10 gün oldu tanışalı daha yüzyüze görüşmedik.fikir alışverişi yapıyoruz birbirimizi tanımak adına.iyi bir devlet işi iyi bir ailesi var,fikirleri de tam bana göre,ben kendimden bahsetmeden o sanki içimi okurcasına fikirlerini belirtiyor ve bana “bende” demek düşüyor bazen de ben fikirlerimi söylüyorum genel olarak uyumlu olduğumuz ortaya çıkıyor.ailesi ona evlen artık diyormuş,arkadaşları çocuk sahibi bile olmuş.aramızda 6 yaş farkı var.ama gelin görün ki her şey hızlı ilerliyor,bense ya beni üzerse diyorum.erkek hızlı ve net bir şekilde ilerleyince bazıları cinsellik amaçlıdır diyor.beni duygusal anlamda yükseltip amacına ulaşıp sallarsa,ki o amaca ulaşamaz,sadece ben hayal kırıklığına uğradığımla kalırım.ama ben en başında eğlencelik ilişki yaşanacak insan olmadığını ciddi ilişki istediğimi de söyledim.yoksa gerçekten de doğru adamı buldum mu?kafam karışık kızlar yine.evlilik çağında olup biriyle bi yola girmek gerçekten kolay değil.ne yapmalıyım,nasıl davranmalıyım?onunla şuan çok mutluyum ama korkularım da var yukarda bahsettiğim gibi.muhtemelen zaman gösterecek.ama bir ilişkinin hızlı ilerlemesi iyi mi sizce,sonu velev ki evliliğe gitti,bir adamla evlenmek için en az ne kadar süre birlikte olmalıyım?korkularım kendime karşı korumacı olduğumdan,genel olarak ona karşı içimdeki hisler olumlu.