Hızlı ilerleyen bir ilişkide ne yapmalıyım?

minislerinminisi

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2023
57
26
18
28
10 gün oldu tanışalı daha yüzyüze görüşmedik.fikir alışverişi yapıyoruz birbirimizi tanımak adına.iyi bir devlet işi iyi bir ailesi var,fikirleri de tam bana göre,ben kendimden bahsetmeden o sanki içimi okurcasına fikirlerini belirtiyor ve bana “bende” demek düşüyor bazen de ben fikirlerimi söylüyorum genel olarak uyumlu olduğumuz ortaya çıkıyor.ailesi ona evlen artık diyormuş,arkadaşları çocuk sahibi bile olmuş.aramızda 6 yaş farkı var.ama gelin görün ki her şey hızlı ilerliyor,bense ya beni üzerse diyorum.erkek hızlı ve net bir şekilde ilerleyince bazıları cinsellik amaçlıdır diyor.beni duygusal anlamda yükseltip amacına ulaşıp sallarsa,ki o amaca ulaşamaz,sadece ben hayal kırıklığına uğradığımla kalırım.ama ben en başında eğlencelik ilişki yaşanacak insan olmadığını ciddi ilişki istediğimi de söyledim.yoksa gerçekten de doğru adamı buldum mu?kafam karışık kızlar yine.evlilik çağında olup biriyle bi yola girmek gerçekten kolay değil.ne yapmalıyım,nasıl davranmalıyım?onunla şuan çok mutluyum ama korkularım da var yukarda bahsettiğim gibi.muhtemelen zaman gösterecek.ama bir ilişkinin hızlı ilerlemesi iyi mi sizce,sonu velev ki evliliğe gitti,bir adamla evlenmek için en az ne kadar süre birlikte olmalıyım?korkularım kendime karşı korumacı olduğumdan,genel olarak ona karşı içimdeki hisler olumlu.

Evet işte yüzyüze görüşmediğimiz halde söylediklerine inanmalı mıyım?buna da şaşırıyorum yüzyüze görüşmeden evlilikten bahsetmesi normal mi?
Yani bence karşındaki insan yaş olarak olgun olduğu için evlilik düşündüğünü baştan belirtmiş sana anladım kadroyla senınle evlenmek istedini söylüyo ve bunu demesi güzel bişey bir ilişkinin sınırlarını kendiniz belirlersiniz adam sana baştan belli etmiş ben evlenmek istiyorum die bu devirde hangi erkek daha görmedi kıza der bunu

Evet işte yüzyüze görüşmediğimiz halde söylediklerine inanmalı mıyım?buna da şaşırıyorum yüzyüze görüşmeden evlilikten bahsetmesi normal mi?
Sen ne düşünüyorsun asıl önemli olan bu ciddi bir ilişkimi istiyorsun yoksa evlenmek mi

Doğru söylüyorsun ama insanın aklında mesela bi düşünce olmalı ben evlilik istiyormuyum istemiyormuyum die çünkü karşısındaki adam bi ilişkiden ziyade evlilik istiyo

Normal değil,evlenmek için evleniyor o zaman.Doğru olan yüz yüze gelinir,uyum varsa evlenme fikri oluşur,dile getirilir .Görmeden,dokunmadan,enerjiyi hissetmeden evlilik karar çok saçma......

Doğru söylüyorsun ama insanın aklında mesela bi düşünce olmalı ben evlilik istiyormuyum istemiyormuyum die çünkü karşısındaki adam bi ilişkiden ziyade evlilik istiyo

Acikcasi en başindan "ben evlilik bekliyorum/istiyoru." diyen biriyle birlikte olmak istemezdim eger 40 yaşlarimda degilsem.
Evlilik amaci oldugu icin benimle goruşen biri yerine bana asik oldugu icin evliligi dusunmeye başlayan birini tercih ederim.

Eger o ilişki evlilige gidecekse bir ilişkiyse muthis bir uyum varsa "ben evlilik dusunmuyorum" diyen bile koşarak gidiyor o evlilige. O yuzden dusunmeye yine gerek yok.

Düşüncene saygı duyarım

Şöyle düşündüm konunuzu okuyunca. Genelde bu erkekler birebir tanıdıkları kadınlarla bile evlenmeye mırın kırın ediyorlar.
İyi anlaşıyor olabilirsiniz elbette ama 10 gün az bir süre ve yüzyüze görüşmeden bir şeyler söylemek mantıksız.
Bir arkadaşlık sitesinden tanıştıysanız ekstra temkinli olun.

Ben tanışmak amacıyla görüşüyorum tabi ki seversek elektrik alırsak da evliliğe hazırım mental ve maddi olarak.yani aşk bana göre birbirine karşı dürüst olarak ve iyi tanıyarak evlilikle taşları oturan sevgi bağımlılığıdır.aşığım diye evlenip boşanan birçok insan var ne yazık ki.aşk insanın gözünü kör edebiliyor ve evlenince gerçekleri görebiliyor bazı insanlar.kimisi için ise tam tersi de olabilir bilemeyiz.bu nedenle mantığın da içinde olduğu ilişki ve ilerisinde anlaşırsak tabii ki evlilik istiyorum.bu düşüncem ve herkesin düşüncesine de saygı duyarım.

Hiç görüşmeden senle evlenmek istiyorum diyorsa ben bi bit yeniği ararım. Ama ben ciddi ilişki istiyorum o şekilde yola çıkalım birbirimizi tanıyalım dediyse olabiliri var bence

Ben sevgilimle, onunla tanıştıktan 4 gün sonra sevgili oldum. Bazen bu işler tamamen şans eseri oluyor. Acele etmeden ve kendinize zarar vermeden böyle devam edin bence. İleride o kişinin niyetini vs. daha iyi analiz edip ona göre yol çizersiniz.

Bu işlerin,insan tanımanın zamanı yok bence.Çok uzun süren ilişki sonunda evlendim çok kısa evli kaldım,ikinci evliliğin çok kısa sürede oldu gayet güzel gidiyor.Bence yüz yüze görüşün,enerjisi nasıl bir bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…