüyorsun asıl önemli olan bu ciddi bir ilişkimi istiyorsun yoksa evlenmek miEvet işte yüzyüze görüşmediğimiz halde söylediklerine inanmalı mıyım?buna da şaşırıyorum yüzyüze görüşmeden evlilikten bahsetmesi normal mi?
Doğru söylüyorsun ama insanın aklında mesela bi düşünce olmalı ben evlilik istiyormuyum istemiyormuyum die çünkü karşısındaki adam bi ilişkiden ziyade evlilik istiyoÖnce bir buluşup sonra korksaydiniz bari.Bilemedim bana bu kadar dusunmek fazla geliyor olaacksa olur, olmayacaksa olmaz işte. Bunu da zaman gösterecek, yuzunu hali tavrini gulumsemesini bile gormediginiz insan hakkinda cok sey dusunuyorsunuz
Normal değil,evlenmek için evleniyor o zaman.Doğru olan yüz yüze gelinir,uyum varsa evlenme fikri oluşur,dile getirilir .Görmeden,dokunmadan,enerjiyi hissetmeden evlilik karar çok saçma......Evet işte yüzyüze görüşmediğimiz halde söylediklerine inanmalı mıyım?buna da şaşırıyorum yüzyüze görüşmeden evlilikten bahsetmesi normal mi?
Doğru söylüyorsun ama insanın aklında mesela bi düşünce olmalı ben evlilik istiyormuyum istemiyormuyum die çünkü karşısındaki adam bi ilişkiden ziyade evlilik istiyo
Düşüncene saygı duyarımAcikcasi en başindan "ben evlilik bekliyorum/istiyoru." diyen biriyle birlikte olmak istemezdim eger 40 yaşlarimda degilsem.
Evlilik amaci oldugu icin benimle goruşen biri yerine bana asik oldugu icin evliligi dusunmeye başlayan birini tercih ederim.
Eger o ilişki evlilige gidecekse bir ilişkiyse muthis bir uyum varsa "ben evlilik dusunmuyorum" diyen bile koşarak gidiyor o evlilige. O yuzden dusunmeye yine gerek yok.
Ben sevgilimle, onunla tanıştıktan 4 gün sonra sevgili oldum. Bazen bu işler tamamen şans eseri oluyor. Acele etmeden ve kendinize zarar vermeden böyle devam edin bence. İleride o kişinin niyetini vs. daha iyi analiz edip ona göre yol çizersiniz.10 gün oldu tanışalı daha yüzyüze görüşmedik.fikir alışverişi yapıyoruz birbirimizi tanımak adına.iyi bir devlet işi iyi bir ailesi var,fikirleri de tam bana göre,ben kendimden bahsetmeden o sanki içimi okurcasına fikirlerini belirtiyor ve bana “bende” demek düşüyor bazen de ben fikirlerimi söylüyorum genel olarak uyumlu olduğumuz ortaya çıkıyor.ailesi ona evlen artık diyormuş,arkadaşları çocuk sahibi bile olmuş.aramızda 6 yaş farkı var.ama gelin görün ki her şey hızlı ilerliyor,bense ya beni üzerse diyorum.erkek hızlı ve net bir şekilde ilerleyince bazıları cinsellik amaçlıdır diyor.beni duygusal anlamda yükseltip amacına ulaşıp sallarsa,ki o amaca ulaşamaz,sadece ben hayal kırıklığına uğradığımla kalırım.ama ben en başında eğlencelik ilişki yaşanacak insan olmadığını ciddi ilişki istediğimi de söyledim.yoksa gerçekten de doğru adamı buldum mu?kafam karışık kızlar yine.evlilik çağında olup biriyle bi yola girmek gerçekten kolay değil.ne yapmalıyım,nasıl davranmalıyım?onunla şuan çok mutluyum ama korkularım da var yukarda bahsettiğim gibi.muhtemelen zaman gösterecek.ama bir ilişkinin hızlı ilerlemesi iyi mi sizce,sonu velev ki evliliğe gitti,bir adamla evlenmek için en az ne kadar süre birlikte olmalıyım?korkularım kendime karşı korumacı olduğumdan,genel olarak ona karşı içimdeki hisler olumlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?